Bedste fitness-blog 2017

Vi har nomineret bloggere fra Danmark, som, vi mener, fortjener at vinde vores Bedste fitness-blog 2017. Bloggerne er valgt ud fra deres viden om og passion for fitness, som de deler med resten af verdenen gennem deres inspirerende blogindlæg.
I stedet for at give hele beløbet på 4000 kr. til én person, vil vi gerne belønne alle nominerede bloggere for deres hårde arbejde.
Det fulde beløb på 4000 kr. vil blive fordelt mellem bloggerne baseret på, hvor mange procent af stemmerne, de har fået hver især. Det betyder, at hver stemme tæller, og at alle bloggere vil få del i prisen.

Du bestemmer, hvilken af bloggerne, der fortjener at vinde den største pris. Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

Afstemningen slutter den 29. Oktober 2017
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
Fitness - Blog.dk - Training er en videnskab
1%

Kristian Bradsted

Kristian Bradsted står i dag sammen med to andre bag den velskrevne fitness-blog.dk. Her samles indlæg, som med en mere videnskabelig tilgang er med til at forbedre din træning og generelle velvære. Denne anderledes tankegang har sikret dem en fortjent nominering til denne award.
Styrketraining
0%

styrkeblog.dk

På styrkeblog.dk findes gode råd til både styrketræning og kosttilskud, og der er udførlige træningsprogrammer samt links til andre hjemmesider med fokus på fitness. Hvis du mangler konkrete og gode råd til din styrketræning, så er det her det oplagte sted at lede.
Carla Chloe
11%

Carla Mickelborg

Carla Mickelborg er personen, som står bag carlachloe.dk, og denne blog er en sand inspirationskilde til at sætte pris på og nyde livet. Undervejs er der både fokus på træning og sund mad.
Sarah Posin
1%

Sarah Posin

Sarah Posin har kreeret en brugervenlig og inspirerende blog ud over det sædvanlige. På sarahposin.com finder du både konkrete guides og indlæg fordelt på kategorier til en sundere livsstil og effektiv træning.
4%

Helse Matilde

Hvis du er én af dem, som synes det er virkelig kedeligt at træne, så er en tur ind på helsematilde.com helt sikkert en god idé. Matildes motto er #DetSkalVæreSjovtAtVæreSund og hendes personlige og velskrevne blog gemmer på rigtig mange brugbare historier og gode råd.
Sara Jin Smidt har igennem hele sit professionelle virke kombineret træning med sund ernæring, og på hendes blog healthyskinnybitch.dk finder du masser af gode historier samt en hel sektion med tips og tricks til en sundere livsstil.
Anders Schultz
80%

Anders Schultz

Anders Schultz står bag bloggen med eget navn andersschultz.dk, og her kommer han med inspirerende indlæg om rigtig mange emner, men også træningsprogrammer og -råd, som har sikret ham nomineringen til denne kategori. Indlæggene har kant og er på samme tid både velskrevne og informative.
På bloggen thomasmoberg.dk kan du finde gode råd til både træning og kostplaner, og der er forløb og udtalelser fra de mennesker, som har gennemgået programmet. Thomas arbejder til daglig som personlig træner, og hans mange uddannelser inden for fitness sikrer bloggen høj kvalitet hele vejen igennem.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
416 personer har stemt indtil videre
Kontakt

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Bedste fitness-blog 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.