Health and Fitness Blogs Award 2019

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2019:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

HBO Nordic , BilkaViaplay og Magasin

And Winners Are...

Health and Fitness Blogs Award 2019 | Health Group 12%

Health Group

healthgroup.dk

Hos healthgroup.dk kan du få en række glimrende diskussioner omkring mad der kan give dig masser af brugbare indsigt, der simpelthen vil blæse dig bagover, og få dig startet på den rigtige vej til fitness. Du kan tage et kig på det udvalgte indhold på denne side. De inkluderer gode eksempler som “Flertal siger ja til obligatorisk træning i arbejdstiden,” “Få mere energi og gør noget godt for din sundhed,” og “Et nyt projekt undersøger, om psykisk sårbare borgere har glæde af motion på recept i stedet for medicin på recept.” Du finder disse og mange flere på siden.
Health and Fitness Blogs Award 2019 | Health junkie 12%

Sofie Bentzen

healthjunkie.dk

Besøg healthjunkie.dk lige nu, og få en ordentlig omgang fascinerende indhold om helse og wellness. Dette er en ressource hvor du kan finde diskussioner som “Inspiration til efterårstræning i samarbejde med P20,” “POWERHOUSE PÅ FREDERIKSBERG C,” “OPTURSMORGENMAD: ÆRTEPURE, POCHERET ÆG OG KALKUNBACON,” og “OVERNIGHT GRØD MED CHIAFRØ OG HINDBÆR.” Du vil sandsynligvis blive ved med at komme tilbage til denne side, for endnu mere indhold når du får smag for hvad siden har at tilbyde. Du bliver med garanti glad for beslutningen hvis du virkelig er forpligtet til at finde den rigtige information der hjælper dig til at finde din form.
Health and Fitness Blogs Award 2019 | Aktivtraening 12%

Aktiv Traening

aktivtraening.dk

Der er så meget information omkring helse og fitness der kan bruges på aktivtraening.dk, så du med garanti vil gøre dig selv en tjeneste ved simpelthen bare at tjekke den ud. Fra dybdegående diskussioner omkring detaljerne ved diæter, til de vigtigste detaljer omkring træning, så har denne side masser at give af. Meget af det handler om det tilgængelige indhold på siden, såsom “Vrikkende hofter er skyld i løbeskader,” “Hvornår må jeg spise smertestillende?,” “Få en stor træningspakke til KUN 149 kr!,” og “Kyllinge-bowl med couscous, granatæble og avocado.”
Health and Fitness Blogs Award 2019 | hurtigtslank 12%

Hurtigtslank

hurtigtslank.dk

Et besøg til hurtigtslank.dk/ kan blive en af de mest udbytterige foretagender du kan tage på. Denne side indeholder artikler som “8 velundersøgte fordele ved at faste,” “11 sunde grunde til, at du skal spise hvidløg,” “Kreatin – hvad er det og hvordan virker det?,” og “Kan du tabe dig med motion? Her er svaret.” Det siger sig selv, at ethvert besøg på denne side, helt klart kan lede til nogle fantastiske fordele i form af de resultater som du kan opnå. Så sørg for at tage et kig på siden når du kan.
Health and Fitness Blogs Award 2019 | Fitness Blog 12%

Fitness-Blog

fitness-blog.dk

Med et navn som fitness-blog.dk, så ved du at du er det rette sted for at få fat i fantastisk information fra denne side. Udover indholdet du kan se frem til som “Sådan bliver du en bedre svømmer med det rette svømmeudstyr,” “Blodtryk – alt du skal vide om din blodtryksmåler og forhøjet eller lavt blodtryk,” og “Styrketræning kan hjælpe overvægtige børn og unge.” Hvis du er interesseret i denne type indhold, kan du finde dem og mange flere på siden.
Health and Fitness Blogs Award 2019 | Life Fitness 8%

Life Fitness

lifefitnessemea.com

Hvis du er interesseret i nogle fascinerende nyhedsfrigivelser om fitness via lifefitnessemea.com, kan du besøge siden og tage et kig på alt hvad den har at tilbyde. Dækningen er af den mere hjælpsomme slags, og siden i sig selv lægger navn til en del ressourcer som vil hjælpe dig med at blive meget mere forstående omkring fitness. Hvis du gerne vil tage din forståelse af konceptet til et nyt niveau, så sørg for at du besøger denne side. Her kan du læse indhold som “The Royal National College for the Blind refurbishes thePoint4 to deliver an accessible multi-purpose training facility” og “Chethams School of Music collaborates with Life Fitness on pioneering Fit to Perform project.”
Health and Fitness Blogs Award 2019 | sundt-helbred 8%

Klaus Frobenius

sundt-helbred.dk

Hvis du leder efter indhold omkring helse i god kvalitet, så sørg for at tage et kig på hvad sundt-helbred.dk har at tilbyde. På denne side kan du finde eksempler som “Forhøjet kolesterol og hjertekarsygdom,” “Kost til gravide og nybagte mødre,” og “Helbredstjek og sundhedsanalyse.” Der er meget mere af denne type indhold der kan læses på denne side, så vær sikker på at besøg den når du får tid. Der er meget du kan lære fra denne ressource, så gør dig selv og dit helbred en tjeneste ved at tage et kig på det.
Health and Fitness Blogs Award 2019 | Fortune Fitness 8%

Kasper og Joan

fortiusfitness.dk

På fortiusfitness.dk finder du fantastisk information omkring fitness og træning. Her kan du hurtigt se hvad bloggen drejer sig om, når du ser information der inkluderer “3 grunde til hvorfor personlig træning med Fortius Fitness er den bedste beslutning, du kan tage for din krop og sundhed.” Du bør med garanti tage et kig på denne side når du kan, for at få information som du skal bruge. Så skynd dig at tjekke den nu.
Health and Fitness Blogs Award 2019 | Cathrineyoga 8%

Cathrine Koefoed

cathrineyoga.dk

Hos cathrineyoga.dk finder du en masse indhold der er relateret til helbred, velvære og meget mere som du muligvis er interesseret i. Der er simpelthen så mange fede detaljer der kan findes på denne side. Den inkluderer fantastiske eksempler som “Yin Yoga Treat 2019 – Sjælland, Fyn & Jylland,” “10 sunde desserter med chokolade,” og “Ingen energi? Sådan får du mere energi, power og større selvværd!” Så sørg for at besøge denne side så ofte du kan, for at få mest muligt ud af dine tilgængelige fordele.

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!