1. Home
  2. Alle guides
  3. Sådan sparer du penge i hverdagen: Et par gode råd!

Sådan sparer du penge i hverdagen: Et par gode råd!

Alle snakker om det for tiden: bæredygtighed. Men hvordan sparer du penge i din egen husholdning? Her er alle slags tricks, som alle nemt kan følge. Du vil lære hvordan du kan spare penge hver dag, mens du også tænker på miljøet. Du kan spare penge på mange forskellige måder, og herunder er et par af dem.

ådan sparer du penge i hverdagen

Hvad man gør

1

Noget der er meget vigtigt i en husholdning, er at spare på faciliteter som vand og gas. At spare penge på vand er en af de nemmeste ting at ændre i enhver husholdning. Prøv for eksempel at tage kortere bade.

2

Selvfølgelig kan du også spare en del penge på madvarer. Køb kun produkter du virkelig har brug for. Du kan for eksempel kun handle ind når du har spist. Hvis du handler ind mens du er sulten, er du tilbøjelig til at købe mere.

3

Prøv at finde tilbud og sammenlign priserne i forskellige butikker. På den måde vil du finde de billigste produkter, og spare en del penge. Du kan spare disse penge sammen, eller bruge det på noget andet.

Vidste du?

TIP: hvis du laver mad i vand, for eksempel æg, vil vandet forblive rent. Efter du har lavet mad, kan du gemme vandet og bruge det til at vaske op med.

kok æg med vand
4

Et andet tip er at beslutte et bestemt beløb du vil bruge, før du handler ind. På den måde sikrer du, at du kun køber hvad du har brug for, og at du ikke bruger for mange penge.

5

Selvfølgelig er julesæsonen en fælde, når det kommer til at spare penge. Prøv at købe gaver i løbet af året, så du ikke behøver at bruge så mange penge på én gang. Hvis du bruger et mindre beløb en gang i mellem i stedet, vil du have flere penge til dig selv i julesæsonen.

6

Gem de gamle julekort. Klip forsiden af, og smid bagsiden, som nogen har skrevet på, væk. Klistrer forsiden på et foldet, farvet papir, og du har et nyt julekort. Du kan spare penge på ikke at købe nye julekort hvert år.

Vidste du?

TIP: Der er vandbesparende vandbeholdere. I disse beholdere, konverteres vand til energi. På den måde kan du spare tusindvis af liter vand hvert år.

reservoir

Konklusion

money

Men de tips du vil spare flest penge på, er dem der handler om din egen livsstil. Hvis du ikke vil ændre din livsstil, vil det blive (sværere) at spare penge. Du bør virkelig holde øje med hvad du tjener om måneden, og spare en procentdel op til fremtiden. Resten behøver du til at betale regninger, som husleje, din telefonregning og forsikring. Så snart du har betalt regningerne, kan du bruge de resterende penge på hvad du har lyst til. På den måde kan du stadig bruge penge på sjove ting, men du kan også tænke på fremtiden, og spare penge til den.

Hvis du følger alle disse tips i din hverdag fra nu af, vil du have sparet penge både indenfor og udenfor din husholdning på ingen tid.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider