Bedste fitness-blog 2018

Velkommen til vores Bedste Fitness Blog 2018 award.

For andet år i træk, har vi lavet en Fitness Blog pris. Nogle af de bedste fitnessbloggere fra Fitness Blog Prisen 2017 er inkluderet, sammen med en ny håndfuld fantastiske og inspirerende bloggere.

Her har vi nomineret de danske bloggere, som vi mener, har hvad der skal til for at kunne kalde sig nogle af Danmarks bedste bloggere. Vi har valgt bloggerne ud fra flere forskellige kriterier, såsom kvaliteten af indhold, aktivitet på bloggen, og naturligvis deres passion for fitness og træning.

Udover æren i at kunne kalde sig for “Danmarks bedste fitnessblogger”, så har vi også sat en præmiepulje på 4.000 kroner på højkant. Præmiepengene bliver fordelt blandt de nominerede, afhængigt af hvor stor en procentdel af stemmerne de modtager. Og stemmerne? Ja, dem kommer i med!

Du bestemmer, hvilken af bloggerne, der fortjener at vinde den største pris.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

calendar
Afstemningen slutter den 29. September 2018
money
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
winner
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
Fitness-blog
7%

Fitness-blog

Sloganet på denne blog er "Træning er en videnskab", og hvor har de dog ret. Noget af det vi er mest vilde med på denne blog er, at man næsten aldrig løber tør for indhold. Her er alt fra artikler om små hverdagstips, til produkt guides, og mere detaljerede artikler om eksempelvis crossfit, bodybuilding og meget andet.
Styrkeblog
0%

Styrkeblog

Et enkelt kig på denne blog, og så er du sikker på at der er tale om en sand fitness fanatiker. Men noget af det vi bedst kan lide her, er at det ikke kun er artikler om træningsudstyr, og øvelser du kan lave i fitnesscentret. Man kan med fordel kalde styrkeblog.dk for en all-round fitness og velvære blog, der fokuserer på alt fra kosttilskud til søvn - og selvfølgelig en ordentlig omgang fitness!
Vi ELSKER Carlachloe.dk! Her kan man tydeligt mærke passionen omkring fitness og velvære, der strømmer ud af hvert eneste indlæg. Derudover er der god variation i indholdet, og her finder du både sunde og lækre opskrifter, indblik i hvad det kræver at sætte sine mål - og naturligvis fitness artikler. Og det hele er bundet op i en lækker og præsentabel blog. Helt sikkert et besøg værd!
Kira
0%
Kira Eggers er efterhånden lidt af en nationalskat. Senest aktuel med "Min fede træner", slår hun gang på gang fast at hun har hvad der skal til, for at være en førsteklasses babe. Her er der både lækre opskrifter på mad til hverdag (og cheat-days), og derudover er der naturligvis et ordentligt læs blog artikler om hvordan du kommer i form.
0%
Har du ikke besøgt henrikduer.dk endnu, så skynd dig at give denne blog et besøg. Her finder du både træningsprogrammer, kostplaner, bøger og blogs artikler om træning og sund livsstil. Henrik er ikke bange for at sætte ting på spidsen, og er et friskt og ærligt pust når det kommer til træningsblogs. Uden tvivl en blog der fortjener en nominering.
Når smukke Sarah ikke arbejder som personlig træner, så skriver hun på sin blog. Én af grundene til vores nominering af Sarah, er uden tvivl at man kan mærke at bloggen er hudløst ærlig. Du får et godt indblik i hvad det kræver at fastholde træning og kost i en hektisk hverdag, og Sarah er ikke bange for at fortælle om både de gode og dårlige sider ved at skulle leve sundt (bare rolig. Der er flest gode).
Her er én af vores tidligere nominerede fra 2017. Hvis du leder efter en blog, der fokuserer 99,99% på træning, på at slå rekorder i fitnesscentret, og på at få mere velvære i din hverdag, så behøver du ikke lede længere end hos Thomas Moberg. Her er træning et essentielt del af hvert eneste indlæg, og her får du gode indspark og tips til hvordan du kan få mere ud af den tid du bruger i fitness-centret.
Marina prydede også vores konkurrence sidste år, hvor hun var blandt vores 2017 nominerede. En af de ting vi specielt er vilde med på denne blog, er hvor hudløst ærligt indholdet bliver præsenteret. Der bliver ikke lagt fingre imellem, og Marina er bestemt ikke bange for at sige sin mening. Det er et friskt pust til den danske blogverden, og det byder vi altid velkomment. Derudover er bloggen som altid pæn og nydelig, og er altid bestemt et besøg værd!
Sy Lee var også en af vores nominerede i 2017, og hvor er vi glade for at kunne præsentere ham igen. Sy Lee har haft travlt med en masse projekter, og har lagt nogenlunde inaktiv på de sociale medier. Det har desværre betydet at vi ikke har hørt så meget fra ham. Nu er han tilbage, og indholdet er federe end nogensinde. Sy er ikke bange for at udlevere sig selv, og heller ikke bange for at tale op omkring det der ligger ham på sinde. Derfor synes vi helt klart at bloggen er et besøg værd, og helt bestemt nomineringen værdig.
Vil du også gerne i form? Synes du det er svært at starte? Det synes vi også. Derfor blev vi ret så glade, da vi ved et tilfælde faldt over Caspers blog. Her er der tale om en no-fuss, no-bullshit blog, og du finder hurtigt ud af at det du læser her, er den skinbarlige sandhed. Uanset om du gerne vil tabe dig, om du vil bygge muskler eller måske blive mere lean, så kan du finde rigtig meget inspiration på denne blog, og vi er ikke et sekund i tvivl om at han er nomineringen værd!
kimb.dk
40%
Hvis TRX lyder som noget du måske skal i gang med, så kan du med fordel tage et kig på Kim B’s blog her. Her er der masser af gode og professionelle artikler, der gør det let for alle at forstå hvordan man får en effektiv træning. Der er masser af indhold, og næsten altid nye blogindlæg at gå i gang med her!
På balancebabes får du gode råd og masser af inspiration til ikke blot at få en sund krop, men også et sundt sind. Det er vigtigt at give sig selv et pusterum i ny og næ, og her kan du lære hvordan du forkæler både krop og sind. Bloggen er lækker og præsentabel, og der er masser af artikler at gå i gang med. Derudover er der også e-bøger, og mulighed for at tilmelde dig personlige forløb.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
110 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

  1. Home
  2. Bedste fitness-blog 2018