1. Home
  2. Alle guides
  3. 8 tips til hvordan du finder et billigt hotelophold

8 tips til hvordan du finder et billigt hotelophold

Det kan være dyrt at rejse. Flybilletten og hotelopholdet er som regel de dyreste elementer. Men hvis du kigger dig godt for, kan der være mange penge at spare. For at hjælpe dig på vej, har jeg lavet en guide med de bedste tips og tricks til, hvordan du kan finde et billigt hotelophold.

 

Maldives

Hvad man gør

1

Teorien om udbud og efterspørgsel gælder også, når det kommer til hoteller. Jo højere efterspørgslen er for bestemte hotelværelser, jo højere er prisen. Defor er det altid en god idé at undersøge markedet, før du booker dit hotelophold.

Hoteller, som ligger i populære soldestinationer, er ofte billigere om foråret, efteråret og vinteren. Generelt er hoteller billigere på ugedage og udenfor skolernes feriekalender. Hvis det er et hotel, som er populært blandt forretningsfolk, kan det dog være dyrere på hverdagene og billigere i weekenderne.

Være fleksibel med dine datoer for at spare mest muligt. Ofte kan en enkelt dag fra eller til gøre en stor forskel. Så tjek om priserne er lavere, hvis du rejser en dag tidligere eller en dag senere.

2

Book fly og hotel sammen. Det er ofte meget billigere at købe en samlet pakkerejse, der inkluderer flybilletter og hotel. Rejsebureauer har ofte særlige aftaler med hoteller og flyselskaber og kan derfor tilbyde gode deals.

3

Book i god tid. Hvis du booker tre eller fire måneder i forvejen, er der er en god chance for, at du vil få et godt tilbud. Ferieresorter sænker ofte deres priser omkring 3 måneder før opholdet.

Man ville tro, at det er billigt at bestille i sidste øjeblik, men hoteller vil ikke give det indtryk, for så ville alle booke i sidste øjeblik. Derudover risikerer du, at hotellet allerede er fyldt op, og hoteller øger deres priser, når der ikke er mange værelser tilbage.

flyvemaskine
4

Ring direkte til hotellet for en bedre pris. Booking-sider får en del af hotelprisen i kommission. Derfor er det ikke altid i hotellets interesse, at folk booker via en bookingportal. Derfor kan du prøve at forhandle uden en mellemmand. Ring til det hotel, du vil bo på, og spørg om de kan tilbyde en bedre pris, end den de har stående online. Hvor intet vover, intet vinder! Dog skal du altid tjekke priserne online først, så du ikke bliver snydt.

5

Sammenlign booking-sider og finde de bedste deals. Gå på tilbuds-jagt. Det vil tage et par timer, men tålmodighed bliver belønnet. Sammenlign udbydere som Booking.com og Expedia.dk.

6

Hold øje med de sociale medier. Et voksende antal af selskaber har deres egen side, hvor de lægger informationer, tilbud og konkurrencer ud. Like eller følg hotelkædernes sider, så du altid er up to date på de sidste nyheder.

7

Gå på kompromis. Har du virkelig brug for fitnessrum og swimmingpool, når du alligevel ikke opholder dig ret meget på hotellet? Mange standardhoteller tilbyder rene og komfortable værelser – og det er egentlig alt, du har brug for på en ferie!

8

Du kan også overveje at bo på et hostel i stedet for på et hotel. Hvis du vil bo rigtig billigt, kan du vælge at bo i en sovesal. Det er dog også muligt at få et privat værelse på de fleste hostels, hvis du ikke har lyst til at dele et værelse med fremmede mennesker. At bo på hostel vil spare dig for en masse penge, og du vil møde mange flere mennesker.

hotel

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider