1. Home
  2. Alle guides
  3. Sådan opbygger man muskler

Sådan opbygger man muskler

Hvordan opbygger man muskler? Et populært spørgsmål i vores samfund, hvor vi er mange, som er besatte af sundhed og helse. Jeg har lavet denne guide for at besvare dette spørgsmål og vise dig, hvordan du kan stramme op og få mere markerede muskler.

At opbygge muskler kræver ikke en tilmeldning til et fitnesscenter, men kan klares derhjemme. Mine tips og tricks fokuserer på vægttab og konkrete øvelser, der vil hjælpe dig til at få mere definerede muskler.

 

Tips til vægttab

Tips til vægttab

1

Tab dig ved at spise langsommere. Hvis du for eksempel normalt spiser dit måltid på 10 minutter, så forlæng det til 15 minutter. Ved at tage dig god tid, giver du din mave tid til at bearbejde og fordøje maden. Jo langsommere du spiser, jo mindre mad skal du spise, før du føler dig mæt. Spiser du derimod hurtigt, når du ikke at føle, at du er mæt, før du har spise for meget.

2

Få en god nats søvn. Hvis du træner meget, er det vigtigt at få en god nats søvn. Derved giver du din krop en chance for at komme sig. Forskning har desuden påvist, at en proteinshake før sengetid hjælper kroppen til at opbygge muskelmasse.

3

Drik mindre sodavand. Hvis du er vild med sodavand og andre usunde drikkevarer, bør du forsøge at drikke vand i stedet. Du kan snyde dig selv ved at drikke fra et højt, smalt glas i stedet for fra et stort glas. Undersøgelser viser nemlig, at vi har en tendens til drikke mere, hvis vi benytter lave, store glas end i høje, smalle glas.

4

Drik grøn te. Grøn te indeholder mange antioxidanter og ingen sukker eller kalorier. Det er den perfekte drik til at tabe fedt, da der er mange karbosyrer i grøn te.

5

Spis derhjemme. Det er svært at vide, hvad der præcis er i din mad, hvis du spiser på en restaurant. Forsøg derfor at spise derhjemme så meget som muligt, så du har kontrol over, hvad du spiser, og hvordan du tilbereder dine måltider.

Tips til vægttab
Vidste du…
At en slankekur kræver hårdt arbejde. Et internationalt hold af forskere har fundet ud af, at gå på slankekur er en konstant kamp. Hjernecellerne vil nemlig sige fra, hvis fedtmængden bliver lavere. Når du taber dig, vil din hjerne altså tro, at kroppen sulter og vil derfor påbegynde reaktioner, der vil gøre det sværere for dig at tabe dig.

6

Tyg på tyggegummi. Når du er sulten og har lyst til en snack, så tag i stedet et stykke tyggegummi. At tygge tyggegummi får følelsen af sult til at forsvinde, og i sidste ende vil du spise mindre og tabe fedt.

7

Benyt en mindre tallerken. Server din mad på en mindre tallerken. Vi har en tendens til at spise med øjnene. Så når du har en større tallerken, vil du spise mere. Tag en mindre tallerken, så du fylder mindre mad på. Det er en nem måde at spise mindre på.

8

Drik en masse vand. Vand indeholder ingen kalorier, og får dig til at føle dig mæt. Prøv at drikke vand, før du spiser. Derved vil du føle dig mæt hurtigere og derfor spise mindre.

9

Byt hænder når du spiser. Hvis du er højrehåndet, så byt til din venstre hånd når du spiser. Det vil få dig til at spise langsommere, og at spise langsomt vil resultere i at du spiser mindre.

Hvordan opbygger man muskler?

fitness

Du skal træne en hel del for at opbygge muskler. Men bare at lave øvelser er ikke nok. Disse tips vil hjælpe dig med at opbygge muskler virkelig hurtigt:

?

? Opvarmning: Det er vigtigt at lave en god opvarmning. At træne, mens dine muskler er kolde, er ikke godt for dem, og det vil ikke hjælpe dig med at opbygge muskler. Dette er et vigtigt skridt til, hvordan man opbygger muskler.

? Hårdere men kortere: Man skulle tro at gå i træningscenteret i tre timer, ville være bedre end en time, men det er ikke sandt. Når man opbygger muskler, er det bedre med korte, men intense workouts i stedet for en lang workout.

? Hel-krops workout: Undgå at fokusere hele din opmærksomhed på biceps eller triceps eller mavemuskler. Lad være med at fokusere på kun en muskel, for du vil overbruge den. Du vil opbygge mere muskelmasse, hvis du træner alle dine muskler, ikke kun et par af dem.

? Begrænset cardiotræning: Det er en ting at opbygge muskelmasse, og det er en anden at lave cardiotræning. Disse to går ikke godt sammen. Så hvis man vil opbygge muskler, så lav ikke for meget cardiotræning.

? Specifikke øvelser: Lav specifikke øvelser, der opbygger muskler, såsom mavebøjninger når du vil opbygge mavemuskler, armbøjninger når du vil træne dine triceps osv. Det betyder ikke, at du kun bør lave disse øvelser, men ved siden af hel-krops øvelser, bør du lave øvelser for specifikke muskler.

Held og lykke med din træning. Fortæl mig gerne, hvordan det skrider frem for dig!

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider