Danmarks bedste fodbold-fanside 2017
Afstemningen er slut

sparpedia dk kalender
Afstemningen slutter den 16. juni 2017
sparpedia dk mønter
Beløbet på 4000 kr bliver fordelt mellem vinderne
Sparpedia dk priser tommel op
Du bestemmer, hvilken fanside der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!

Her er de nominerede blogge....

Brøndby Support
3%

Brøndbysupport

Brøndbysupport er Brøndby I.F.s officielle fanklub, hvor alle de mange aktiviteter for fanklubben faciliteres og organiseres. Her kan du også holde dig opdateret om det seneste nye om blå-gule på Vestegnen.
Forside - FCBARCELONA.DK
6%

fcbarcelona

Denne fanside er samlingstedet for FC Barcelonas fans i Danmark. De gør et stort arbejde for at opdatere med de seneste nyheder om klubben, og så kan du følge med i, hvordan det går i La Liga.
Morethanaclub.dk
1%

Morethanaclub

Morethanaclub kalder sig selv for Danmarks største AGF-fanside, og det tvivler vi ikke på! Her kan du deltage i det aktive forum og ellers læse seneste nyt om klubben i Århus.
madridista.dk
49%

Madridista

Er du Real Madrid fan kan du ikke undvære denne side for klubbens danske fans. Her kan du læse analyser af kampene og finde info om Ronaldo og alle de andre.
OldTrafford.dk
2%
Denne fanside har leveret daglig dækning af Manchester United siden 2003. Her finder du alt fra fansange over spillergallerier til fodboldrejser. Kort sagt: alt hvad en ægte Manchester United-fan har brug for.
AS-Roma.dk
1%
Forza Roma! Denne fanside er hjemsted for Danmarks officielle Roma fanclub. Deltag i de mange debatter eller læs seneste nyt om klubben – alt, hvad du har brug for, samlet ét sted.
Arsenal.dk
3%

Arsenal

Go Gunners! Er du også vild med Mesut Özil og alle de andre fra Arsenal, så er denne fanside et must. Den velorganiserede og informative side har alt, hvad du behøver.
AAB Support Club
1%

AAB Support Club

Hos AAB Support Club er du godt orienteret om alt, hvad der foregår i klubben. Her finder du desuden link til fanklubbens sociale medie profiler, så du kan følge dem helt tæt.
SønderjyskE Fodbold Support
1%

SønderjyskE

SønderjyskE er en klub med stolte traditioner og en flot fanhjemmeside. SønderjyskE Fodbold Support arrangerer desuden busture til kommende udekampe, hvilket er godt organiseret på siden
Manchester City danske fanklub
8%

Manchester City F.C.

Manchester City F.C. supporters er er den officielle danske del af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub på nettet. Her kan du læse spændende artikler og analyser om klubben. Du kan endda skaffe billetter til kampene, hvis du melder dig ind i klubben!
Odense Boldklub
13%

destribede.dk

De Stribede er den officelle fanklub for Odense Boldklub. Her bliver der arrangeret busture til udekampe, du kan bliver medlem af fanklubben, og du kan også læse nyheder om klubben på siden.
Forside - Chelseafan.dk
4%

chelseafan.dk

chelseafan.dk, som blev startet i 2010, er samlestedet for danske Chelsea fans. Her kan man blandt andet læse spændende artikler og se en kalender over klubbens kampe. Derudover er det muligt at bidrage til fælleskabet ved at blive gæsteblogger.
Fynske Roligans
1%

fynskeroligans.dk

Fynske Roligans er en fanklub, der arrangerer fodboldoplevelser for sine medlemmer, deriblandt ture til landskampe. Som navnet antyder bestræber de sig på at skabe fredelige begivenheder i ikke-voldelige omgivelser – men stadig fuld af ægte fodbold-begejstring!
Fodboldlegender
1%

fodboldlegender.dk

På Fodboldlegender.dk kan du læse alt om historiens største fodboldspiller lige fra Preben Elkjær til Diego Maradona og Pele. Trænger du til at få opdateret din fodboldhistorie, så er denne side et rigtigt godt sted at starte. Du kan også læse om forskellige klubber og landshold samt se en tidslinje over, hvornår de forskellige fodboldlegender fik deres debut som professionel fodboldspiller.
vatanspor.dk
6%

vatanspor.dk

Vatanspor er et samlested for ægte fodboldfans. Lige nu har foreningen omkring 100 medlemmer og flere fodboldhold bestående af unge med indvandrerbaggrund. De fokuserer dog på meget mere end foldbold, det er nemlig det stærke fællesskab, der er i fokus.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
Kontakt

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Danmarks bedste fodbold-fanside 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsfansider, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.