1. Home
  2. Alle guides
  3. Guide til en billigere bytur

Guide til en billigere bytur

Dyre cocktails, entré til natklubben og en taxi hjem – det kan hurtigt blive dyrt at gå i byen. Men med de rette tips og tricks til en billigere bytur, kan du hurtigt spare mange penge uden at skulle undvære festen.

Hvis du er på et stramt budet, er det især vigtigt at overveje, hvad du bruger penge på, når du går ud. Selv hvis du ikke er på et stramt budget, kan det stadig være en god idé at forsøge at spare lidt hist og her, så du kan få råd til at gå i byen oftere.

disco

Varm op først
Den bedste måde, hvorpå du kan spare penge, er ved først at varme op derhjemme. Invitér vennerne til en forfest hjemme hos dig og hyg jer i et par timer, før I tager i byen. Det er selvfølgelig meget billigere at købe alkohol i et supermarked end i byen. På en natklub kan en drink nemt koste tre eller fire gange så meget, så der er store besparelser at hente.

Spis ikke efter du har drukket
Du får helt sikkert lyst til pomfritter eller en kebab efter en nat i byen, men det er en god idé at modstå fristelsen. Det er både dyrt og usundt at bestille fedtet takeawaymad. Sørg i stedet for, at du har spist nok, før du går ud.

Lav et budget
Det er en rigtig god idé at sætte en grænse for, hvor meget du må bruge på en aften i byen. Hæv penge på forhånd og efterlad dit dankort derhjemme. Undgå at låne penge fra dine venner, hvis du har brugt alle dine kontanter. Tag i stedet hjem, når du ikke har flere penge tilbage.

Not enough money

Benyt dig af særlige tilbud
Du kan ofte spare penge ved at ankomme tidligt til klubben. Entré kan være billigere eller graits, hvis du kommer før kl. 23. Mange natklubber reklamerer med dette for at få flere folk til at ankomme tidligere. Derudover har mange steder ‘happy hour’, hvor du kan bestille billige drinks eller få to for en. ‘Happy hour’ tilbydes som regel tidligt på aftenen.

Undgå weekenden
Fredag og lørdag er ikke de eneste ugedage, du kan have en god aften i byen. I mange byer kan du gå ud stort set hver aften i ugen. For det meste vil det være meget billigere at gå i byen på en mandag eller på en tirsdag end på en fredag. Både entrépriser og priser på drinks vil være lavere, da det er mindre populært at gå ud på en hverdag.

Lad være med at drikke dyre drinks
Vær mere bevidst, når du køber en drink. Øl er meget billigere end en cocktail. Så vælg en af de billigere drinks, når du tager på bar eller på diskotek. Du kan hurtigt spare en masse penge.

Tomme tegnebog

Køb ikke runder
Lad være med at købe runder, især hvis I er en stor gruppe ude sammen. Det virker måske som en venlig gestus, men det ender sjældent med at være fair fordelt.

Drik mere vand
Drik et glas postevand for hver alkoholisk drink du indtager. Vand er gratis og holder dig hydreret i løbet af aftenen. Jo mere vand du drikker, jo mindre alkohol er der plads til, så du sparer penge og undgår tømmermændene, når du vågner næste dag.

Drik mere vand

Share with your friends










Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider