1. Home
  2. Alle guides
  3. 5 vinterdestinationer du er nødt til at besøge

5 vinterdestinationer du er nødt til at besøge

Vinterdestinationer

Vinteren kan være fedt men den kan også være ulykkelig hvis det altid er overskyet. Når du føler det som om den svagtlysende, kolde sæson i dit område er ved at være ubærlig, så har vi et par steder du måske har lyst til at se på. Disse steder er smukke med solskin, og i nogle tilfælde er de til at betale, takket være nogle gode skiferie tilbud.

1. Livigno, Italien

Livigno, som ligger nord for Alperne i Italien, er i sandhed et lille stykke af paradis. Dette skiområde er endnu ikke overrendt af turister, og derfor er priserne stadig fordelagtige. Nå ja, og det er også skattefrit! Som resultat kan du booke en uges skiferie til Livigno til en lavere pris end mange andre ski-destinationer i Europa.

Livigno, Italy

Pris

6-dages skiophold inkl. fly og hotel: Mellem 3000-4000 kr.

Søg blandt tusindvis af hoteller og flyafgange på Expedia.

Sted

Livigno, Italien

2. Popova Šapka, Makedonien

Popova Šapka i Makedonien er en populær destination på grund af de smukke omgivelser og de billige priser. nydt af makedonerne, så er denne smukke destination ved at eksplodere af popularitet, på grund af de billige priser for et seksdags ski pas sammen med de behageligheder der omringer det. På nogle tidspunkter kan et ski ophold være så billligt som 500 kroner hvilket er cirka halvdelen af prisen på de fleste skiophold Europa tilbyder. Selvfølgelig afhænger det meget af tilbuddene som klienterne for på forhånd, så sørg for at tjekke de tilgængelige skiferie tilbud for at få de bedste priser.

Popova Šapka, Makedonien

Pris

6-dages skiophold: 225 kr.

Sted

Popova Šapka, Macedonien

3. Ellmau, Østrig

Pudsigt, traditionelt og meget smukt. Ellmau tilbyder nogle af de lettest betalelige ski- og indlogerings priser i Østrig. Med ski opholds priser der går så lavt som 650 kroner for seks fulde dage, såvel som flere budget hoteller og moteller, er det mere end muligt at stå på ski billigt. I vinter sæsonen kan kunderne også få nogle ret gode tilbud der kan gøre den betalelige pris endnu billigere. Nybegynder skiløbere vil også sætte pris på det store område af smukke snedækkede skove der gør det nemt at stå på ski.

Ellmau, Østrig

Pris

6-Dages Skiophold: 630 kr.

Sted

Ellmau, Østrig

4. Mayrhofen, Østrig

Da Mayrhofen tilbyder mellem 1750 meters og 2500 meters ski områder, er der masser af ski muligheder til et hvert niveau. Det der er godt ved dette sted, bortset fra de 850 kroners skiophold du som regel kan få, er det faktum at det ikke er en åbenlys destination for skiløbere. Det har nogle rimelig gamle hoteller der tilbyder betalelige indlogerings muligheder og også fantastisk billig øl.

Mayrhofen, Østrig

Pris

6-Dages skiophold: 380 kr.

Sted

Mayrhofen, Østrig

5. Berchtesgaden, Tyskland

Fyldt med vidunderlige mennesker, en flot egn for hikere og perfekt for skiløber begyndere, det er hvad der gør Berchtesgaden et godt valg som en vinter destination i Tyskland. Der er massere af betalelige aktiviteter udover at stå på ski, som for eksempel at besøge spacenteret og den dejlige lokale by. Og der er massere af skiferie tilbud som du kan finde om vinteren.

Berchtesgaden, Tyskland

Pris

6-Dages skiophold: 340 kr.

Sted

Berchtesgaden, Tyskland

Share with your friends


Send

Stil et spørgsmål

Spørg os om lige det, du vil

Flere guider