Skriv for os – Webshops og Kuponsider

Gæste blogging for Sparpedia.dk:

 

Gæste blogging

 

Detailhandelen er fyldt med kunder der prøver at spare så meget som muligt, mens de køber så mange produkter og ydelser som muligt. Hos [Domain], er det vores mål at give disse kunder så mange specielle tilbud, rabatter og kuponkoder som muligt, fra så mange forhandlere som muligt.

Nogle af butikkerne vi leverer rabat koder og aftaler til inkluderer ASOS, STYLEPIT, Superdry, CDON, apo-rot, og mange, mange flere. De besøgende får ofte gode tilbud på elektronik, modeartikler, rejser og tur-pakker. På dette punkt har vi tiltrukket en masse besøgende på en daglig basis, med stor tilgang under højsæsonerne.

At gæsteblogge for os, kan give dig nogle af disse besøgende, hvilket kun kan være en positive ting for din side. Så hvis du har interesse eller ekspertise indenfor butiksrabat, E-handel, forretning eller kuponkoder, så Skriv for os.

Der er masser af grunde til hvorfor du skulle have lyst til at være gæsteblogger på vores side, men den vigtigste er trafikken. Du skriver et indlæg som du putter på vores side, og du vil kunne se en dramatisk tilgang i nye besøgende til dit website.

 

 

Indsendelse af din gæsteartikel

At indsende en artikel til os er meget simpelt. Du skal kun sørge for at lave SEO-orienterede forretnings artikler der er fra 400 til 1000 ord lange, og som indeholder en masse kvalitet.  Den sender du til os på (e-mail). Derefter gennemgår vi din artikel, og hvis den lever op til vores standarder, kan du forvente at se den på vores side indenfor tre arbejdsdage.

Naturligvis er der nogle regler som du er nødt til at følge, hvis du vil maksimere dine chancer for at din artikel bliver accepteret. Når alt kommer til alt, kan vi jo ikke bare smide indhold op der går imod vores politiker, og som kan støde vores besøgende.

Guidelines

  • Indhold skal være original
  • Artikler skal være informative og interessante for vores målgruppe
  • Alle artikler skal være på minimum 300 ord
  • Billeder er tilladte, men de bør være I høj kvalitet, og være fyldte med relevant og brugbar information
  • Du må kun have 1 link i din biografi tekst.
  • Gentag venligst ikke links, og gentag heller ikke søgeord.
  • Maksimalt 3 hverdage for accept af artikel
  • Administrator har ret til at ændre din artikel

 

Dit navn*

Din e-mail-adresse*

Emne

Din besked

*Obligatorisk felt

captcha