1. Home
  2. Alle guides
  3. Spar penge på fodbold udstyr med disse 5 gode råd

Spar penge på fodbold udstyr med disse 5 gode råd

Fodboldstøvler, knæbeskyttere, benskinner og træningstøj – alle spillere ved, at fodbold kan være en dyr hobby. Hvis du har en søn eller en datter, der elsker at spille fodbold, kan udgifterne være endnu højere. Børn vokser nemlig jævnligt ud af deres sko og tøj, hvilket betyder, at du bliver nødt til at investere i nyt fodboldudstyr hvert år eller to. Men der er måder at reducere omkostningerne uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.

Unge kvinder i fodboldkamp

Hvad man gør

1

Lån dit fodbold udstyr

Hvis du lige er begyndt til fodbold, kan det være en god idé at låne dit fodboldudstyr fra venner eller familie. Tilmeld dig et par fodboldtimer, og vent med at købe dit eget udstyr, indtil du er 100% sikker på, at du vil fortsætte.

Det er især vigtigt at låne udstyret, hvis det er til din søn eller datter, da børn har tendens til at skifte mening oftere end voksne. Vent en måned, og hvis dit barn stadig er begejstret for fodbold, kan du investere i brugt eller nyt fodboldudstyr.

2

Køb brugt fodboldudstyr

Folk er som regel ikke alt for ivrige efter at købe brugt træningstøj af indlysende grunde. Men ofte kan man købe fodboldtrøjer, shorts og sko, der næsten ikke er blevet brugt. Tjek for eksempel dba.dk og led efter fodboldtøj, der er listet “som nyt”, eller du kan prøve din lokale genbrugsbutik.

Hvis du ikke har noget imod at købe tøj og sko, der er blevet brugt mere end en håndfuld gange, kan du selvfølgelig spare endnu mere. Husk at vaske alt udstyret før brug, og du vil ikke kunne mærke forskel. Ting som fodbolde og knæbeskyttere kan også findes brugt. Køb kun den slags udstyr, hvis du ikke kan lide tanken om brugt træningstøj.

3

Hold øje med særlige tilbud

Mange butikker og webshops holder udsalg. Gå i flere forskellige butikker og led efter gode tilbud online, før du beslutter dig for dit køb. Unisport.dk for eksempel har en særlig tilbudsside med billige fodbolde, fodboldtrøjer, fodboldstøvler og meget mere. Alle varerne er fra kendte mærker som Nike, Adidas og Puma, og du kan spare helt op til 70%.

Vidste du...
Unisport har forhandlet fodboldudstyr siden 1995. I dag har de ikke blot en fysisk butik i København men også en online butik, så de kan sælge varer til hele Danmark. På unisport.dk kan du finde fodboldstøvler, fodboldtrøjer, benskinner, målmandshandsker og andet udstyr til fordelagtige priser.

fodbold
4

Køb stort ind

Det er bedre at købe alt udstyret på én gang, især hvis du køber online. Mange online butikker tilbyder gratis levering, hvis du køber for et bestemt beløb. Hvis du for eksempel køber for mere end 669 kr. på Unisport.dk, vil din ordre blive leveret gratis. Spørg dine venner, om de har brug for noget fra den samme butik, og du vil hurtigt nå minimumsbeløbet.

5

Køb kun hvad du har brug for

Det lyder måske indlysende, men du kan spare en masse penge ved kun at købe det fodboldudstyr, som du faktisk har brug for. Hvis du går til fodbold en gang om ugen, har du ikke brug andet end et par fodboldstøvler, et par T-shirt og shorts, nogle sokker og et par knæbeskyttere. Husk at vaske alt dit udstyr lige efter, du har spillet fodbold. På den måde vil det være klar til næste gang, og der er ingen grund til at bruge ekstra penge på mere udstyr.

Konklusion

fodbold

Fodbold er en herlig sport, og du bør ikke lade dig afskrække af prisen. Det vigtigste er ikke at have det nyeste udstyr men at træne så meget som muligt. Derfor bør du forsøge at spare penge på dit udsyr, så du i stedet får råd til flere timers fodboldundervisning. Det samme gælder, hvis det ikke er dig men dit barn, som gerne vil spille fodbold. Du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten, men hvis du kigger dig for, kan du finde kvalitetsudstyr til fordelagtige priser. Hvad venter du på? Det gælder bare om at komme i gang!

Share on Pinterest

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider