Bedste Madblog 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

God mad og sode sager 32%

Camilla

godmadogsodesager.blogspot.nl

Denne blog er skrevet af Camilla, en selverklæret madnørd. Her kan man finde talrige opfindsomme opskrifter opdelt efter kategorier, såsom brød, forretter og hovedretter. Vi er især vilde med de lækre kageopskrifter!
pigenogpomfritten 26%

pigenogpomfritten.dk

pigenogpomfritten.dk

pigenogpomfritten.dk er en madblog, der især fokuserer på opskrifter, der kan tilberedes med pomfritter. Især fornøjeligt at læse er burgerguiden, hvor man kan læse om Københavns bedste (og værste) burgere.
Jensens-Madblog 15%

Ellen Jensen

jensens-madblog.dk

Ellen Jensen brænder for at lave god mad tilberedt med friske og ofte økologiske råvarer. I 2011 startede hun sin madblog, hvor hun deler sine bedste kulinariske tips. På bloggen kan du blive inspireret af de farvestrålende madbilleder til at prøve nye og unikke opskrifter!
Madblog med nemme hverdagsretter og bornemad 11%

Mie

madling.dk

På bloggen Madling finder du opskrifter fra Mie, som er mor til to drenge på 4 og 8 år. Her finder du både sunde og nemme opskrifter til aftensmaden og gode idéer til madpakken., mens du kan følge med i den lille families liv.
Madfar's opskrifter 6%

Thomas Farinsen

madfar.dk

På den flotte blog Madfar finder du inspiration til hverdagskøkkenet. Thomas Farinsen, som står bag bloggen, elsker at lave mad af gode råvarer, og han deler gerne ud af sine lækre opskrifter på bloggen.
En mad 2%

madenimitliv.dk

madenimitliv.dk

Anne-Kathrine startede sin blog, madenimitliv.dk, i 2010 og er i dag fuldtidsblogger. På bloggen deler hun sine bedste opskrifter, der med de farverige madbilleder virkelig kan inspirere. Foruden opskrifter deler Anne-Kathrine bl.a. rejsetips og boganmeldelser.
foodfanatic.dk 2%

Nadia Mathiasen

foodfanatic.dk

Foodfanatic er Nadia Mathiasens flotte madblog på nettet. Du kender hende måske allerede fra kogebøgerne Kødfri Mandag og Foodfanatic Thai, men her finder du endnu flere af hendes lækre opskrifter.
Louise&Bearnaisen 2%

Louise

louiogbearnaisen.dk

Louise står bag den flotte blog louiogbearnaisen.dk. Her kan du finde en lang række lækre opskrifter – vi er især vilde med kageopskrifterne! Derudover bruger hun sit talent som fotograf til at pifte bloggen op med professionelle madbilleder.
Feinschmeckeren 2%

Rasmus Palsgård

feinschmeckeren.dk

Rasmus Palsgård, som står bag feinschmeckeren.dk, er madanmelder og desuden dygtig til selv at lave mad. På hans webside kan du finde en lang række gourmet opskrifter lidt ud over det sædvanlige. Derudover kan du læse anmeldelser og anbefalinger for danske restauranter og caféer.
Forside Grovkøkkenet 2%

Rasmus

grovkoekkenet.dk

Opskrifterne på Grovkøkkenet.dk starter helt fra bunden, eller som Rasmus, som står bag bloggen, selv beskriver det: "Bogstaveligt talt fra jord til bord." Hvad end det kommer til bearnaisesauce, pizza eller mysli, benyttes der kun råvarer.
BRODET 0%

broedet.dk

broedet.dk

Brødet er en flot lavet hjemmeside, hvor du finder opskrifter på alle slags brød, boller og bagværk. Her kan du også læse om bageudstyr og ingredienser, så du er helt klar til selv at gå i gang.
Signe Mad 0%

Signe

signesmad.dk

Signes Mad er en blog om mad til hverdag og fest, og her finder du alle hendes gode opskrifter. Signe beskriver sig selv som en rendyrket foodie og elsker at lave god mad fra bunden.
JulieKarla 0%

Julie Karla

juliekarla.dk

På juliekarla.dk kan du finde sunde opskrifter tilsat farverige madbilleder. Som tidligere model har Karla rejst en hel del og fundet inspiration fra forskellige køkkener. Hun har dog en forkærlig for det nordiske køkken, som hun fortæller mere om på sin anden blog karlasnordickitchen.com.
Sofies Spisekammer 0%

Sofie

sofiesspisekammer.dk

Sofie, står bag bloggen sofiesspisekammer.dk, deler nemme opskrifter, der ikke kræver for mange eksotiske ingredienser. Alle opskrifterne kommer med farverige billeder som inspiration. Vi er især vilde med de simple opskrifter på burgerboller og andet bagværk!

About Sparpedia.dk

Bedste Madblog 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Er du blogger, eller vil du gerne nominere en blog til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en blog, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle blogs i betragtning til fremtidige blog awards!