Bedste Wanderlust Blog Awards 2019

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2019:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

HBO Nordic , BilkaViaplay og Magasin

And Winners Are...

Bedste Wanderlust Blog Awards 2019 rejsespejder.dk 50%

Rejsespejder

rejsespejder.dk

Rejsespejder er et af Danmarks største rejseblogs. Hver dag spejder de efter de bedste tilbud på nettet og præsenterer dem for deres læsere på de sociale medier, hjemmeside, app og nyhedsbrev.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @spanienbloggen.dk 27%

Hanne

spanienbloggen.dk

Savner du de spanske rytmer, god med og lækkert vejr? Så kan du drømme dig en tur sydpå med et besøg på spanienbloggen.dk. Hanne der er forfatteren bag bloggen, har uden tvivl en masse viden - og passion omkring emnet. Det er også tydeligt at se hendes baggrund som rejsejournalist - både på grund af det smukke sprog som bloggen er skrevet i, men også ved at hvert eneste indlæg er nøje “vinklet”, hvilket betyder at alle indlæggene altid er interessante. Selv hvis man ikke har haft fornøjelse af at besøge spanien tidligere, kan man med blot et enkelt besøg på denne blog, få masser af inspiration til når du får mulighed for at besøge det smukke land.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @eventyrsstyrelsen.dk 16%

Peter & Lise

eventyrsstyrelsen.dk

Eventyrsstyrelsen er en af de blogs man med det samme lægger mærke til. Den lille familie på 3 drager verden rundt, og dokumenterer heldigvis deres gode oplevelser, så alle os andre kan få glæde af dem. Det bedste ved bloggen er at den er nemt og enkelt sat op, så du hurtigt kan læse mere om din yndlingsdestination, eller fordybe dig i de gode temaer der bliver præsenteret på siden. Uanset om du er til road trip, storbyferie - eller måske en afslappende badeferie med børnene, så kan du finde den inspiration du skal bruge lige her på siden. Denne blog er helt klart en stærk konkurrent til denne titel, og den er uden tvivl et besøg værd!
Bedste Wanderlust Blog 2019 @rejsekris.dk 2%

Kristoffer

rejsekris.dk

Er du rejselysten? Og vil du sikre dig at du får mest muligt ud af din rejse? Så kan du med fordel tage kris fra Rejsekris.dk med under armen, når du skal planlægge din næste tur. Her finder du gode tips til alt fra restaurantbesøg, til hvor du får de bedste (og billigste) fadøl på din pub-tur i Manchester. Måden hvorpå Kris kan fortælle om sine ture og oplevelser gør, at man ikke kan gøre andet end blot at overgive sig og mærke længslen falde over sig. I særdeleshed blev vi betagede af indlægget om de 11 bedste spisesteder i New York. På denne blog får du altså konkrete, ægte og personlige meninger om hvor du bør bruge din tid når du er på ferie - og det hele præsenteres med gode, overskuelige indlæg, og følges med masser af indbydende billeder.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @backpackerne.dk 1%

Mads & Camilla

backpackerne.dk

Backpackerne.dk er en blog vi har haft øje på i lang tid. Det her er en af de mest eventyrlystne blogs på listen her. Her finder du ikke afslappende badeferier, men der er til gengæld masser af lækre indlæg og artikler om nogle af verdens smukkeste destinationer. Mads og Camilla har rejst stort set hele verden rundt, og her finder du alt fra vandreture på bjerge, til adrenalinfyldt vulcano boarding - og endda et indlæg om dengang de blev tilbageholdt i Mexico. Der er ingen tvivl om at du her kan finde masser af spændende og interessante indlæg, og med deres mange guides og gode rejsetips, kan du også være sikker på at din ferie bliver lige som den skal være - uanset hvad du er til.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @atrejsemedboern.dk 1%

Christina

atrejsemedboern.dk

Børn fører mange glæder med sig, og alle forældre i verden er enige om, at de ikke vil bytte forældreskabet for noget andet i verden. Men vi kommer ikke udenom at det lige pludselig bliver en del sværere tage på backpacking tur igennem vietnam, når der skal spændes spædbørn fast til rygsækken. Heldigvis kan du på atrejsemedbørn.dk få masser af gode tips til ferier med familien, der er rig på både oplevelser og afslapning - og som er skræddersyede til børnefamilierne. Her kan du blive klog på de praktiske ting, men naturligvis også på hvilke destinationer der gør sig særligt egnede til ture med børn. Det interessante twist på denne blog fylder et godt behov hos mange med børn, og derfor fortjener den helt klart en plads på listen her.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @where2go 1%

