Betingelser og vilkår

Sparpedia.dk

På Sparpedia.dk gør vi vores bedste for at give dig, vores besøgende, alle tilgængelige rabatkoder, specialtilbud, kuponkoder og kampagnekoder. Vi sælger ikke selv produkter, men vi henviser til webbutikker, hvor du derefter kan bruge en rabatkode. Alt indhold på Sparpedia.dk tilhører Sparpedia.dk. Uden udtrykkelig tilladelse er det ikke tilladt at bruge indhold på Sparpedia.dk til offentliggørelse på nogen måde.

Rabatter

Sparpedia.dk påtager sig intet ansvar heller ikke for skader, der skabes direkte eller indirekte af denne hjemmeside. Vi accepterer intet ansvar for indhold (som rabatter, reaktioner og erfaringer), som placeres på vores hjemmeside af besøgende. Vi kan ikke give nogen garantier med hensyn til rabatters gyldighed, og om de virker. Rabatter på Sparpedia.dk gælder ikke for produkter, der er lovligt fritaget for rabat. Alle rabatter er under forbehold og kan ændres når som helst.

Betingelser og vilkår

Hvis du bruger Sparpedia.dk, accepterer du de nuværende vilkår og betingelser som angivet ovenfor. Disse vilkår og betingelser kan ændres til enhver tid, hvilket gør de gamle vilkår og betingelser ugyldige, mens de nye vilkår straks træder i kraft.