Cykel Blogs Award

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

sporguide 22%

Sporguide

sporguide.dk

Sporguide.dk, som blev oprettet i 2015, er en nyttig webside, hvor man kan finde information om mountainbike-spor i Danmark. Få et overblik over sporene på et kort, eller klik på et specifikt spor for at læse mere og se billeder. Derudover kan man se videoer fra sporene og følge med i bloggen.
formtop 15%

formtop

formtop.dk

Med både artikler og træningsprogrammer er der rigtig mange gode råd at finde på formtop.dk og det er både for konkurrenceryttere eller glade motionscykelryttere. Der er både konkrete programmer men også artikler omkring personlig udvikling og kost, så der er rigtig mange aspekter at blive kloge på via denne side.
cykelogi 14%

cykelogi

cykelogi.dk

Dette er den ultimative blog om racercykler og derfor et must at læse for alle entusiaster. Der er både tips og tricks omkring vedligeholdelse af cyklen eller råd til hvilken ny racercykel, som passer bedste til dine behov. Alle indlæg er skrevet af folk med stor passion for cykling, og det skinner igennem, når bloggen læses.
mtblog 11%

mtblog

mtblog.dk

Forfatteren bag mtblog beskriver sig selv som en rigtig mountainbikefreak, og denne store viden og passion kommer også til udtryk i de forskellige blogindlæg. På bloggen er der historier fra de mange forskellige ruter og gode råd til, hvilket udstyr er det bedste.
cykelstart 11%

cykelstart

cykelstart.dk

Cykelstart er en god side for alle cykel-interesserede lige meget om det drejer sig om begyndere eller professionelle motionister. Indlæggene handler om både landevejs- og mountainbikecykler, og der er rigtig mange gode tests af forskellige slags udstyr samt guides og tips til gode cykelruter.
altomcykling 10%

altomcykling

altomcykling.dk

Som navnet indikerer så er dette siden for dig, lige meget hvilken niveau inden for cykling, som du mangler informationer omkring. Her er både nyheder om at komme frem og tilbage til børnehaven eller de helt professionelle løb inden for både landevejs- og banecykling. Lige meget hvad er kvaliteten høj, og siden er meget professionel.
bicycle 6%

annikalangvad

annikalangvad.dk

Hvis du vil læse om rigtig passion for cykling, så er denne side den optimale at besøge. Annika Langvad har cyklet mountainbike siden 2008, og hendes udvikling i denne periode har været helt fænomenal. På siden er der nyheder omkring de konkurrencer hun deltager i, og udstyret hun bruger.
VELOVELO.DK 3%

velovelo

velovelo.dk

På velovelo.dk er der fuldt fokus på det træningsmæssige aspekt af cykling, og det er det perfekte sted at finde inspiration, både hvis du er rutineret cykelrytter eller gerne vil i gang med sporten. Her er eksempelvis guides til at finde det rette udstyr eller tips og tricks om kost og ernæring.
tips and tricks 3%

tipsogtricks

tipsogtricks-online.dk

Cykelexperten står bag denne blog, og indlæggene er fyldt med gode guides og tilbud, så du får det meste ud af dit cykeludstyr. Siden egner sig både til motionister samt dem, der bruger cyklen som transportmiddel. Der er eksempelvis de bedste råd til vedligehold af cyklen.
cykelexperten 3%

Cykelexperten

cykelexperten.dk

Cykelexperten står bag denne blog, og indlæggene er fyldt med gode guides og tilbud, så du får det meste ud af dit cykeludstyr. Siden egner sig både til motionister samt dem, der bruger cyklen som transportmiddel. Der er eksempelvis de bedste råd til vedligehold af cyklen.
danishindoor 2%

danishindoor

danishindoor.dk

Som en rigtig cykel blog er der masse af råd og inspiration at finde hos Danish Indoor. Dette er både for at gøre hverdagen lettere eller hvis du leder efter en cykel på et mere professionelt plan. Indlæggene spænder rigtig bredt og er velskrevne, så siden er et besøg værd for alle cykelentusiaster.

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!