1. Home
  2. Alle guides
  3. Top 10 Genbrugsbutikker i København

Top 10 Genbrugsbutikker i København

Mange mennesker associerer genbrugstøj med hipstere og hjemløse folk, hvem ville ellers købe brugt tøj? Er det ikke ulækkert? Men, genbrugstøj er ligesom det tøj der er i dit skab. Smider du nogensinde tøj i en genbrugscontainer? De ender i genbrugsbutikker ligesom dem på listen herunder. Tag dig et kig omkring, køb noget tøj, vask dem en gang og de er så gode som nye. En simpel måde at spare nogle penge på nyt tøj (i hvert fald nyt for dig).

Disse genbrugstøjbutikker er i og omkring København centrum.

1.Time’s up

Time’s Up kalder sig selv dygtig inden for kunsten at spotte unikke vintage designs fra hele kloden og forudse hvad vil blive de fremtidige trends på markedet. For vintagetøj der vil gøre et comeback i modeverdenen, er dette det rigtige sted at lede.

2.Episode

Episode er en vintage butik der har flere butikker rundt omkring i Europa, og er også meget velkendt. De har godt tøj, bredt udvalg og tilpas priser.

3.GUNGUN

GUNGUN er en design butik der har vintage tøj, lige så vel som hjemmelavede design tilbehør, møbler og bordservice. Denne butik vil tilbyde mere end den gennemsnitlige genbrugs tøjbutik.

4.Carmen Copenhagen

Carmen er en vintage butik der tilbyder tøj og en masse tilbehør. For fans, har de et bredt udvalg af kimonoer helt tilbage fra 1920.

5.Décor

Décor er en vintage butik der ofte besøges af den danske supermodel Helena Christensen. Derfor, kan du helt sikkert forvente at tøjet er top notch. På trods af det er priserne dog ikke absurd høje og at shoppe som den gennemsnitlige kvinde er stadig sjovt der. Der tages også forbehold for mænd. Lone Riis, butikkens ejer, kigger efter det bedste tøj for den modebevidste mand.

Vidste du:

Vintage tøj refererer til tøj der er lavet for mellem 20 og 100 år siden, og retro refererer til nyt tøj der er designet specielt til at ligne stilen fra en anden tidsperiode.

6.Seconda Moda

Seconda Moda har vintage tøj, kun for kvinder. Butikken, der også kan findes i Tyskland, har et stort udvalg for den vintage shoppende kvinde.

7.FN. 92

Hvis du leder efter kjoler og dit budget ikke er så stort, så er FN. 92 det helt rigtige sted at lede. Denne vintage butik sælger udelukkende kjoler, heriblandt også bryllupskjoler

8.Army Star

Army Star er en vintage butik der, som navnet allerede foreslår, specialiserer sig i army tøj. Forskelligt tøj fra army outfits kan findes her, for ikke særlig mange penge.

9.Wasteland

Denne butik er også lokaliseret i Los Angeles, så det er en verdensomspændende kæde. For band trøjer og alle slags denim, er dette det rigtige sted at være.

10.One Off

One Off er en speciel slags vintage butik. Ejeren finder de bedste vintage varer, og behandler dem indtil de er endda endnu sejere. Han sidder endda bag sin symaskine mens du shopper.

Konklusion

Nu ved du præcist hvor du kan finde de bedste vintage tøjbutikker i centrum og omegnen af København. SÅ tag ud, og køb nogle brugte varer til små priser.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider