"Vi viser dig, hvordan du kan spare penge!"

Rabatkode til ASOS

Find en eksklusiv Rabatkode og spar penge på ASOS

Udløbne tilbud fra ASOS

-20%

Klar til foråret? Lige nu kan du spare 20% på kjoler hos ASOS

-20%

Lige nu hos ASOS – Spar 20% på casual wear

-70%

Stort udsalg hos Asos – Spar op til 70% på masser af varer

Guider

Læs en relateret artikel og find ud af, hvordan du kan spare penge i hverdagen.

Om ASOS

ASOS er en online butik der sælger tusindvis af varer som tøj, sko og tasker. Den web baserede butik er ofte brugt af kvinder, men der sælges også tøj til mænd. På ASOS kan du være sikker på at finde tøj, sko og tasker til enhver lejlighed. Du kan søge efter helt bestemte kollektioner eller mærker, eller filtrere din søgning for at finde lige netop dét, du ønsker. Når du kigger efter tøj online, har man tit brug for at samle sine fund. Med ASOS’ ”Ønskeliste” kan du gemme de ting du finder, og kigge på dem senere. ASOS tilbyder også både fri fragt og fri returnering, og med en ASOS rabatkode kan du spare store procenter på dit indkøb.

På ASOS er der noget for enhver pengepung. De handler nemlig både med de dyrere mærker, men også med de lidt billigere, hvilket gør det lidt sjovere at shoppe på nettet. ASOS tilføjer hele tiden nyt tøj til siden, både fra ASOS’ eget mærke og fra massevis af andre kendte mærker, så du altid er med på noderne med den nyeste mode.

ASOS har over 850 moderigtige mærker

Hvis du leder efter nyt, smart og moderigtigt tøj til mænd og kvinder, så er ASOS det helt rigtige sted for dig! På ASOS’ hjemmeside kan du finde alt i tøj og tilbehør, til enhver smag og stil. ASOS’ meget overskuelige hjemmeside gør det nemt for dig som shopper at shoppe og kigge på deres varer på hjemmesiden. På Asos.dk kan du finde noget der passer til enhver pengepung, og der er et stort udvalg på over 850 mærker! Her finder du nemlig en masse dyre mærker som blandt andet Abercrombie & Fitch, Calvin Klein, Adidas Originals, Samsoe og Samsoe og Marc by Marc Jacobs, men der er også en hel del mærker, der lidt bedre kan tilpasses hverdagspungen for eksempel Vero Moda, Asos’ eget mærke, Mi Pac, New Balance, Only og mange, mange flere.

ASOS Rabatkode

ASOS’ store udvalg af tasker, sko, træningstøj, kjoler og så videre, gør det nemt at shoppe online, da du kan finde hele outfittet på ASOS! Hvis du ved hvad du søger, kan du blot indtaste dit søgeord i søgefeltet. Her kan du blandt andet søge efter bestemte mærker, modeller eller hvilket slags stykke tøj du søger (eks. Kjole, bukser, sko osv.) Når du så har søgt, kan du også filtrere din søgning, for at gøre den mere præcis. Her kan du tilføje filtere som for eksempel farve, størrelse, form(udskæring ved kjoler, længde på kjoler, højde på sko hæl osv.), stil, mærke og pris. På den måde afgrænser du din søgning mest muligt, og finder det ønskede resultat langt hurtigere!

På forsiden kan du også se andre, der har taget billeder med de varer de har købt på Asos.dk. Denne funktion gør det sjovere at shoppe på ASOS, da du kan se hvordan andre bruger forskellige stykker tøj og tilbehør, sammen med andet tøj. Det kan give god inspiration til dit næste outfit!

Du kan hurtigt, nemt og gratis oprette en profil på ASOS. Dette gør det SÅ meget lettere at handle på ASOS. Med en profil kan du nemlig gemme de ting du ser når du kigger på siden i din ’Saved Items’. Du har også en oversigt over dine tidligere køb på ASOS, og du har mulighed for at give ASOS tilladelse til at gemme dine oplysninger, så det er lidt hurtigere og nemmere næste gang du bestiller tøj og tilbehør på ASOS.

ASOS Rabatkode

Spar penge med en ASOS rabatkode

Udover den store diversitet i mærker, størrelser og prisniveauer, har ASOS også altid udsalg. Forsiden af hjemmesiden er typisk spækket med lækre udsalg eller deals, du skal bare klikke på banneret for at se nærmere på tilbuddet. ASOS tilbyder også gratis fragt verden over, uanset hvor meget du køber! Du får endda også gratis returnering, hvis pakken leveres inden for Danmarks grænser, hvilket giver dig mulighed for at returnere en vare der måske ikke lige passede som håbet.

Husk desuden, at du kan spare en masse penge ved at bruge en ASOS rabatkode. Tjek om vi har en ovenfor, som du kan bruge. Eller hvis du selv har fundet en god ASOS rabatkode, så må du meget gerne kontakte os, så vi kan dele den med vores andre læsere.

 

Det rette tøj til årstiden

Hos ASOS finder du det tøj, du står og mangler til årstiden. Om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så finder du det helt rette outfit hos ASOS. Vi kender alle sammen den fornemmelse, at efteråret og vinteren sniger ind på os, og pludelig går det op for os, at vores gamle, hullede vinterjakke ikke kan klare endnu en sæson, eller måske synes du bare, den trænger til en opdatering.

Hos ASOS kan du heldigvis finde et stort udvalg af både smarte og varme vinterjakker, så du ikke behøver at gå frysende gennem vinteren. Har du en ASOS rabatkode, kan du endda spare penge på din ordre. Det behøver ikke være så dyrt at se godt ud.

Er det den varme tid på året, kan du hos ASOS finde masser af flotte sommerkjoler, så du har noget nyt at tage på til studenterfesten, brylluppet eller den runde fødselsdag. Det er bare at gå på opdagelse mellem de mange produkter. Du finder også et stort udvalg af denimajkker, som du kan kombinere med din sommerkjole, hvis du ønsker en mere casual stil.

Til mændene er der figursyede skjorter, habitjakker, slips og andre accessories,d er gør, at du kommer til at se skarp ud til sommerfesten. Det gør jo ikke noget, at man kan se, at du har gjort dig umage.

 

En hjemmeside fuld af inspiration

På ASOS’ hjemmeside er der masser af inspiration at hente til dit næste køb. Du finder masser af guides, der hjælper dig gennem tidens seneste trends og tendenser, og som viser dig, hvordan du kan kombinere de forskellige items. Læs for eksempel om 90’ernes grunge-stil, som er tilbage igen, om klassisk streetwear, eller om hvordan du finder din denimstil.

Du kan også tilmelde dig ASOS’ nyhedsbrev, så er du først med de seneste nyheder, trends, kampagner og særlige tilbud. Du kan også være heldig at modtage en ASOS rabatkode, så du kan spare procenter på din ordre. Er du studerende får du hos ASOS i forvejen 10% rabat.

Hos ASOS finder du en række unge modemærker som Nike, Adidas, Monki, River Island, New Look og mange flere, som altid er garant for, at du er opdateret med det seneste nye men til en overkommelig pris. Så gå på opdagelse på ASOS’ hjemmeside og hold øje med de gode tilbud både hos Sparpedia, hvor vi hele tiden opdaterer med nye kampagner, og deres egen hjemmeside.

 

Gør et kup på ASOS’ online markedsplads

På ASOS egen online markedsplads kan du shoppe de bedste vintagelook fra uafhængige butikker over hele verden. Du kan søge på det item, du er interesseret i, for eksempel strik, skjorter, jakker eller støvler, og så dukker der et væld af inspirerende og unikke produkter frem, der kan hjælpe dig med at understrege din personlige stil, så du ikke behøver at ligne alle de andre omkring dig. Har du en ASOS rabatkode, kan du trække et par procenter fra, når du når til kasse og skal betale for dit køb.