1. Home
 2. Alle guides
 3. Hvordan du får en fyr til at lægge mærke til dig

Hvordan du får en fyr til at lægge mærke til dig

Er der en fyr som du er forelsket i, og som du altid bliver grebet i at stirre på? Men lægger han aldrig mærke til dig?

Det kan være frustrerende at være vildt forelsket i en, som aldrig har set på dig mere end bare et par gange. Hvis du gerne vil have, at den her helt specielle fyr skal lægge mærke til dig, så kan det være, at mine tips og tricks vil hjælpe.

Du behøver ikke at bruge en masse penge på sminke og en ny garderobe for at blive lagt mærke til. Vær dig selv, se ikke desperat ud – og han vil lægge mærke til dig.

Få folk til at lægge mærke til dig

Hvordan man gør

1

Elsk dig selv. En fyr er mere tilbøjelig til at lægge mærke til en pige, som elsker hvem hun er, og som er stolt af sig selv, og den måde hun bærer sig selv på. Hvis du ser ud som om, du allerede er glad for dig selv og dit liv, så vil fyren have lyst til at være en stor del af det. Hvis du virker desperat efter at finde en fyr, der kan gøre dig hel, vil det være mindre sandsynsligt, at du tiltrækker fyrene omkring dig.

 • Lær at elske dig selv. Du skal Ikke leve op til andres skønhedsstandarder eller lytte til andres meninger om, hvordan en kvinde bør opføre sig.
 • Elsk dit liv. Hvis du godt kan lide at snakke med dine veninder, eller hvis du har en fritidsinteresse, så vis at du har en spændende hverdag. En fyr kan se, om du føler dig tilpas med dit liv og vil få lyst til at være en del af din hverdag.

2

Elsk dit udseende. Selvom du måske synes, at det virker umuligt at virkelig elske, sådan som du ser ud, er det nemmere end du tror. Find tre ting ved dit udseende, som du virkelig godt kan lide, og fokuser på at forstærke disse sider, når du klæder dig på.

Hvis du ikke er glad for din figur, kan du træne for at opbygge muskelmasse og forbrænde fedt. Det vil også få dig til at føle dig mere energisk og positiv. Gør hvad du er nødt til for oprigtigt at elske sådan som du ser ud, og du vil finde drømmefyren på ingen tid.

 • Du behøver ikke en helt ny garderobe for at blive selvsikker. Du skal bare sørge for at have et par beklædningsgenstande, som du virkelig elsker. Det rigtige tøj kan få dig til at se mere selvsikker ud og vil få dig til at føle dig godt tilpas, uanset hvad der sker.
 • Du behøver ikke at have tre eller fire lag makeup på. Bare tag det på, som får dig til at føle dig smuk og godt tilpas, men prøv at holde det naturligt (hvis du går efter det naturlige look).
 • Det lyder måske banalt, men mund- og kropshygiejne er utrolig vigtigt. Gå i bad dagligt, vask dit hår så ofte som det behøver, og børst dine tænder to gange om dagen.
 • Prøv ikke at ligne alle de andre. Hvis du har flot krøllet/kruset hår eller søde men små bryster, så prøv ikke at gemme dine unikke træk, eller fremhæv hvad du ikke har, bare vær tro mod dig selv!
 • Bliv ikke ved med at tjekke dit spejlbillede i et spejl eller vindue, hver gang du er ude. Dette vil få fyre til at tro, at du er meget usikker omkring dit udseende. Så vent med at tjekke makeuppen til du når pigetoilettet.

Running
3

Hav det sjovt hvor end du går hen. En fyr vil være meget mere tilbøjelig til at lægge mærke til dig, hvis det ligner, at du har det smaddersjovt. Selvom det dog kan være svært at se sådan ud, hvis du tager en matematikprøve eller sidder i venteværelset hos tandlægen. Du bør dog altid være positiv. Smil når du kan, og grin ofte.

 • Hvis en fyr ser dig sammen med dine veninder, vil du se meget mere tiltrækkende ud, hvis du griner, fniser og bare ser ud som om, du har det rigtig sjovt.
 • Brug ikke al din tid på at kigge rundt efter en bedre person at snakke med eller tjekke din telefon – hvis du ser ud som om, du ikke har lyst til at være der, vil en fyr opfange hintet og lade dig være. Det kan nemt se ud, som om du ikke har lyst til at snakke.

4

Se aldrig ud som om du er desperat efter opmærksomhed. Det er fedt at fange fyrens blik en gang imellem og så fortsætte med at grine med dine veninder. Det er ikke så fedt at stirre på fyren, smile for meget og gå fra dine veninder, mens du venter på, at han kommer hen til dig. Læg ikke sminke i offentligheden, ret ikke på dit tøj og gå ikke forbi fyren 100 gange i håb om, at han vil gå hen til dig. Dette vil helt klart få ham til at lægge mærke til dig – men ikke på den gode måde!

 • Hvis han ikke lægger mærke til dig på den rigtige måde, tving det ikke ved akavet at prikke eller blinke til ham. Dette vil kun skubbe ham væk.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider