Bedste fitness-blog 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

Anders Schultz 37%

Anders Schultz

andersschultz.dk

Anders Schultz står bag bloggen med eget navn andersschultz.dk, og her kommer han med inspirerende indlæg om rigtig mange emner, men også træningsprogrammer og -råd, som har sikret ham nomineringen til denne kategori. Indlæggene har kant og er på samme tid både velskrevne og informative.
soul-fitness 21%

soul-fitness

soul-fitness.dk

Med kundalini yoga og spirituel coaching i højsædet finder du på bloggen soul-fitness.dk en anderledes og spændende tilgang til at bruge fitness til at finde indre ro. Nickoline Camille blogger om, hvordan hendes egne oplevelser har været, og du finder gode guides til, hvordan du selv kan anvende de forskellige teknikker.
Thomas 8%

Thomas

thomasmoberg.dk

På bloggen thomasmoberg.dk kan du finde gode råd til både træning og kostplaner, og der er forløb og udtalelser fra de mennesker, som har gennemgået programmet. Thomas arbejder til daglig som personlig træner, og hans mange uddannelser inden for fitness sikrer bloggen høj kvalitet hele vejen igennem.
Carla Chloe 6%

Carla Mickelborg

carlachloe.dk

Carla Mickelborg er personen, som står bag carlachloe.dk, og denne blog er en sand inspirationskilde til at sætte pris på og nyde livet. Undervejs er der både fokus på træning og sund mad.
Marinaaagaardblog 6%

Marinaaagaardblog

marinaaagaardblog.com

På Marina Aagaards blog finder du alt, hvad du har brug for inden for fitness og træning samt meget mere end det. Her er indlæggene inddelt i mange kategorier, og med nøgleordene ”hurtigere, lettere og sjovere” er du sikker på at finde inspiration til din træning.
helsematilde 5%

Helse Matilde

helsematilde.com

Hvis du er én af dem, som synes det er virkelig kedeligt at træne, så er en tur ind på helsematilde.com helt sikkert en god idé. Matildes motto er #DetSkalVæreSjovtAtVæreSund og hendes personlige og velskrevne blog gemmer på rigtig mange brugbare historier og gode råd.
Sy Lee 4%

Sy Lee

sylee.dk

Sy Lee blogger åbenhjertet og ærligt omkring hans tanker og de oplevelser, som liver byder på. Fitness og meditation fylder meget, og på sylee.dk finder du en helt sektion kun om fitness og healthy living, hvor der er masser af gode råd og inspirerende historier at finde.
Fitness - Blog.dk - Training er en videnskab 3%

Kristian Bradsted

fitness-blog.dk

Kristian Bradsted står i dag sammen med to andre bag den velskrevne fitness-blog.dk. Her samles indlæg, som med en mere videnskabelig tilgang er med til at forbedre din træning og generelle velvære. Denne anderledes tankegang har sikret dem en fortjent nominering til denne award.
pretty girl sideview 3%

Annesmiles

annesmiles.com

Selv med det mest perfekte træningsprogram, kan det nogle gange være svært at bevare motivationen over lang tid. På annesmiles.com finder du en masse inspirerende blogindlæg fyldt med positiv energi omkring mad, fitness og bare det at leve sundt generelt. Der er både tips til træning og opskrifter til lækre sunde retter.
fhecht 3%

fhecht

fhecht.dk

På fhect.dk pryder de sig af også at have fokus på de mere basale ting, da disse faktorer faktisk kan have størst betydning for ens resultater inden for muskelopbygning, vægttab og sund kost. Frederik Hecht er uddannet personlig træner og fysioterapeut ønsker han at dele ud af sin viden inden for disse områder.
Sara Jin 2%

Sara Jin

healthyskinnybitch.dk

Sara Jin Smidt har igennem hele sit professionelle virke kombineret træning med sund ernæring, og på hendes blog healthyskinnybitch.dk finder du masser af gode historier samt en hel sektion med tips og tricks til en sundere livsstil.
Sarah Posin 1%

Sarah Posin

sarahposin.com

Sarah Posin har kreeret en brugervenlig og inspirerende blog ud over det sædvanlige. På sarahposin.com finder du både konkrete guides og indlæg fordelt på kategorier til en sundere livsstil og effektiv træning.
Styrketraining 0%

styrkeblog.dk

styrkeblog.dk

På styrkeblog.dk findes gode råd til både styrketræning og kosttilskud, og der er udførlige træningsprogrammer samt links til andre hjemmesider med fokus på fitness. Hvis du mangler konkrete og gode råd til din styrketræning, så er det her det oplagte sted at lede.

About Sparpedia.dk

Om Bedste fitness-blog 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!