Rabatkoder og tilbud for Luksushuse.dk

Mark as favourite

Luksushuse rabatkode, tilbud og udsalg til April 2019

In order to favourite this shop, please login or register first.

  1. Home
  2. Alle butikker
  3. Luksushuse

Flere tilbud fra lignende butikker

Udsalg og tilbud tilsvarende Luksushuse

Godt at vide om Luksushuse

Luksushuse.dk tilbyder store luksussommerhuse med alt hvad hjertet begærer for at få en skøn ferie. Husene er udstyret med både pool, spabad og sauna samt aktivitetsrum. Samtlige luksushuse er beliggende i naturskønne områder i Danmark og Sverige, så man rigtig kan komme væk fra det hele og bare blive forkælet med familien, vennerne eller kollegaerne.

luksussommerhusene er ekstra store og har derfor plads til mange overnattende gæster samt aktivitetsrum, hvor man kan more sig. Aktivitetsrummene byder på blandt andet spillekonsoller, billiard, bordtennis og bordfodbold. Snup en Luksushuse rabatkode her på siden, og snart vil du være klar til at hoppe i poolen, der er opvarmet mellem 26 og 29 grader. Lige nu er der flere tilbud på spil. Kom lettere til luksus og velvære ved at vælge den luksushuse rabatkode der passer netop til dine behov. Luksushuse.dk tilbyder effektiv support, så du kan finde det luksushus der passer allerbedst til dine ønsker, budget og omstændigheder.

Du kan også vælge en luksushuse rabatkode hvor du får en bonus på 700 kroner og derfra frit kan vælge det luksushus, der netop opfylder dine drømme.

Firmafest i luksussommerhus

De store luksushuse er særligt godt egnet til at imponere og forkæle medarbejderne med en stor, luksuriøs firmafest. Udover de lækre swimmingpools og spabade, har flere af sommerhusene plads til op til 30 overnattende gæster, og har en flot bar udstyret med køleskab, så du kan holde den bedste fest, uden at mangle noget. En sådan fest vil blive huske i lang tid på kontoret og giver glade, taknemmelige medarbejdere, som du også har skabt et mere personligt bånd til.

Derudover egner luksushusene sig også særdeles godt til firmaarrangementer. Alle huse er udstyret med trådløst internet, og rummer op til 10 værelser. Endvidere tilbydes der både rengøring og personlig service. På denne måde kan du let invitere medarbejderne på en luksuriøs arbejdsweekend, hvor i kan arbejde og ideudvikle effektivt på projekter i hyggelige omgivelser. Nogle af sommerhusene er særligt business-egnet og derfor udstyret med både projektor og lærred. Vælg en luksushuse rabatkode og forkæl dine medarbejdere med firmafordele i første klasse! Det kan for eksempel være en weekend i et poolhus til 18 personer, eller en hel uge i luksushus til 20 personer til en uhørt god pris.

En ferie ud over det sædvanlige

Hos Luksushuse.dk er der samlet et solidt udvalg af de bedste og mest eksklusive luksussommerhuse i Danmark og Sverige til en pris, der er til at komme i nærheden af.

Det giver dig mulighed for at forkæle både venner, familie eller kollegaer med noget ud over det sædvanlige. Her kan du komme på luksusferie, hvor du ikke skal spilde en masse tid på transport for at nå destinationen, og dermed kan få så meget som muligt ud af ferien. Tag for eksempel vennerne med på venneweekend, hvor i kan flade ud ved poolen, spille billiard og hygge jer i luksusomgivelser, langt væk hverdagens stress og jag. Her på siden her vi samlet alle rabatkoder og kampagnekoder til Luksushuse, så du sørger for at få de bedste tilbud tilgængelige.

Du kan også vælge at fejre de store familiebegivenheder som rund fødselsdag eller konfirmation i et luksussommerhus. Så er der plads til at hele familien fra nær og fjern kan overnatte og blive forkælet en hel weekend.

Luksushuse anmeldelser

Del dine erfaringer og anmeldelser Luksushuse

Offentliggør din anmeldelse

De indtastede oplysninger er ugyldige
De indtastede oplysninger er ugyldige
Pris:
*****
De indtastede oplysninger er ugyldige
Levering og udsalg:
*****
De indtastede oplysninger er ugyldige
Anmeldelse:
*****
De indtastede oplysninger er ugyldige
De indtastede oplysninger er ugyldige