"Vi viser dig, hvordan du kan spare penge!"

Rabatkode til Goodiebox

Find en eksklusiv rabatkode og spar penge på Goodiebox

Udløbne tilbud fra Goodiebox

-15%

Få et godt januarstilbud – Spar 15% på den første din første goodiebox med en Goodiebox rabatkode

Meld dig til nyhedsbrevet hos Goodiebox og bliv informeret om de bedste tilbud

159 kr.

Få en lækker Goodiebox hver måned for blot 159 kr./md. inkl. levering

Guider

Læs en relateret artikel og find ud af, hvordan du kan spare penge i hverdagen.

Om Goodiebox

Det er altid rart med en omgang selvforkælelse, men det kan være dyrt. Hvis du heller ikke vil betale en formue for at teste nye produkter, så kan det være, at du skal prøve Goodiebox – en månedlig boks med udvalgte pleje- og skønhedsprodukter. Goodiebox gør det nemlig billigere og nemmere for dig at afprøve nye produkter. Når du vælger at få et abonnement på Goodiebox, vil du hver måned modtage en lækker skønhedsboks: Du modtager altid 5-7 produkter i specialstørrelse, som tilsammen har en væsentlig større værdi, end det du betaler for din Goodiebox. Hver Goodiebox koster kun 159 kr. per måned, og du kan afmelde dig til hver en tid. Husk at kigge på vores tilbud ovenfor: det kan være, at du kan finde en god Goodiebox rabatkode og derved spare ekstra.

Skønhedsprodukter hver måned

Hver måned modtager du en boks med produkter nøje udvalgt af skønhedseksperterne fra Goodiebox. Du kan modtage alt lige fra neglelak og makeup til parfumer og øjencreme – så du bliver med garanti glædeligt overrasket hver måned! Tidligere bokse har blandt andet inkluderet produkter fra The Body Shop, Garnier, Naobay og Palmolive. Produkterne bliver endvidere pakket i en eksklusiv boks og sendt direkte til din dør. Levering er selvfølgelig inkluderet i prisen, så det skal du ikke bekymre dig om.

Goodiebox Rabatkode

Husk at give feedback på Goodiebox’ webside og bedøm hvert produkt på en skala fra 1 til 5 stjerner. Ikke nok med at den kan være sjovt at føle sig som en skønhedsredaktør, så optjener du samtidig GOODIEPOINTS. For hver produktundersøgelse, du gennemfører, modtager du 10 GOODIEPOINTS, og du skal blot bruge 300 for at få din næste boks helt gratis. Du får også 30 GOODIEPOINTS for din første måned: Det kræver dog, at du har oprette et abonnement og derved også modtager en boks måneden efter.

Kort fortalt modtager du hver eneste måned en Goodiebox fyldt med lækre produkter, som enhver pige vil elske at pakke ud og prøve derhjemme. Goodiebox er dog meget mere end selvforkælelse, og de står bag en kampagne kaldet “No To Bitching”. Støtter du også dette budskab, kan du følge Goodiebox på Facebook og andre sociale medier.

 

Goodiebox Rabatkode

Spar ekstra med en Goodiebox rabatkode

Foruden de særlige GOODIEPOINTS kan du også spare penge ved at anbefale Goodiebox til dine veninder. For hver veninde, der melder sig til, får du 60 kr. til brug på din næste boks. Kampagnen går under navnet “Giv 60 – Få 60”, for dine veninder får også 60 kr., hvis de opretter et abonnement på grund af dig. Så vil I også altid have noget fælles at snakke om, og I kan diskutere, hvilke produkter I godt kunne lide og hvilke var knap så gode.

Når Goodiebox får nye tilbud, ligesom den særlige kampagne beskrevet ovenfor, opdaterer vi denne side. Derved kan du nemt og hurtigt se, hvordan du kan spare flest penge. Har vi glemt et godt tilbud eller en Goodiebox rabatkode? Så må du meget gerne sige til, så vi kan opdatere denne side!

Find en god Goodiebox rabatkode på SparPedia

Her hos Sparpedia er vi altid på udkig efter de seneste kampagner, kuponer, rabatkoder og særlige tilbud blandt vores over 200 spændende webshops. Lige som Goodiebox af og til udsender rabatkoder, for at lokke kunder til butikken, eller for at få folk til at komme igen, så er det også mange andre webshops, der benytter sig af den form for reklame. Sparpedia er ekspert i at finde de bedste og mest attraktive rabatkoder fra Goodiebox og andre webshops. På denne måde kan alle Sparpedias besøgende nyde godt af de bedste tilbud og mest attraktive rabatter.

Som hos Goodiebox gælder det hos de fleste andre webshops, at der, når du går til kassen for at betale, er et lille felt til en eventuel rabatkode. Her kan du indfylde den rabatkode, du har fundet hos Sparpedia, og så bliver prisen korrigeret for rabatten med det samme. Du kan også nyde godt af nogen af de andre fordele, som er angivet på rabatkoden. Det kan for eksempel være gratis levering, en gratis gave eller andre fordele, som du kan indlæse hos webshoppen.

Såvel hos Goodiebox som hos andre webshops kan du spare gode penge med de rabatkoder, som du finder hos Sparpedia. I stedet for selv at gå på jagt på gode rabatkoder, så kan du bare besøge Sparpedias hjemmeside, hvor vi har samlet alle de bedste rabatkoder, tilbud og kampagner for dig. Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi sikkert en rabatkode til dig, så du kan spare penge på dit køb. Lige nu er der på Sparpedia masser af aktuelle tilbud fra alle de kendte webshops, så det er altså ikke kun hos Goodiebox, at du kan spare procenter. Tag et kig rundt på Sparpedias hjemmeside og lad dig inspirere af de mange gode tilbud.