1. Home
  2. Alle guides
  3. Sådan virker Sodastream: lav din egen sodavand

Sådan virker Sodastream: lav din egen sodavand

Sodastream slår to fluer med ét smæk: sundere sodavand og penge at spare. Sodastream er et apparat, som du kan bruge til at lave din egen sodavand, virkelig nemt og rigtig hurtigt.

Sådan virker Sodastream:

Du køber en Sodastream (penge godt lagt ud, da du kan spare flere penge i sidste ende) og så kan du nemt lave din egen sodavand. Der medfølger en flaske, og jeg synes, at det er den eneste ulempe ved dette produkt: du kan nemlig ikke benytte nogen anden flaske end Sodastream-flasken.

Du fylder flasken med vand og sætter den i apparatet. Tilføj kulsyre for at lave danskvand: vælg selv, om du foretrækker meget eller lidt kulsyre. Hvis du vil lave sodavand, skal du blot tilsætte en af de smagsvarianter, der følger med Sodastream. Så simpelt er det at bruge Sodastream.

Hvad er fordelene ved at købe en Sodastream og lave din egen sodavand?

  • Det er billigere: Sodavand fra supermarkedet koster meget mere end vand fra din hane og et par flasker smagstilsætning. Hvis du drikker meget sodavand, kan du hurtigt spare en masse penge.
  • Det er sundere: Alle konserveringsmidlerne og de kunstige tilsætningsstoffer, som findes i normal sodavand, er ikke i sodavand fra Sodastream.
  • Det er nemmere: Det er helt klart nemmere end at bære tunge flasker med sodavand hjem fra supermarkedet. Derudover kræver det en meget mindre indsats at fylde en flaske med vand og tilføje lidt smagstilsætning.
  • Bedre for miljøet: Hver flaske med sodavand, du køber i supermarkedet, er lavet af plastik. Derimod genbruger du med Sodastream den samme flaske igen og igen.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider