1. Home
  2. Alle guides
  3. Sæt kulør på dit sexliv!

Sæt kulør på dit sexliv!

Har du et kedeligt og beregneligt sexliv?
Er du ligeglad med sex?
Overvejer du at være utro, eller er du bange for, at din partner er dig utro?
Ved du ikke, hvordan du kan forbedre dit sexliv?

Seks tip

Svarede du “ja” til et eller flere af spørgsmålene? Så mangler dit sexliv helt sikkert noget kulør. Du behøver dog ikke at bruge mange penge på sexlegetøj, erotiske kostumer og hotelværelser.  Med mine tips nedenfor kan du få sat kulør på dit sexliv uden, at det koster dig en øre!

Hvad man gør

1

Striptease for din kæreste. Du skal ikke være flov over din krop. Din partner kan godt lide, når du er selvsikker omkring din krop. Du vil føle dig sexet, mens en striptease vil vække din kærestes opmærksomhed. Fjern et stykke tøj af gangen og mærk den seksuelle spænding.

  • Tip: Dæmp lyset og sæt stemningen. Det er også en god idé at tage flere lag på, så der er mere at tage af. Det er nemlig forventningen, der er mest pirrende.

2

Del dine fantasier. Du skal ikke være nervøs. Bare slap af og inden længe kan du bringe dine vildeste fantasier til live. Hvis ingen kender til dine mørkeste ønsker, eller hvis du ikke tør at dele dem og prøve dem af, vil de aldrig blive til virkelighed. Livet er for kort til at skamme sig. Så del din fantasi og få den til at gå i opfyldelse.

  • Det er vigtigt, at du kan stole på din kæreste, før du deler dine fantasier. Men det kan være svært at åbne op, så få et glas vin sammen – det gør ofte samtalen nemmere.

 

 

3

Gå udenfor. Tag din kæreste med til dit drømmested og overrask ham eller hende. Har I altid haft lyst til at være sammen ved en solnedgang? Få det til at gå i opfyldelse! Din partner vil elske, at du er opfindsom og giver ham eller hende et romantisk og spændende eventyr.

Vidste du?
Vidste du, at der er mad, som dræber dit sexdrive? Hvis du vil sætte kulør på dit sexliv, skal du undgå at spise følgende madvarer: pomfritter og chips, for mange mejeriprodukter, for meget alkohol, slik, hotdogs og burgere.

Men der er også mad, der kan øge dit sexdrive, såsom vandmelon, peanuts, asparges, figner, østers og endda hvidløg (undgå at spise sidstnævnte, lige før du kysser din kæreste!).

Seks tip
4

Overrask din kæreste. Bryd med dit seksuelle mønster og stop med at gentage de samme handlinger. I takt med at forholdet modnes, bliver du nødt til at finde nye måder at være opfindsom på. Så hav uventet sex. Rør ’tilfældigt’ ved hinanden. Eller overrask ham med at vente nøgen på ham, når han kommer hjem, eller fortæl ham at du ikke har dine trusser på under den korte nederdel. Overrask hinanden seksuelt. I kan måske tage et bad sammen – det vil desuden spare på vandet!

5

Vær udfordrende. Brug et reb og bind for øjnene. Dine sanser vil blive vækket på en anden måde, end du er vant til og det vil få jeres sex op på et højere niveau. Det vil helt klart være ophidsende. Du behøver ikke at købe et dyrt bind til øjnene, du kan bruge hvad som helst til det: et håndklæde, en t-shirt osv. og hvem har ikke et reb i deres hjem?

6

Tegn din kæreste. Sidst men ikke mindst: tegn hinanden! Ved du præcis hvordan din partner ser ud, eller tror du, at du ved det? Måske tog du fejl i alle de år! Dette vil bestemt give jer sjove og spændende øjeblikke.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider