"Vi viser dig, hvordan du kan spare penge!"

Danmarks bedste fodbold-fanside 2017

Vi har nomineret en række fodbold-fansider fra Danmark, som, vi mener, fortjener at vinde vores award: Danmarks bedste fodbold-fanside 2017.

Vinderen vil modtage 2500 kr., andenpladsen vil modtage 1000 kr. og tredjepladsen modtager 500 kr. Derudover vil top 3 modtage badges, som kan placeres på deres webside.

 

index

Alle nominerede får et gavekort til Unisport!

Afstemningen slutter den 16. juni 2017
Beløbet på 4000 kr bliver fordelt mellem vinderne
Du bestemmer, hvilken fanside der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
4%

Brøndbysupport

Brøndbysupport er Brøndby I.F.s officielle fanklub, hvor alle de mange aktiviteter for fanklubben faciliteres og organiseres. Her kan du også holde dig opdateret om det seneste nye om blå-gule på Vestegnen.
10%

fcbarcelona

Denne fanside er samlingstedet for FC Barcelonas fans i Danmark. De gør et stort arbejde for at opdatere med de seneste nyheder om klubben, og så kan du følge med i, hvordan det går i La Liga.
1%

Morethanaclub

Morethanaclub kalder sig selv for Danmarks største AGF-fanside, og det tvivler vi ikke på! Her kan du deltage i det aktive forum og ellers læse seneste nyt om klubben i Århus.
62%

Madridista

Er du Real Madrid fan kan du ikke undvære denne side for klubbens danske fans. Her kan du læse analyser af kampene og finde info om Ronaldo og alle de andre.
2%
Denne fanside har leveret daglig dækning af Manchester United siden 2003. Her finder du alt fra fansange over spillergallerier til fodboldrejser. Kort sagt: alt hvad en ægte Manchester United-fan har brug for.
1%
Forza Roma! Denne fanside er hjemsted for Danmarks officielle Roma fanclub. Deltag i de mange debatter eller læs seneste nyt om klubben – alt, hvad du har brug for, samlet ét sted.
4%

Arsenal

Go Gunners! Er du også vild med Mesut Özil og alle de andre fra Arsenal, så er denne fanside et must. Den velorganiserede og informative side har alt, hvad du behøver.
1%

AAB Support Club

Hos AAB Support Club er du godt orienteret om alt, hvad der foregår i klubben. Her finder du desuden link til fanklubbens sociale medie profiler, så du kan følge dem helt tæt.
2%

SønderjyskE

SønderjyskE er en klub med stolte traditioner og en flot fanhjemmeside. SønderjyskE Fodbold Support arrangerer desuden busture til kommende udekampe, hvilket er godt organiseret på siden
13%

Manchester City F.C.

Manchester City F.C. supporters er er den officielle danske del af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub på nettet. Her kan du læse spændende artikler og analyser om klubben. Du kan endda skaffe billetter til kampene, hvis du melder dig ind i klubben!
0%

destribede.dk

De Stribede er den officelle fanklub for Odense Boldklub. Her bliver der arrangeret busture til udekampe, du kan bliver medlem af fanklubben, og du kan også læse nyheder om klubben på siden.
Læs mere og stem ved at bevæge musen over de nominerede
1312 personer har stemt indtil videre

Kontakt

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Danmarks bedste fodbold-fanside 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsfansider, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.