1. Home
  2. Alle guides
  3. 10 ting at lave uden at bruge penge

10 ting at lave uden at bruge penge

Vi ved alle, at det er nemt at bruge penge. Hvis du går en tur i byen, er det nemt at blive fristet til at købe et eller andet. Ofte bruger man penge helt uden at lægge mærke til det. Hvis du ligesom mig er på et stramt budget, så læs videre for mine 10 bedste tips til, hvordan man kan spare penge uden at kede sig.

Hvis du selv har en rigtig god idé til en gratis aktivitet, eller til hvordan man kan spare penge, så tilføj venligst en kommentar! Sammen kan vi forbedre min liste og hjælpe hinanden til at spare endnu flere penge.

spare penge

Hvordan man gør

1

YouTube-karaoke. Det er dyrt at tage i byen, især hvis man elsker at tage på  karaoke-bar. Invitér i stedet dine venner hjem til dig og brug YouTube til karaoke. Det er ofte hyggeligere at holde festen derhjemme, og det er selvfølgelig meget billigere!

2

Start et spændende projekt, som du altid kan arbejde på, når du keder dig. Du kan for eksempel tage et billede af et specifikt sted hver eneste dag i et helt år. Upload billederne til din computer og lav en YouTube-video for at se, hvordan stedet har ændret sig fra dag til dag og på de forskellige årstider.

3

Dyrk yoga. Du behøver ikke at bruge en masse penge på yoga-undervisning. Benyt i stedet en af de mange gratis apps, som tilbydes online.

4

Camping. Hvis du er et friluftsmenneske, så kan du campere i din baghave, på legepladsen rundt om hjørnet, på en åben mark eller i skoven. Det er helt gratis, men husk dog at tjekke, om det er tilladt at sætte telt op på dit udvalgte område.

5

Lav en kogebog. Saml alle dine yndlingsopskrifter på et sted ved at putte dem i en mappe. Tag billeder og lav en indholdsfortegnelse for at få din kogebog til at se mere professionel ud. Du kan også oprette en madblog med dine bedste opskrifter.

Vidste du...

. . . at nøglen til lykke er at bruge dine penge på erfaringer snarere end besiddelser.

6

Skriv din “bucket list”. Lav en liste over ting du vil nå, inden du dør. Du har sikkert et par ting, du gerne vil nå i dit liv, men har du rent faktisk lavet en liste over disse ting? Skriv dem ned, så du ikke glemmer dem. Du vil desuden have mere motivation til at opnå dine mål, når du har skrevet dem ned.

7

Dans med dine venner. Organiser dansekonkurrencer og lær trinnene til dine yndlingsmusikvideoer.

8

Kig på stjerner. På en klar skyfri aften er nattehimlen særligt betagende. Prøv at finde Ursa Major (Storebjørn) og andre stjernebilleder.

9

Bag en kage. Der er mange nemme kageopskrifter, som ikke kræver særlig mange penge. Du har sikkert allerede alle ingredienserne, så tjek skabene og begynd at bage.

10

Skriv et brev til en ven. Et rigtigt brev. Det er så meget sjovere at modtage et brev i stedet for en SMS eller en e-mail.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider