Bedste fitness-blog 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

Zoey 50%

Zoey

rejsentilsundhed.dk

På Rejsen Til Sundhed bliver det hurtigt lidt sjovere at få en sund livsstil. Her er der både kostråd og inspiration, men også særlige e-bøger og personlige forløb, til alle os der gerne vil have hjælp til at komme i gang. På selve bloggen bliver godt og originalt indhold, præsenteret i smukke og lækre rammer. Den er helt klart et besøg værd, og en naturlig nominering til denne award.
kimb.dk 38%

Kim

kimb.dk

Hvis TRX lyder som noget du måske skal i gang med, så kan du med fordel tage et kig på Kim B’s blog her. Her er der masser af gode og professionelle artikler, der gør det let for alle at forstå hvordan man får en effektiv træning. Der er masser af indhold, og næsten altid nye blogindlæg at gå i gang med her!
Fitness-blog 8%

Fitness-blog

fitness-blog.dk

Sloganet på denne blog er "Træning er en videnskab", og hvor har de dog ret. Noget af det vi er mest vilde med på denne blog er, at man næsten aldrig løber tør for indhold. Her er alt fra artikler om små hverdagstips, til produkt guides, og mere detaljerede artikler om eksempelvis crossfit, bodybuilding og meget andet.
Carla 1%

Carla

carlachloe.dk

Vi ELSKER Carlachloe.dk! Her kan man tydeligt mærke passionen omkring fitness og velvære, der strømmer ud af hvert eneste indlæg. Derudover er der god variation i indholdet, og her finder du både sunde og lækre opskrifter, indblik i hvad det kræver at sætte sine mål - og naturligvis fitness artikler. Og det hele er bundet op i en lækker og præsentabel blog. Helt sikkert et besøg værd!
Sarah 1%

Sarah

sarahposin.com

Når smukke Sarah ikke arbejder som personlig træner, så skriver hun på sin blog. Én af grundene til vores nominering af Sarah, er uden tvivl at man kan mærke at bloggen er hudløst ærlig. Du får et godt indblik i hvad det kræver at fastholde træning og kost i en hektisk hverdag, og Sarah er ikke bange for at fortælle om både de gode og dårlige sider ved at skulle leve sundt (bare rolig. Der er flest gode).
Thomas 1%

Thomas

thomasmoberg.dk

Her er én af vores tidligere nominerede fra 2017. Hvis du leder efter en blog, der fokuserer 99,99% på træning, på at slå rekorder i fitnesscentret, og på at få mere velvære i din hverdag, så behøver du ikke lede længere end hos Thomas Moberg. Her er træning et essentielt del af hvert eneste indlæg, og her får du gode indspark og tips til hvordan du kan få mere ud af den tid du bruger i fitness-centret.
Casper 1%

Casper

casperhessellund.dk

Vil du også gerne i form? Synes du det er svært at starte? Det synes vi også. Derfor blev vi ret så glade, da vi ved et tilfælde faldt over Caspers blog. Her er der tale om en no-fuss, no-bullshit blog, og du finder hurtigt ud af at det du læser her, er den skinbarlige sandhed. Uanset om du gerne vil tabe dig, om du vil bygge muskler eller måske blive mere lean, så kan du finde rigtig meget inspiration på denne blog, og vi er ikke et sekund i tvivl om at han er nomineringen værd!
Styrkeblog 0%

Styrkeblog

styrkeblog.dk

Et enkelt kig på denne blog, og så er du sikker på at der er tale om en sand fitness fanatiker. Men noget af det vi bedst kan lide her, er at det ikke kun er artikler om træningsudstyr, og øvelser du kan lave i fitnesscentret. Man kan med fordel kalde styrkeblog.dk for en all-round fitness og velvære blog, der fokuserer på alt fra kosttilskud til søvn - og selvfølgelig en ordentlig omgang fitness!
Kira 0%

Kira

dkira.com

Kira Eggers er efterhånden lidt af en nationalskat. Senest aktuel med "Min fede træner", slår hun gang på gang fast at hun har hvad der skal til, for at være en førsteklasses babe. Her er der både lækre opskrifter på mad til hverdag (og cheat-days), og derudover er der naturligvis et ordentligt læs blog artikler om hvordan du kommer i form.
Henrik 0%

Henrik

henrikduer.dk

Har du ikke besøgt henrikduer.dk endnu, så skynd dig at give denne blog et besøg. Her finder du både træningsprogrammer, kostplaner, bøger og blogs artikler om træning og sund livsstil. Henrik er ikke bange for at sætte ting på spidsen, og er et friskt og ærligt pust når det kommer til træningsblogs. Uden tvivl en blog der fortjener en nominering.
Marina 0%

Marina

marinaaagaardblog.com

Marina prydede også vores konkurrence sidste år, hvor hun var blandt vores 2017 nominerede. En af de ting vi specielt er vilde med på denne blog, er hvor hudløst ærligt indholdet bliver præsenteret. Der bliver ikke lagt fingre imellem, og Marina er bestemt ikke bange for at sige sin mening. Det er et friskt pust til den danske blogverden, og det byder vi altid velkomment. Derudover er bloggen som altid pæn og nydelig, og er altid bestemt et besøg værd!
Sy 0%

Sy

sylee.dk

Sy Lee var også en af vores nominerede i 2017, og hvor er vi glade for at kunne præsentere ham igen. Sy Lee har haft travlt med en masse projekter, og har lagt nogenlunde inaktiv på de sociale medier. Det har desværre betydet at vi ikke har hørt så meget fra ham. Nu er han tilbage, og indholdet er federe end nogensinde. Sy er ikke bange for at udlevere sig selv, og heller ikke bange for at tale op omkring det der ligger ham på sinde. Derfor synes vi helt klart at bloggen er et besøg værd, og helt bestemt nomineringen værdig.

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!