1. Home
  2. Alle guides
  3. Hvordan kommer man i form, uden at tage i fitnesscenteret?

Hvordan kommer man i form, uden at tage i fitnesscenteret?

Hvorfor skulle du bruge en masse penge på fitnesscenteret, hvis du kan træne helt gratis? Spar en masse penge, og træn derhjemme. Det vil kræve tålmodighed, tid og dedikation, men i sidste ende vil du få din tonede krop. Alt du behøver at gøre, er to ting: tab fedt og opbyg muskler. Du vil nemlig ikke få din muskuløse krop, hvis der er en masse fedt over dine muskler. Så start med at opbygge muskler, lav øvelser og kom i god form. Disse øvelser er også gode at bruge til at tabe sig. Første skridt er det sværeste.

7 Minute Workout

Du vil gerne være i god form, men der er ikke tid nok til at træne? Få succes med 7 Minute Workout. En meget intens omgang træning på kun 7 minutter. Videnskabelig research viser at denne form for træning har den samme effekt, som at træne under en time i fitnesscentret. Tror du ikke på det? Prøv det! Desuden er  7 minutters træning bedre end slet intet. Træningen på 7 minutter består af 12 forskellige øvelser, og efter hver øvelse skal du tage en pause på 30 sekunder. Der er flere versioner af denne slags træning. Vælg en af dem, og download appen på din telefon (gratis), og du vil altid have din 7 minutters træning med dig.

30 day challenge.

Ville du gerne træne en bestemt del af din krop? Lav 30 dages udfordringen. For eksempel, 30 dages mavemuskel udfordring, 30 dages squat udfordring, 30 dages planke udfordring, og der er mange flere udfordringer. Og efter du er færdig med de tredive dage, vil du bemærke at du har en masse muskler. Du bliver nødt til at være udholdende for en stund, men du er garanteret succes. Download appen ”30Days” gratis og kom i gang med træningen.

Runkeeper

Så du har altid gerne ville i form? Prøv Runkeeper! Denne app er både for begyndere og for dem der træner til et maraton. Du kan vælge din egen løbeplan, som viser dig præcis hvad du skal gøre. Hvis du har et travlt skema, så personliggør din rutine. Efter få uger er du i god form, det er stensikkert. Begynd at løbe og download Runkeeper. Du kan vælge imellem en gratis og en betalingsversion.

Keelo

Ved du ikke hvordan du skal komme i bedre form, og hvilken slags træning der virker? Appen Keelo har skabt adskillige korte træningsprogrammer med høj intensitet for at være skalerbar for begyndere og erfarne atleter. Hele din krop vil blive trænet på mindre end en måned. Hvert træningsprogram kan afsluttes på under tyve minutter. Og endnu bedre: du kan lave træningen derhjemme eller hvor end du har lyst. Du kan downloade appen i AppStore, gratis.

Daily Yoga

Planer om at forbrænde fedt, tabe dig og lindre stress? Start med yoga! Yoga hjælper dig med at kontrollere din krop. Det hjælper også med at få appelsinhud væk og til at skabe en flad mave. Har du nogensinde ønsket dig noget andet? Appen Daily Yoga med en personlig træner forbedrer din sundhed, og hjælper dig med at få din krop i form. Så hvad venter du på? Du kan downloade appen gratis i AppStore og PlayStore..

30daychallange
runkeeper
keelo
yoga

Ved du, at gå på trapper er en god måde til at forbrænde kalorier? Du forbrænder omkring 560 kalorier på en time. Det er en nem måde at tabe sig på.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider