Danmarks bedste fodbold-fanside 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

madridista.dk 49%

Madridista

madridista.dk

Er du Real Madrid fan kan du ikke undvære denne side for klubbens danske fans. Her kan du læse analyser af kampene og finde info om Ronaldo og alle de andre.
Odense Boldklub 13%

destribede.dk

destribede.dk

De Stribede er den officelle fanklub for Odense Boldklub. Her bliver der arrangeret busture til udekampe, du kan bliver medlem af fanklubben, og du kan også læse nyheder om klubben på siden.
Manchester City danske fanklub 9%

Manchester City F.C.

cityfans.dk

Manchester City F.C. supporters er er den officielle danske del af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub på nettet. Her kan du læse spændende artikler og analyser om klubben. Du kan endda skaffe billetter til kampene, hvis du melder dig ind i klubben!
Forside - FCBARCELONA.DK 6%

fcbarcelona

fcbarcelona.dk

Denne fanside er samlingstedet for FC Barcelonas fans i Danmark. De gør et stort arbejde for at opdatere med de seneste nyheder om klubben, og så kan du følge med i, hvordan det går i La Liga.
vatanspor.dk 6%

vatanspor.dk

vatanspor.dk

Vatanspor er et samlested for ægte fodboldfans. Lige nu har foreningen omkring 100 medlemmer og flere fodboldhold bestående af unge med indvandrerbaggrund. De fokuserer dog på meget mere end foldbold, det er nemlig det stærke fællesskab, der er i fokus.
Forside - Chelseafan.dk 4%

chelseafan.dk

chelseafan.dk

chelseafan.dk, som blev startet i 2010, er samlestedet for danske Chelsea fans. Her kan man blandt andet læse spændende artikler og se en kalender over klubbens kampe. Derudover er det muligt at bidrage til fælleskabet ved at blive gæsteblogger.
Brøndby Support 3%

Brøndbysupport

bif-support.dk

Brøndbysupport er Brøndby I.F.s officielle fanklub, hvor alle de mange aktiviteter for fanklubben faciliteres og organiseres. Her kan du også holde dig opdateret om det seneste nye om blå-gule på Vestegnen.
Arsenal.dk 3%

Arsenal

arsenal.dk

Go Gunners! Er du også vild med Mesut Özil og alle de andre fra Arsenal, så er denne fanside et must. Den velorganiserede og informative side har alt, hvad du behøver.
OldTrafford.dk 2%

OldTrafford

www.oldtrafford.dk

Denne fanside har leveret daglig dækning af Manchester United siden 2003. Her finder du alt fra fansange over spillergallerier til fodboldrejser. Kort sagt: alt hvad en ægte Manchester United-fan har brug for.
Morethanaclub.dk 1%

Morethanaclub

morethanaclub.dk

Morethanaclub kalder sig selv for Danmarks største AGF-fanside, og det tvivler vi ikke på! Her kan du deltage i det aktive forum og ellers læse seneste nyt om klubben i Århus.
AS-Roma.dk 1%

Roma

as-roma.dk

Forza Roma! Denne fanside er hjemsted for Danmarks officielle Roma fanclub. Deltag i de mange debatter eller læs seneste nyt om klubben – alt, hvad du har brug for, samlet ét sted.
AAB Support Club 1%

AAB Support Club

aabsupportclub.dk

Hos AAB Support Club er du godt orienteret om alt, hvad der foregår i klubben. Her finder du desuden link til fanklubbens sociale medie profiler, så du kan følge dem helt tæt.
SønderjyskE Fodbold Support 1%

SønderjyskE

sesupport.dk

SønderjyskE er en klub med stolte traditioner og en flot fanhjemmeside. SønderjyskE Fodbold Support arrangerer desuden busture til kommende udekampe, hvilket er godt organiseret på siden
Fynske Roligans 1%

fynskeroligans.dk

fynskeroligans.dk

Fynske Roligans er en fanklub, der arrangerer fodboldoplevelser for sine medlemmer, deriblandt ture til landskampe. Som navnet antyder bestræber de sig på at skabe fredelige begivenheder i ikke-voldelige omgivelser – men stadig fuld af ægte fodbold-begejstring!

About Sparpedia.dk

Om Danmarks bedste fodbold-fanside 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsfansider, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!