Cykel Blogs Award

Som et kendt cykelland, er der rigtig mange mennesker i Danmark, der er afhængige af cyklen og bruger den især i de større byer som det primære transportmiddel. Med denne award vil vi gerne belønne de mennesker, som er eksperter inden for cykling og deler denne viden med resten af Danmark. Dette er med til at inspirere og give værdifuld erfaring videre.

Vi har nomineret bloggere fra Danmark, som, vi mener, fortjener at blive kåret som den bedste cykelblog. Bloggerne er valgt ud fra deres viden om og passion for cykling, som de deler med resten af verdenen gennem deres inspirerende blogindlæg.

Udover æren har vi også sat en præmie på højkant, men i stedet for at give hele beløbet på 4000 kr. til én person, vil vi gerne belønne alle nominerede bloggere for deres hårde arbejde.

Det fulde beløb på 4000 kr. vil blive fordelt mellem bloggerne baseret på, hvor mange procent af stemmerne, de har fået hver især. Det betyder, at hver stemme tæller, og at alle bloggere vil få del i prisen.

Du bestemmer, hvilken af bloggerne, der fortjener at vinde den største pris.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

sparpedia dk kalender
Afstemningen slutter den 16. April 2018
sparpedia dk mønter
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
Sparpedia dk priser tommel op
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
altomcykling
15%

altomcykling

Som navnet indikerer så er dette siden for dig, lige meget hvilken niveau inden for cykling, som du mangler informationer omkring. Her er både nyheder om at komme frem og tilbage til børnehaven eller de helt professionelle løb inden for både landevejs- og banecykling. Lige meget hvad er kvaliteten høj, og siden er meget professionel.
2%

velovelo

På velovelo.dk er der fuldt fokus på det træningsmæssige aspekt af cykling, og det er det perfekte sted at finde inspiration, både hvis du er rutineret cykelrytter eller gerne vil i gang med sporten. Her er eksempelvis guides til at finde det rette udstyr eller tips og tricks om kost og ernæring.
formtop
21%

formtop

Med både artikler og træningsprogrammer er der rigtig mange gode råd at finde på formtop.dk og det er både for konkurrenceryttere eller glade motionscykelryttere. Der er både konkrete programmer men også artikler omkring personlig udvikling og kost, så der er rigtig mange aspekter at blive kloge på via denne side.
3%

annikalangvad

Hvis du vil læse om rigtig passion for cykling, så er denne side den optimale at besøge. Annika Langvad har cyklet mountainbike siden 2008, og hendes udvikling i denne periode har været helt fænomenal. På siden er der nyheder omkring de konkurrencer hun deltager i, og udstyret hun bruger.
mtblog
14%
Forfatteren bag mtblog beskriver sig selv som en rigtig mountainbikefreak, og denne store viden og passion kommer også til udtryk i de forskellige blogindlæg. På bloggen er der historier fra de mange forskellige ruter og gode råd til, hvilket udstyr er det bedste.
tips and tricks
5%
Cykelexperten står bag denne blog, og indlæggene er fyldt med gode guides og tilbud, så du får det meste ud af dit cykeludstyr. Siden egner sig både til motionister samt dem, der bruger cyklen som transportmiddel. Der er eksempelvis de bedste råd til vedligehold af cyklen.
cykelstart
17%

cykelstart

Cykelstart er en god side for alle cykel-interesserede lige meget om det drejer sig om begyndere eller professionelle motionister. Indlæggene handler om både landevejs- og mountainbikecykler, og der er rigtig mange gode tests af forskellige slags udstyr samt guides og tips til gode cykelruter.
danishindoor
3%

danishindoor

Som en rigtig cykel blog er der masse af råd og inspiration at finde hos Danish Indoor. Dette er både for at gøre hverdagen lettere eller hvis du leder efter en cykel på et mere professionelt plan. Indlæggene spænder rigtig bredt og er velskrevne, så siden er et besøg værd for alle cykelentusiaster.
cykelogi
20%

cykelogi

Dette er den ultimative blog om racercykler og derfor et must at læse for alle entusiaster. Der er både tips og tricks omkring vedligeholdelse af cyklen eller råd til hvilken ny racercykel, som passer bedste til dine behov. Alle indlæg er skrevet af folk med stor passion for cykling, og det skinner igennem, når bloggen læses.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
92 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.