1. Home
  2. Alle guides
  3. Tips til at spare penge på børnetøj

Tips til at spare penge på børnetøj

Vokser dine børn alt for hurtigt ud af deres tøj? Har du en bunke af jakker, trøjer, bukser og andet der har kostet dig en formue? Fortvivl ej, der er måder, hvorpå du kan tjene penge på det gamle tøj. Og der er mange butikker, hvor du kan købe brugt eller billigt børnetøjet. Læs videre for minde bedste tips, og spar penge på børnetøj!

woman-holding-pile-of-clothes

1. Sælg det gamle tøj

Når dit barn ikke længere kan passe en trøje eller et par bukser, så er der ingen grund til at beholde det i skabet. Men det er spild at smide tøjet ud. Du kan enten donere tøjet til velgørenhed, eller du kan forsøge at videresælge det.

Det er supernemt at sælge tøjet online. Tag et billede og smid en annonce op på Amazon eller eBay. Derved kommer du ikke blot af med det gamle tøj, men du kan også tjene penge på det.

money

2. Byt tøjet

På websider som ThreadUp kan du bytte dit aflagte tøj til noget andet tøj. Det er god måde, hvorpå du kan komme af med det børnetøj, der er for småt og samtidig få noget i den rigtigt størrelse.

Deleøkonomien er på sit højeste lige nu. Så det gælder bare om at komme med på bølgen, for det kan spare dig en masse penge, og det er bedre for miljøet at genbruge tøj i stedet for at købe nyt tøj hele tiden.

3. Køb fra billige butikker

Det er selvfølgelig altid en fordel, hvis du kan sælge eller bytte dit barns tøj, men det er også vigtigt at tænke på prisen, når du køber nyt tøj. Internettet er fuld af webbutikker der sælger billigt børnetøj. Jeg er selv ret vild med børnesektionen hos stylepit.dk.

Vidste du?

Hvis du leder efter billige steder at finde dine børns nye tøj, så tjek tilbudssiden på Kids-world.

billigt børnetøj

Du behøver ikke længere at være nervøs for, at dine børn vokser for hurtigt. Det gælder bare om at købe tøjet billigt eller brugt, og du kan altid videresælge det, når det er blevet for småt!

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider