1. Home
  2. Alle guides
  3. De Billigste Sportsgrene For Sjov & Fitness

De Billigste Sportsgrene For Sjov & Fitness

Sports-Performance

At spille sport er godt af mange årsager, men de fleste mennesker gør det for sjov og fitness. Uanset om det er en holdsport som fodbold fitness der overtager verden, eller solo sportsgrene som svømning, så er der noget for enhver. Hvis du har et stramt budget, undrer du dig nok over om nogen af disse sports er hver at tjekke ud. Fortvivl ikke, da vi er her til at hjælpe dig med at blive i form, have det sjovt, og alt i mens det er billigt.

1. Fodbold

Fodbold er en relativ billig sport, der ikke kun er en god måde at tilbringe weekenden med venner, men er også godt for at holde dig i form. Fodbold fitness er en voksende trend, også i blandt dem der ikke er fans af det verdensomspændende fænomen. Mest fordi det er til at betale og er simpelt.

Alt du behøver er en bold, en bane, to mål i hver sin ende af banen, og to hold til at spille mod hinanden. Du kan gøre dette i de fleste parker, på offentlige stadiums eller endda i din egen baghave hvis den er stor nok.

spille fodbold

Priser

Fodbold bolde – 250 kr.

2. Cykling

Hvis du er mere den udendørs, udforskende type, er cykling måske mere til dig. Alt hvad du behøver er en cykel (helst en mountainbike), en rute at følge og så er du klar. Det er værd at lægge mærke til at mens noget af informationen og udstyret er valgfrit, er det foreslået at bruge udstyr som hjelm, briller, handsker, knæbeskyttere og selvfølgelig cykelsko. Disse ting er alle hver at investere i, da du vil nyde at cykle gennem naturen med et roligt sind.

Med tiden vil du måske endda være i stand til at deltage i en cykel konkurrence, hvis du bliver god nok. Selv hvis du taber, vil du stadig have fået en værdifuld oplevelse. Det er da noget, ikke?

Cykling

Pris

Mountain Bike: 3.700 kr.

3. Yoga

For dem der foretrækker at blive inden døre er yoga et godt valg. Du har sådan set kun brug for en yogamåtte til dette, da alt andet udstyr er valgfrit. Når du har fået din yogamåtte, kan du enten deltage i et kursus i et stykke tid, indtil du har fanget fidusen. Du kan også få instruktioner på DVD’er, eller se videoer på YouTube. Den sidste del er selvfølgelig den billigste mulighed, da du kun behøver internetadgang for den.

Yoga

Pris

Yoga måtte: 250 kr.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider