Bedste Madblog 2017

Vi har nomineret bloggere fra Danmark, som, vi mener, fortjener at vinde vores Bedste Madblog Award 2017. Bloggerne er valgt ud fra deres viden om og lidenskab for mad, som de deler med resten af verdenen gennem deres inspirerende blogindlæg.

I stedet for at give hele beløbet på 4000 kr. til én person, vil vi gerne belønne alle nominerede blogger for deres hårde arbejde.

Det fulde beløb på 4000 kr. vil blive fordelt mellem bloggerne baseret på, hvor mange procent af stemmerne, de har fået hver især. Det betyder, at hver stemme tæller, og at alle bloggere vil få del i prisen.

Du bestemmer, hvilken af bloggerne, der fortjener at vinde den største pris!

sparpedia dk kalender
Afstemningen slutter den 26. juli 2017
sparpedia dk mønter
Beløbet på 4000 kr bliver fordelt mellem vinderne
Sparpedia dk priser tommel op
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!

Her er de nominerede blogge....

Nicolai
5%

Nicolai

På bloggen Nicolais verden kan du følge med i al den lækre mad, som Nicolai kreerer i sit køkken. Her er både sunde måltider og spændende kagekreationer, alt sammen lavet med en kærlig hånd.
Jane
6%
Madbanditten er bloggen med rigtig mad til rigtige mennesker. Bag den står Jane, der går op i god gedigen og naturlig mad, men som også blogger om vægttab, en sukkerfri diet, med mere.
broedet
6%

broedet.dk

Brødet er en flot lavet hjemmeside, hvor du finder opskrifter på alle slags brød, boller og bagværk. Her kan du også læse om bageudstyr og ingredienser, så du er helt klar til selv at gå i gang.
Mie
18%
På bloggen Madling finder du opskrifter fra Mie, som er mor til to drenge på 4 og 8 år. Her finder du både sunde og nemme opskrifter til aftensmaden og gode idéer til madpakken., mens du kan følge med i den lille families liv.
Signe
6%

Signe

Signes Mad er en blog om mad til hverdag og fest, og her finder du alle hendes gode opskrifter. Signe beskriver sig selv som en rendyrket foodie og elsker at lave god mad fra bunden.
madfar
9%

Thomas Farinsen

På den flotte blog Madfar finder du inspiration til hverdagskøkkenet. Thomas Farinsen, som står bag bloggen, elsker at lave mad af gode råvarer, og han deler gerne ud af sine lækre opskrifter på bloggen.
Nadia
5%

Nadia Mathiasen

Foodfanatic er Nadia Mathiasens flotte madblog på nettet. Du kender hende måske allerede fra kogebøgerne Kødfri Mandag og Foodfanatic Thai, men her finder du endnu flere af hendes lækre opskrifter.
Valdemarsro
7%

Ann-Christines

På Valdemarsro kan du følge med i Ann-Christines hverdag med blogindlæg om både mad, rejser og livsstil. Se de mange opskrifter eller tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en madplan hver lørdag.
thefoodclub
6%

Ditte Ingemanns

The Food Blog er Ditte Ingemanns madblog, hvor kærligheden til både god mad og gode råvarer skinner klart igennem. Ditte arbejder desuden med foodstyling og madfotografering, så du kan forvente rigtig lækre billeder på hendes blog.
Ellen Jensen
19%

Ellen Jensen

Ellen Jensen brænder for at lave god mad tilberedt med friske og ofte økologiske råvarer. I 2011 startede hun sin madblog, hvor hun deler sine bedste kulinariske tips. På bloggen kan du blive inspireret af de farvestrålende madbilleder til at prøve nye og unikke opskrifter!
Louise
5%
Louise står bag den flotte blog louiogbearnaisen.dk. Her kan du finde en lang række lækre opskrifter – vi er især vilde med kageopskrifterne! Derudover bruger hun sit talent som fotograf til at pifte bloggen op med professionelle madbilleder.
feinschmeckeren.dk
8%

Rasmus Palsgård

Rasmus Palsgård, som står bag feinschmeckeren.dk, er madanmelder og desuden dygtig til selv at lave mad. På hans webside kan du finde en lang række gourmet opskrifter lidt ud over det sædvanlige. Derudover kan du læse anmeldelser og anbefalinger for danske restauranter og caféer.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
287 personer har stemt indtil videre
Kontakt

Er du blogger, eller vil du gerne nominere en blog til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en blog, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle blogs i betragtning til fremtidige blog awards!

Bedste Madblog 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.