"Vi viser dig, hvordan du kan spare penge!"

Tilbud til Falck

Find en eksklusiv Tilbud og spar penge på Falck

Guider

Læs en relateret artikel og find ud af, hvordan du kan spare penge i hverdagen.

Om Falck

Falck A/S er en dansk redningkoncern, som står for ambulancekørsel i store dele af landet, brandtjeneste og såkaldt ikke-akut patientforbedring. Derudover yder Falck også autohjælp og assistance, når der er problemer med bilen ude på vejene i både Danmark og Europa.

Falck Tilbud

Udover den almindelige ambulancekørseld driver Falck også en dyreambulancetjeneste i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, der rykker ud, når de små dyr er i nød.

Falck har i 2005 startet Falck Healthcare, der har til formål at forebygge længerevarende sygeophold, og det er en af de største leverandører af sundhedsydelser i landet.

Vær klar når uheldet er ude med et Falck abonnement

Hos Falck kan du tegne mange forskellige typer abonnementer. For vejhjælp kan du blandt andet tegne en pakke, der inkluderer hjulskifte både sommer og vinter, 1 bilvask hver eneste måned samt reperation af stenslag uden selvrisiko. Du kan også få 10% rabat på mange af Falcks bonusværkssteder.

Du kan også tegne en af Falcks alarmpakker, så du er sikret, hvis der er tyveri i dit hjem. Pakken inkluderer vagtservice hele døgnet, fotodetektor, app, fjernbetjening og skilte. Du kan desuden udvide til en pakke, der også dækker dig i tilfælde af brand.

Falck Tilbud

Du kan selvfølgelig også bestille almindelig boligsikring samt de klassiske Falck førstehjælpspakker både til hjemmet og bilen, så du er klar, hvis situationen skulle opstå.

Spar procenter med et Falck tilbud

Falck har gode priser på deres abonnementer, og du finder ofte introduktionstilbud med mere. Holder du øje med siden her, kan du se kampagner, og måske være heldig at finde et Falck tilbud, så du kan få et endnu billigere abonnement.