1. Home
  2. Alle guides
  3. Hvordan man køber et outfit for under 300 kr.

Hvordan man køber et outfit for under 300 kr.

At se godt ud, løbe nyt tøj, spare penge, og være med på noderne med den nyeste mode. Hvad hører ikke til her? Nå ja, at spare penge og købe nyt tøj plejer ikke at fungere godt sammen. Det stopper nu! Fra nu af kan du købe dit outfit for mindre end €40. Det er hvor nemt det er at spare penge på shopping. At vælge et stilet, men ikke for dyrt outfit til en kommende lejlighed kan være svært, så vi har valgt et par til dig. Hvad man kan tage på når man har en:

Første date

En første date er altid spændende. Kan han lide mig? Kan han lide mit hår? Har jeg noget siddende mellem tænderne? Kan han lide mit tøj? Har jeg haft denne t-shirt på, på et Facebook billede før, fordi hvis det er tilfældet kan jeg i hvert fald ikke tage den på igen. For at slippe for stress når du skal vælge et outfit, har vi et par forslag:

Jobsamtale

Det er altid svært at vælge et outfit til en jobsamtale, især hvis du ikke ved om firmaet er meget formelt eller afslappet. Hr de jakkesæt på hele dagen, eller har de simple t-shirts på? For et elegant, men ikke for pyntet look, se disse outfits!

Første dag på arbejde

Den første dag på arbejde kan – tøjmæssigt – være lige så stressfyldt som en job samtale. Fordelen er at du allerede har været der, og du ved lidt mere til hvad du kan forvente. Er det forretnings formelt eller afslappet?

En dag på stranden

Planlægger du at tage på stranden, men du har ikke noget at tage på, og du har ikke lyst til at bruge for mange penge på et sødt outfit? Så tag et kig på de følgende outfits!

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider