Hvem Er Vi

 

MRK International - About Us

 

Hej! Det er vores store fornøjelse at byde dig velkommen til Sparpedia.dk, det bedste sted for dig at få de aller bedste tilbud når du køber online i Danmark. Vores hjemmeside ejes af REBEL Internet BV 58114785, som i øjeblikket er placeret på Unit 2.59 Oudebrugsteeg 9 1012JN Amsterdam, Nederlandene. Vores ydelser er ment som en service til at give handlende de bedste muligheder for at få kæmpe besparelser når de handler online.

 

Hvad Vi Tilbyder Dig

Vores tilbud gør det helt basalt set muligt for handlende, at finde de aller bedste tilbud, der kan gøre det lettere for dem at spare penge på de ting de køber, så de enten kan få deres produkter billigere, eller købe flere produkter for det samme. Der er altid tilbud der kan gøres brug af, og det eneste du egentlig skal gøre, er at holde øjnene åbne for disse tilbud. Dette er dog ikke altid let at opnå, hvilket er derfor det er vigtigt for os at skrive alle de pakker og tilbud som du leder efter, ét samlet sted.

 

Tilbud Der Sparer Dig Penge

Internettet er fyldt med tilbud der kan hjælpe handlende med at spare penge. Så fyldt, faktisk, at det nogle gange kan være overvældende bare at forsøge at overskue hvor mange tilbud der er. Du kan bogstavelig talt købe så mange ting du kan forestille dig, og kun betale en brøkdel af prisen, hvis du finder og bruger de rigtige koder og rabatter. Disse tilbud gælder også for produkter og services der tilbydes af mange webshops såsom Daekonline, Nicehair, Alternate, og mange andre fantastiske shoppingsider.

 

Adskillige kategorier

Selvom vi kan give dig masser af fede tilbud, så vil de ikke være til megen nytte, hvis de kun fungerer på en eller to kategorier af et produkt. Lige netop derfor tilbyder vi gode rabatter og tilbud på en bred vifte af varer, der tilhører en kæmpe kategori, så du har masser af valg du kan se på. Du skal ikke holde dig tilbage når du prøver at få de bedste tilbud på ting du har brug for, da det lige præcis er det vi forsøger at hjælpe dig med.

Vi sørger altid for at holde vores tilbud i alle disse kategorier opdaterede. Dette er for at sikre os at uanset om du leder efter modetøj, elektronik eller rejsetilbud, så kan du få alle disse ting – og mere til. Du er velkommen til at tage et kig på hvad vi har at tilbyde.

 

Vision og Mission

Før alt andet, er vores prioritet at sikre at vi kan tilbyde handlende de bedste tilbud og rabatter, så de kan give vores handlende så store besparelser som muligt, når de bestiller ting via internettet. Vores ultimative mål er, på et tidspunkt, at være de bedste og mest foretrukne rabatportaler som handlende kunne ønske sig.

Vi har også gjort det til vores mission at gøre det så nemt for de handlende som muligt at bruge disse tilbud, da vi forstår at det kan være at dem der ikke har så megen erfaring med e-handel, kan have svært ved det. Ved at sikre os at brugen af koderne og rabatterne er så naturligt som muligt, vil flere folk spare penge når de handler online.

 

Ekspert indsigt

Lise Nielsen

Alle som har brug for en ekspert indenfor Affiliate Marketing og en hjælpende hånd vedrørende hjemmeside administration, kan bare lede efter navnet Lise Nielsen. Hun bryster sig af hendes evne til at levere glimrende resultater når hun håndterer klienter, og hun er i stand til at gøre dette, fordi hun også er en certificeret Google AdWords og Google Analytics ekspert.

Hvis det er ekspertise indenfor Social Media Marketing, E-mail marketing og Influencer netværk du skal bruge, er hun også behjælpelig. Som en Freelance agent, er hendes ydelser og services tilgængelige for alle.

 

Lucas Frederiksen

C02 Neutralt website