Bedste Madblog 2018

Vi har nomineret bloggere fra Danmark, som, vi mener, fortjener at vinde vores Bedste Madblog Award 2018. Bloggerne er valgt ud fra deres viden om og lidenskab for mad, som de deler med resten af verdenen gennem deres inspirerende blogindlæg.

I stedet for at give hele beløbet på 4000 kr. til én person, vil vi gerne belønne alle nominerede blogger for deres hårde arbejde.

Det fulde beløb på 4000 kr. vil blive fordelt mellem bloggerne baseret på, hvor mange procent af stemmerne, de har fået hver især. Det betyder, at hver stemme tæller, og at alle bloggere vil få del i prisen.

For andet år i træk har vi lavet prisen “Bedste Madblog 2018.” Nogle af de største bloggere fra Bedste Mad blog prisen fra 2017 er inkluderede, sammen med en ny gruppe af fantastiske og inspirerende fansider til fodboldklubber.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

4000 kr vil blive fordelt mellem vinderne!

Afstemningen slutter den 17. Juli 2018
Beløbet på 4000 kr bliver fordelt mellem vinderne
Du bestemmer, hvilken fanside der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
Endelig fandt vi den. Den perfekte blog til den travle mor. På godmadogsodesager.blogspot.dk finder du opskrifter der er lette og hurtige at lave – perfekt til børnefamilierne, eller generelt set bare til alle os der ikke her så meget tid til at stå ved kødgryderne. Vi er vilde med denne blog fordi opskrifterne er overskuelige, lækre og lette at lave – vel at mærke uden at du behøver besøge 30 forskellige specialbutikker for at finde ingredienser til aftensmaden. Det er tydeligt at mærke at denne blog er lavet af en person med kærlighed til mad og gode råvarer, og den er bestemt et kig værd.
Det er ingen hemmelighed at vi er vilde med www.jensens-madblog.dk. Det er en overskuelig blog med et KÆMPE udvalg. Her finder du både lækre opskrifter på alt fra brød og kager, til kølige sommerdrinks. Blandt andet er det værd at nævne den lækre Fersken Gin & Tonic, som vi ikke kan vente med at smage. Maden du finder her af lækker, ser godt ud, og der er både klassiske opskrifter til dig der vil hyggespise, og mere specielle opskrifter til når du skal imponere gæsterne. Og det bedste er at bloggen er overskuelig og smukt sat op. Helt sikkert et besøg værd!
17%

Sarah Coghill

Vi elsker denne blog, for på www.foodfanatic.dk er det maden der er i fokus. Bloggen er modig, og du skal ikke være bange for at prøve kræfter med avancerede retter. Bloggen henvender sig mest til dem der holder af at gøre lidt ekstra ud af aftensmaden. Her finder du alverdens retter, og i særdeleshed kan vi anbefale lammekronen med mynte-salsa og salat med belugalinser. Sunde måltider der er fulde af smag, og som med garanti vil imponere dine middagsgæster. Hvis du er stolt af at kalde dig selv for en vaskeægte ”foodie”, bliver du nødt til at besøge denne side!
16%

Ann-Christine

Hvis du er vild med simpel men ekstremt velsmagende mad, bør du tage et kig på www.valdemarsro.dk. Med det indhold der er på bloggen, finder du hurtigt ud af at Ann-Christine (bagmanden – eller bagkvinden?) har en sand passion for madlavning. Og måden hun forvandler klassiske og simple retter, til nærmest eksotiske delikatesser, er et must for enhver madelsker. Især opskriften med Kartoffelblinis og laksemousse er et hit hos os! Er det ikke lige dig, er der masser af andre opskrifter du kan udforske og nyde.
madetmere
16%

madetmere

Man behøver ikke tilbringe mere end få sekunder på www.madetmere.dk, før man kan se hvorfor denne blog er et go-to-sted for enhver foodie – eller i hvert fald bør være det. Der er ingen tvivl om at Thomas har en passion for madlavning, som nærmest får Jamie Oliver til at ligne en demotiveret opvasker – men det bedste er bloggen i sin helhed. Thomas lærer os alle sammen at lave – og sætte pris på – ”rigtig mad”. Og herudover formidler han sine opskrifter på en måde der får tænderne til at løbe i vand. Derudover er vi også ret store fans af, at han på bloggen går meget op i at reducere madspild, og bruge så meget af råvarerne som muligt.
11%
På www.anneauchocolat.dk er du garanteret at få stillet din søde tand. Det her er HIMLEN for enhver slikmund, og her er propfyldt med opskrifter på kage, tærter, grød, lagkage, appelsinkage – og fik vi nævnt – kage? Én ting er at lave en madblog med en masse kageopskrifter. Dén har vi set før. Men hos Anne’s er kagerne præsenteret på en nærmest forførende appetitlig måde. Måden hvorpå der er kræset for udsmykningen af kagerne er i sig selv et kunstværk. Et kunstværk der indrammes af en smuk og skrøbelig dug i pastel-rosa. Ikke nok med at kagerne i sig selv er lækre – præsentationen af dem er nærmest overvældende. Helt klart verdensklasse, og et besøg værd.
14%

klidmoster

Man er ikke i tvivl om at Malou der driver www.klidmoster.dk tager madlavning lidt mere seriøst end de fleste. Udover at hun er uddannet gastronom, lægger hun også både hjerte og sjæl i sin madlavning. Hvis man kigger bloggen igennem, ser man at hun både formår at lave opskrifter der er pirrende og nærmest provokerende i sin sammensætning (med stor succes endda), men også uden problemer nemt kan formidle de lækre, tungere og mere klassiske soul-food retter. Her finder du en perfekt blanding af alt hvad der er værd at spise, og måden hun har lavet opskrifterne gør, at selv vi herinde kan følge med. Helt klart et besøg værd!
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
95 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsfansider, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

  1. Home
  2. Bedste Madblog 2018