where2go.dk

where2go.dk

Hvis du leder efter en blog, hvor du nemt hurtigt og lækkert kan få inspiration til din næste rejse, bør du uden tvivl tage et kig på where2go.dk. Her finder du indlæg om alt fra de bedste flyselskaber, til de bedste apps at tage med til swimmingpoolen. Det hele bliver præsenteret på en særdeles flot blog, der er meget professionelt sat op. Det her er faktisk en af de bedste blogs vi har set, rent layout mæssigt. Og det betyder meget, når man skal bevæge sig rundt på den. Der er masser af indhold der kan guide dig til din næste ferie, og der er ingen tvivl om at den bør være en fast destination for enhver rejsende.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @opdagelse.dk 1%

opdagelse.dk

opdagelse.dk

På opdagelse.dk er det svært ikke at blive forelsket ved første øjekast. Bloggen har et unikt præg der gør, at det på samme tid virker både personligt og professionelt. Det bedste ved bloggen er de helt konkrete og brugbare indlæg - eksempelvis indlægget om hvordan du bedst pakker kufferten når du skal på tur med børnene. Men bloggen er også god til at formidle de mange smukke destinationer som familien har været på, på en særdeles fængslende måde. Det er svært ikke at blive revet med når der bliver forklaret og præsenteret om de mange smukke oplevelser den lille familie har haft sammen, og det er helt klart en af de blogs der kan inspirere enhver til at opleve verden.
Bedste Wanderlust Blog Awards 2019 berlinblog.dk 1%

Berlin Blog

berlinblog.dk

Vi synes, Berlinblog.dk er en rigtig spændende blog med masser af inspiration til, hvad du kan opleve i Berlin. Berlinblog.dk går i dybden med, hvad der foregår i den spændende by og giver nogle fantastiske anderledes oplevelser i Berlin.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @thecopenhagentraveler 0%

Regitse

thecopenhagentraveler.com

På Thecopenhagentraveler er det Regitse Rosenvinge der styrer bloggen med hård hånd. Og der er ingen tvivl om at det her er én af de lækreste rejseblogs vi er stødt på i længere tid. Alt lige fra billederne til overskrifterne, til brødteksten, er udført med øje for detaljen, og med det formål at fange læseren, og invitere os alle sammen en tur rundt i en verden indsvøbt i luksus. Det er en helt igennem genial blog, hvor du let kan komme til at glemme tiden, imens du bliver opslugt af det lækre indhold. Alene billederne er til at falde pladask for, men snyd endelig ikke dig selv for også at læse alle de gode indlæg. Denne blog er helt klart en stærk favorit i feltet her, og det skulle undre os meget, hvis ikke der blev høstet et stort antal stemmer til Regitse i denne afstemning.
Bedste Wanderlust Blog 2019 @traveljunkie 0%

Marianne

traveljunkie.dk

Traveljunkie er en af de bedste blogs vi er stødt på, og det skyldes både de lækre indlæg, der akkompagneres af smukke billeder fra nogle af verdens lækreste destinationer, men i stor stil skyldes det også bloggens geniale setup. Her er der ingen tvivl om at der er sat meget fokus på at inspirere læserne til at lave deres egne oplevelser og minder når de er på ferier. Mange af indlæggene er lavet for at give folk en oversigt over hvor de kan spise når de er afsted, og hvilke steder der er værd at besøge. Men det kan også være ting som eksempelvis hvilke hoteller der har den bedste udsigt - og meget andet. Denne blog bør være fast inventar hos enhver rejsende, der leder efter inspiration til deres næste tur.
Bedste Wanderlust Blog Awards 2019 sri-lanka.dk 0%

Sri Lanka

sri-lanka.dk

Sri Lanka er i løbet af de senere år blevet et ekstremt populært feriested. Det er et sted med masser af smuk natur, et rigt og eksotisk dyreliv – og kulturelle oplevelser i verdensklasse. Og det er få der beskriver landet så smukt som det bliver gjort på http://sri-lanka.dk. Her får du både praktiske rejsetips der kan gøre din ferie langt lettere at overskue, men der er også masser af gode artikler der beskriver stemningen, de flotte destinationer, og meget meget mere. Så selv hvis du aldrig har besøgt det smukke land, kan du allerede her få en god fornemmelse af hvad der er dig i vente – og hvis du har været der før, så kan du måske få inspiration til dit næste besøg her på bloggen!
Bedste Wanderlust Blog Awards 2019 rejsdiglykkelig.dk 0%

Rejs Dig Lykkelig

rejsdiglykkelig.dk

Hvis du leder efter et sted hvor du i dén grad kan fordybe dig i en rejseblog, så bør du uden tvivl tage et kig på rejsdiglykkelig.dk. Her finder du informationer om alle de rejsemål du overhovedet kunne drømme om, sammen med masser af brugbare artikler om både den økonomiske del af rejsen, ins-and-outs der typisk kun er kendt af de lokale, og generelt set et helt unikt spin på det at rejse.

Bloggen er meget overskuelig sat op, og du har mulighed for at kunne sortere ud fra både destination og emne, hvilket gør den til lige dele inspirationsbank som opslagsværk. Helt klart én af de stærkeste blogs vi har set i længere tid, og uden tvivl også en værdig kandidat til listen her!

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!