Bedste Madblog 2019

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2019:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

HBO Nordic , BilkaViaplay og Magasin

And Winners Are...

Food Blogs Award 2019 | Linemailis 53%

Line Mailis

linemailis.dk

Kom med indenfor i det plantebaserede, veganske køkken og oplev et helt nyt madunivers. Madlavning uden animalske ingredienser er stadig meget nyt for mange danskere. Med sin store interesse og erfaring inden for det grønne køkkens fire vægge, deler LineMailis.dk ud af sin kærlighed til plantebaseret madlavning. Det er vigtigt for hende, at maden er smuk, smager godt og bidrager med alle de næringsstoffer, kroppen har behov for. Når det så er sagt, er der selvfølgelig også plads til den søde tand og udover de næringsrige måltider, byder bloggen på masser af skønne kager og desserter. Med opskrifter som "Fredsfisk med hjemmelavet remo", "kokosbacon", "Spidskålssalat med edamamebønner og olie-fri citrondressing" og "Raw chocolate fudge cake", sætter bloggen plantebaseret mad på dagsordenen.
Miras Madblog 13%

Mira

miraarkin.dk

Med alle retterne præsenteret på en attraktiv og appetitvækkende måde, der simpelthen fyrer op under både fantasien og apetitten, er miraarkin.dk altid en fornøjelse at besøge. Denne side går meget langt når det kommer til at hjælpe læserne med at forstå de smukke råvarer og ingredienser der fremhæves ved hvert enkelt indlæg, så du let og hurtigt kan sætte pris på hvad du ser og læser. Du kan altid tage et kig på de fantastiske eksempler som “Dådyrfilet med marvsauce, svampe og kapers,” “Godt nytår – tilbage til hverdagen… med tacos!,” og “Crabcake sliders med peberrod og agurkesalat.” Der er ingen tvivl om at du vil elske indholdet, så gå endelig ind og læs mere.
Anne au Chocolat 13%

Anne

anneauchocolat.dk

Hvis der er en hjemmeside der med garanti kan få læsernes mundvand til at løbe, uden overhovedet at prøve på det, så er anneauchocolat.dk sandsynligvis den der kommer tættest på. Retterne der vises på denne side er så ufatteligt smukke, og så mesterligt præsenteret, at du næsten kan tilgives for at forsøge at spise dem igennem skærmen. Iblandt noget af vores yndlingsindhold – som praktisk talt med garanti kan vække ethvert begær for søde sager i dig, er eksempelvis “Kransekagestykker til nytår (eller bare en dag i november),” “Chokoladekage med brun farin og Amber ganache,” og “Sprøde og chewy müslibarer.” Fordyb dig endelig i siden og indtag resten af de fantastiske indtryk.
JulieKarla 8%

Julie Karla

juliekarla.dk

I en verden fyldt med mørke skyer, er juliekarla.dk en stråle af solskin for dem der ikke kan leve uden god mad, og med en side så fuld af de mest overdådigt kreererede udvalg af retter, der uden tvivl giver dig masser af grunde til at give siden den opmærksomhed som den fortjener. Når du besøger denne side vil du aldrig komme til at spilde din tid – specielt ikke med indhold som “Tilbehør til julemad – Salat med beder, hasselnødder og basilikum,” “Gnocchi opskrift med græskar, pancetta og salvie,” og “Nem rødkålssalat med ‘juleknas’.” Og bare rolig – der er meget mere hvor det kom fra.
foodculture.dk 7%

FoodCulture.dk

foodculture.dk

Mad kan ses igennem en masse forskellige øjne, men én af de bedste måder at se mad på, vil være ud fra et kulturelt synspunkt. Når alt kommer til alt, er der trods alt mange kulturer der baserer hele deres identiteter på deres mad – og med rette. Når man tænker på at næringen er så de er i stand til at overleve, så er denne side ligeledes et visit værd, takket være de mange fantastiske opskrifter og retter, der på mange måder kan bruges til at tegne et klart billede af hvad mad lige netop drejer sig om. Tag for eksempel indlæggene som “Tang, kunstigt kød og insekter på fremtidens middagsbord” og mange andre ligesom det.
The Food Club 3%

Ditte Ingemann

thefoodclub.dk

Du kan være sikker på at forvente en masse lækkert indhold, der bliver nævnt på thefoodclub.dk, hvor du med glæde kan komme til at bruge en hel eftermiddag på blot at læse dig igennem det fantastiske udvalg af lækre retter, der nærmest står på parade foran dig. Med informationen præsenteret på så interessant en måde, vil du med garanti ikke få problemer med at føle dig engageret og forbundet med hver eneste post. Du kan med fordel starte med ”Økologiske luksuscookies med chokolade & kanel,” “Økologisk appelsinsalat – perfekt til julemaden,” og “Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger.” Og du kan finde mange flere af samme slags på siden.
GASTROmad 3%

Søren

gastromad.dk

Slå et smut forbi gastromad.dk lige nu, og nyd det fantastiske udvalg af indhold der kan findes på dette site. Du vil ikke fortryde at tage et kig på denne side, og udforske dets store udvalg af fantastiske madartikler og kommentarspor. Hvis du er i humør til at lave et lækkert måltid, vil du også kunne nyde godt af denne side, imens den guider dig igennem din kulinariske rejse. Dette er siden du skal gå til, hvis du leder efter et godt sted at bruge en masse tid på at kigge på lækre madfotos. Gå ikke glip af de lækre opskrifter som eksempelvis "Snegle i hvidløg," "Årets Juletips," og "Tomatsalsa." Der er masser af andre lækre ting at se på denne side udover dette, så snyd ikke dig selv for et besøg på denne side

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!