Om os

 

MRK International - About Us

 

Hej! Det er vores store fornøjelse at byde dig velkommen til Sparpedia.dk, det bedste sted for dig at få de allerbedste tilbud, når du køber online i Danmark. Vores hjemmeside ejes af REBEL Internet BV 58114785, som i øjeblikket er placeret på Geestersingel 48 1815 BB Alkmaar, Holland. Vores tjenester er ment som en service, der skal give handlende de bedste muligheder for at få store besparelser, når de handler online.

 

Hvad vi tilbyder dig

Vores tilbud gør det som udgangspunkt muligt for shoppere at finde de allerbedste tilbud, der kan gøre det nemmere for dem at spare penge på de ting, de køber, så de enten kan få deres produkter billigere, eller købe flere produkter for det samme. Der er altid tilbud, der kan bruges, og det eneste du egentlig skal gøre er at holde øjnene åbne for disse tilbud. Det er dog ikke altid nemt at opnå, hvorfor det er vigtigt for os at skrive alle de pakker og tilbud, du leder efter, på ét sted.

 

Tilbud, der sparer dig penge

Internettet er fyldt med tilbud, der kan hjælpe handlende med at spare penge. Faktisk så fuld, at det nogle gange kan være overvældende bare at prøve at finde ud af, hvor mange tilbud der er. Du kan bogstaveligt talt købe så mange ting, som du kan forestille dig og kun betale en brøkdel af prisen, hvis du finder og bruger de rigtige koder og rabatter. Disse tilbud gælder også for produkter og tjenester, der tilbydes af mange webshops, såsom Daekonline, Nicehair, Alternate og mange andre gode shoppingsider.

 

Flere kategorier

Selvom vi kan give dig masser af fede tilbud, vil de ikke være til megen nytte, hvis de kun virker på en eller to kategorier af et produkt. Det er netop derfor, vi tilbyder gode rabatter og tilbud på en lang række varer, der tilhører en kæmpe kategori, så du har masser af valg at se på. Hold dig ikke tilbage, når du prøver at få de bedste tilbud på ting, du har brug for, da det er præcis det, vi prøver at hjælpe dig med.

Vi sørger altid for at holde vores tilbud i alle disse kategorier opdateret. Dette er for at sikre, at uanset om du leder efter mode, elektronik eller rejsetilbud, kan du få alle disse ting – og mere. Tag gerne et kig på, hvad vi har at tilbyde.

 

Vision og Mission

Før alt andet er vores prioritet at sikre, at vi kan tilbyde kunder de bedste tilbud og rabatter, så de kan give vores kunder størst mulige besparelser, når de bestiller ting over internettet. Vores ultimative mål er på et tidspunkt at være de bedste og mest foretrukne rabatportaler, som handlende kunne ønske sig.

Vi har også gjort det til vores mission at gøre det så nemt for handlende som muligt at bruge disse tilbud, da vi forstår, at de, der ikke har meget erfaring med e-handel, kan finde det svært. Ved at sørge for, at brugen af koderne og rabatterne er så naturlig som muligt, vil flere spare penge, når de handler online.

 

Ekspert indsigt

Lise Nielsen

Alle som har brug for en ekspert indenfor Affiliate Marketing og en hjælpende hånd vedrørende hjemmeside administration, kan bare lede efter navnet Lise Nielsen. Hun bryster sig af hendes evne til at levere glimrende resultater når hun håndterer klienter, og hun er i stand til at gøre dette, fordi hun også er en certificeret Google AdWords og Google Analytics ekspert.

Hvis det er ekspertise indenfor Social Media Marketing, E-mail marketing og Influencer netværk du skal bruge, er hun også behjælpelig. Som en Freelance agent, er hendes ydelser og services tilgængelige for alle.

 

Lucas Frederiksen

C02 Neutralt website