Privatliv

Sparpedia.dk respekterer privatlivets fred for alle brugere af denne hjemmeside og sørger for, at de personlige oplysninger, du giver os, behandles fortroligt. Sparpedia.dk vil ikke sælge dine oplysninger til tredjeparter og vil kun give det til tredjeparter, der er involveret i behandlingen af ​​din ordre.

Sparpedia.dk burger den indsamlede data til at levere følgende tjenester til dig:

  • For at gøre shopping via Sparpedia.dk så behageligt som muligt for dig, gemmer vi dine personlige oplysninger, de data der vedrørende dine ordrer og brug af vores tjenester, med din tilladelse. De indsamlede data gør det muligt for os at se, at du har brugt en rabatkode ved hjælp af Sparpedia.dk.
  • Vi bruger din e-mailadresse til at informere dig om de ugentlige top 5 specialtilbud og rabatkoder. Hvis du ikke længere værdsætter dette, kan du afmelde dig ved hjælp af afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller din konto på hjemmesiden.

Data om brugen af ​​vores hjemmeside og den feedback, vi får fra besøgende, hjælper os med at udvikle og forbedre hjemmesiden yderligere. Hvis du beslutter dig for at skrive en anmeldelse eller en reaktion, er det op til dig, om du vedhæfter dit navn eller andre personlige oplysninger. Vi er nysgerrige efter din mening, men forbeholder os ret til ikke at offentliggøre bidrag, der ikke opfylder vores sites vilkår og betingelser.

Vi sælger ikke din information

Sparpedia.dk sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter og vil kun give det til tredjeparter, der er involveret i behandlingen af ​​din ordre. Vores medarbejdere og de tredjeparter, som vi anvender, er forpligtet til at respektere fortroligheden af ​​dine oplysninger. Hvis du stadig har spørgsmål om vores privatlivspolitik, kontakt os på kontakt –snabela- Sparpedia.dk. Vores kundeservice hjælper dig gerne med oplysninger om dine data eller ændring af dine data.