1. Home
  2. Alle guides
  3. 5 måder at forbedre dit sexliv uden at bruge penge

5 måder at forbedre dit sexliv uden at bruge penge

Viagra er et velkendt remedie til mænd når deres sexualdrift fejler dem. Men dette stimulant der ophidser mænd ubesværet er ikke den eneste ting der kan hjælpe med en lav sexualdrift. De følgende tips kan hjælpe dig med at forhøje din sexualdrift, så du vil have lyst til at have sex, og dit sexliv vil blive mere spændende.

Forbedre dit sexliv uden at bruge penge

  1. Et velkendt elskovsmiddel der stimulerer begær er en lang række fødevarer, navnligt figner, bananer og advokadoer, men også østers, honning, vandmelon, oliven olie og granatæble. Prøv disse produkter når du har planlagt en spændende aften.
  2. Arbejd med din selvsikkerhed. Dette lyder spøjst, men hvis du ikke har det godt med din egen krop, vil du ikke føle dig tilpas ved at være sammen med nogen andre nøgen. Sørg for at du føler dig godt tilpas, og at du er tilfreds med dig selv, og at tage tøjet af vil ikke længere være et problem.
  3. Skær ned på dit alkoholindtag. Især mænd har svært ved at præstere i soveværelset når de har fået for meget at drikke. En lille smule alkohol gør dig mere afslappet og vovende, men med for meget alkohol i dit system, vil den spændende aften ikke blive til så meget.
  4. Mediter, eller gør dig selv stressfri på en anden måde. At være stresset har en negattiv effekt på din sexualdrift. Sørg for at du slipper af med al din stress og bekymringer før du træder ind i soveværelset.
  5. Prøv nye ting. Har du udelukkende brugt missionær stillingen i årevis? Prøv noget andet. Ved at prøve nye ting, vil du opleve at du bliver hurtigere ophidset. Der er intet galt ved at være lidt eksperimenterende. Du skal dog lige snakke tingene igennem med din partner, så I begge ved hvad der kommer til at ske.

Se? Det er så simpelt. Et par få ikke-indtrængende foradnringer, vil gøre dit liv, dit forhold og din sexualdrift meget mere behagelig.

Share on Pinterest
Share with your friends


Send

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider