1. Home
  2. Alle guides
  3. Sminke pengesparende tricks

Sminke pengesparende tricks

Enhver sminke elskende pige (eller dreng, hvad der passer dig bedst) kender til det triste faktum at god sminke er dyrt. Når man søger efter muligheder til at spare mindre på din sminke, ender det altid med at købe produkter på tilbud under et udsalg. Der er flere muligheder til at spare penge, mens du bruger (dyr) sminke.

Sådan sparer du penge på makeup

1

Genbrug gamle Mac, Kiehl’s og Lush beholdere for at få gratis produkter tilbage. Disse mærker går alle ind for genbrug. For at få dig til at genbruge, giver de dig gratis produkter, når du afleverer dine tomme makeupbeholdere. Hvert mærke har særlige regler, så tjek hvad du helt præcist skal gøre for at udnytte tilbuddet.

2

Fjern klumper fra din mascara ved at putte den i varmt vand. Ved at putte din udtørrede mascara i varmt vand, vil den gå fra fast til flydende form, og den vil være klar til at blive brugt igen.

3

Lav din egen børsterenser. Hvor ofte renser du dine makeup-børster? Sikkert ikke så tit som du burde. En god børsterenser kan være dyr, men du kan lave din egen for næsten ingen penge – og den er mindst ligeså god. Bland et halvt glas olivenolie med et halvt glas opvaskesæbe. Rens dine børster med sæben, og de vil være så gode som nye!

4

Genbrug gamle mascara-børster fra dyre mærker. Mascara-priser er baseret på flere ting, for eksempel kvaliteten på etuiet og børsten. Hvis du har købt en dyr mascara, bør du derfor ikke smide den ud, når du har brugt den. Vask børsten og brug den i din nye, billige mascara.

5

Mangler du en øjenbrynsbørste? Genbrug en gammel mascara-børste. Rens børsten i vand, og brug den som børste til dine øjenbryn, den vil være ligeså god som en almindelig øjenbrynsbørste!

6

Køb på nettet! Hvis du ikke er sikker på, hvilken farve foundation eller læbestift, du gerne vil have, så tag en tur til en fysisk butik først. Her kan du afprøve produkterne, så du ved præcis, hvilke du skal købe. Køb derefter produkterne på nettet, det er ofte billigere, især hvis du har en rabatkode.

Vidste du at...

… kvinder i den elizabethanske tidsalder tyede til skøre metoder for at fremstå smukke, fra barbering af deres pander til at bruge arsenik og bly til at få deres hud til at se superbleg ud?

Sådan sparer du penge på makeup
7

Skær flasker der er (næsten) tomme op. Med flasker er det svært at få hver eneste sidste dråbe ud. Indtil nu! Bare skær flasken op cirka halvvejs igennem, så du kan lukke den med klemmer igen. På denne måde bruger du virkelig al indholdet i flasken.

8

Undgå at sminke går i stykker i din taske. Put en vatrondel eller lidt vat rundt om beholderen, og din sminke vil ikke gå i stykker.

9

Lav din egen neglelak. Gik din øjenskygge alligevel i stykker? Bland den med gennemsigtig neglelak, og du har din egen  hjemmelavede, unikke neglelak.

10

Skær dine sminke svampe i to dele. Først, brug ikke svampe; de absorberer væske og vil hurtigt bruge den, men hvis du bestemmer dig for at bruge svampe, så skær den over for at få mere brug ud af dem.

11

Du må aldrig aldrig nogensinde, men virkelig, aldrig pumpe din mascara op og ned. At pumpe din mascara lukker luft ind i mascaraen, og det vil få din mascara til at udtørre hurtigere. Bare drej børsten hvis du vil slippe af med klumper.

12

Ødelagt læbestift? Varm den med en lighter eller en hårtørrer og ‘lim’ den sammen igen.

Så?

Spar penge tips om makeup

Så der du går, tolv tips, der vil hjælpe dig med at spare penge på din makeup udgifter. Uden at købe mindre makeup. Hvis dette ikke er himlen for makeup elskere, ved jeg ikke, hvad er.

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider