1. Home
 2. Alle guides
 3. Slå to fluer med et smæk med vintersport

Slå to fluer med et smæk med vintersport

Er du klar til at sætte dit skiløbstalent på en prøve? Eller går du i alt hemmelighed kun efter efterski-festerne? Måske vil følgende overbevise dig om at tage et par gange op og ned ad bjerget: du kan forbrænde en masse kalorier ved at stå på ski og snowboard. Og hvem kunne ikke godt tænke sig at tabe sig og få en lækker krop, før sommeren overhovedet starter? Vintersport behøver ikke at være for dyrt. Med de følgende tips kan denne vinter også have en tur i sneen i vente for dig.

ski
 1. Tager du tit på skiferie? Så har du sikkert noget brugbart vintersportsudstyr liggende. Er det din første gang, eller er det på tide at udskifte noget af dit nuværende udstyr? Køb nye ting, som du kan beholde i flere år. Du skal ikke købe tøj, som kun er på mode lige nu, men prøv at beholde farver og mønstre så neutrale som muligt. Er du ikke sikker på om vintersport er noget for dig? Lej noget tøj. Det er en skam at købe en dyr dragt, bare for aldrig at få den brugt igen. Du kan reservere online før du tager af sted, for at spare penge.
 2. Prøv, hvis muligt, at undgå højsæsonen. Det vil koste dig op til tre gange så meget, i forhold til at rejse i lavsæsonen. Har du ikke noget valg? Vær sikker på at få booket god tid i forvejen, og hold øje med gode tilbud.
 3. Der er også en prisforskel mellem de forskellige skiområder. Har du virkelig brug for alle de ekstra faciliteter? Et andet område er sikkert lige så sjovt. Tænk også over at tage til et alternativt land som Tyskland eller Norge. Prøv at gå efter de mindre skiløbregioner, i stedet for de store. Indkvartering, frokost, aftensmad og liftkort vil være meget billige der.
 4. Du kan også leje en lejlighed i stedet for et hotel. På denne måde er du ikke nødt til at gå ud og spise hver aften. Det sparer dig for en masse penge. En anden idé, er at spise aftensmad på en restaurant i dalen. Disse er ofte betydeligt billigere end restauranter tæt på den store piste. Det samme gælder for supermarkeder.
 5. Skal du på en ferie med mange mennesker? Kør til jeres destination sammen, lej en lejlighed og del udgifterne. Det er meget billigere end at betale for alting selv.
 6. Er du ikke sat fast på en bestemt tidsperiode? Du kan prøve at booke i sidste øjeblik. Dette er også nyttigt, hvis feriedestinationen ikke har 100 procent snegaranti. Sammenlign priser fra forskellige udbydere.
 7. Tænk over hvordan du vil komme frem til din destination. Vil du rejse med fly, bil, bus osv.? Vej fordelene og ulemperne ved alle transportmulighederne op mod hinanden. Vil du komme hurtigt frem, eller vil du bruge færre penge?
 8. Book et liftkort på forhånd, de er ofte sat meget ned i pris. I mange områder er liftkort gratis til børn.
 9. Har du brug for et skikursus før du går ind i bjergene? Tag det i skiområdet og ikke i dit eget land, hvor prisen er meget højere.
 10. Invitér dine ski venner ind i din hytte og tag ikke ud til afterski-fest hver aften. Hold selv en hollandsk fest. Til en hollandsk fest medbringer alle deres egne drikkevarer.
 11. Står dit hus tomt, når du tager ud og besøger sneen? Du kan udleje dit hus eller bytte hus med nogle personer fra det skiområde du besøger. Der findes flere hjemmesider til at gøre dette. Læs mere om at udleje dit hus her.
winter sport

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider