SparPedia Modeblog Awards

emilysalomon.dk

Indsæt beskrivelse her.

passionsforfashion.dk

Indsæt beskrivelse her.

mariejedig.com

Indsæt beskrivelse her.

blameitonfashion.com

Indsæt beskrivelse her.

youbetterbefierce.dk

Indsæt beskrivelse her.

modemedmere.dk

Indsæt beskrivelse her.

sofiewedderkopp.

bloggerspoint.dk

Indsæt beskrivelse her.

fashiontoast.com

Indsæt beskrivelse her.

wewonder.dk

Indsæt beskrivelse her.

Er du blandt årets bedste modebloggere? Så tilmeld din blog for chancen for at vinde SparPedia Modeblog Awards 2016!

Vi har valgt at oprette denne særlige pris for at belønne dit hårde arbejde som blogger, så du kan nyde godt af ekstra omtale – og selvfølgelig en mere konkret gevinst, hvis vi udvælger netop din blog som vinder.

Vi leder specifikt efter modeblogge, der er inspirerende og godt skrevet. Din blog skal være på dansk, og du skal jævnligt tilføje nye indlæg. Det er ligemeget, om du lige har startet din blog, eller om du har haft din blog i flere år. Hvis din blog fremviser indhold på en nytænkende og lidt anderledes måde, kan det være et plus. Ligeledes hvis du selv har taget nogle fine billeder til din blog, eller hvis din blog er meget personlig.

Frem for alt er det vigtigt, at du udviser en stærk interesse for mode og nye trends inden for modeverden. Husk at fortælle os lidt mere om dig selv, og hvad der gør netop din blog til noget helt særligt.

SparPedia Modeblog Awards 2016

Hvad kan man vinde?

Vi udlover en premie til førstepladsen. Vi har nomineret 8 finalister, som alle er listet her til venstre. Herefter kan vores brugere stemme på deres favorit, og når stemmerne er talt sammen udvælges vinderen.

Vinderen af SparPedia Modeblog Awards modtager et gavekort på 1500 kroner til tøjbutikken Asos. Asos har et stort udvalg af modetøj og accessories til både herrer og damer. Her kan man for eksempel finde mærkerne Glamorous, Monki, River Island, Vila, Weekday, Nike og mange andre.

Om SparPedia

På SparPedia kan du finde de bedste tips og tricks til at spare penge samlet på et sted. Vi er et onlinefællesskab bestående af et hold tekstforfattere, som alle arbejder på at skrive inspirerende artikler med gode råd til dig, der vil leve billigere.

Du er også en del af fællesskabet, og det betyder, at du kan dele dine bedste sparetips med os andre. Det kan du gøre ved at oprette din egen artikel på SparPedia.

Vores største mål er at oprette kvalitetsindhold med de bedste sparetips. Derudover har vi samlet alle de bedste rabatkoder og udsalg, så du nemt kan spare penge, når du shopper online. Vores mål er nemlig, at du skal få råd til alt det sjove ved at spare penge i hverdagen!

Del med dine venner!