1. Home
  2. Alle guides
  3. Basic Garderobe tips du er nødt til at kende plus bonus butterfly tips!ac

Basic Garderobe tips du er nødt til at kende plus bonus butterfly tips!ac

Det tøj du har fungerer som en form for selv udtrykkelse, frihed og beskyttelse, men at have for meget tøj der essentielt har samme formål er bare spild af penge. Bestemte specielle lejligheder kræver også at dig eller din kæreste ved hvordan man binder en butterfly, hvilket overraskende mange mennesker ikke ved hvordan man gør. Så derfor vil vi løse disse problemer for dig på én gang, så du aldrig behøver bekymre dig om at se godt ud, alene eller som par.

Basics

Det er bedst hvis du er sikker på at du har styr på det basale eller basics først når du fylder din garderobe, og dette gælder en sort tank top, en sweatshirt og jeans. Disse vil få dig igennem dagligdagen uden problemer og er vildt billige at finde.

Det alsidig sæt

Hvad har en uldnederdel, en sort habit og en stribet skjorte til fælles? De er alle gode for alsidighed. Uanset om det er til et formelt møde, arbejde eller bare at gå rundt i, i byen, så har du helt sikkert brug for denne trio.

Det erklærende sæt

I humør til at få opmærksomhed? Erklærende stykker tøj som en kjole med print, en ternet jakke og en skarp bluse er gode valg.Sørg for at vælge print og mønstre der passer til og komplimenterer din kropstype, hudfarve og figur. Du kan endda supplere bluser med en farverig butterfly. Det er her hvor det betaler sig at vide hvordan man binder en butterfly.

Fest sættet

Har du lyst til at tage til fest? Glem aldrig den lille sorte kjole. Denne skat har været et sikkert valg til aften arrangementer siden Coco Chanel først styrede den for årtier siden. Efter dette kan du vælge en velour jakke, en rodet trøje, en cocktail nederdel og velour bukser (helst i sort).

Hvordan man binder en butterfly

Endeligt er der her et par tips om hvordan man kan binde en butterfly som piger kan lære deres kærester, hvis I nu skulle til et formelt arrangement. Du bør hellere sørge for at I begge ser godt ud, jo? Forbeholdt at du har en normal strip butterfly, lad os starte med at udpege endepunkt A og punkt B. Lig butterflyen om din hals og under din krave. Lav punkt A 5 centimeter længere end punkt B, og kryds så punkt A over punkt B. Tag så enden af punkt A op og gennem det øje du har lavet.

Hold enden af punkt A fast, læg punkt B dobbelt over sig selv for at lave en base for slipset. Når det er gjort, træk enden af punkt A ned over det foldede punkt B for at lave endnu et øje. Fold punkt A over sig selv, bring det over punkt B og op, og skub det så gennem øjet du lavede før, og træk hårdt. Ret stramheden af butterflyen til, og det er sådan man binder en butterfly.

Hvordan man binder en butterfly

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider