Danmarks bedste fodbold-fanside 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

madridista.dk 55%

Madridista

madridista.dk

Madridista er en fanside dedikeret til fodboldholdet Real Madrid. På hjemmesiden kan man finde alt om fodboldholdets historie og udvikling, og altid følge med i det seneste nye. Man kan også læse om oddset muligheder og diskutere aktuelle emner med andre dedikerede fans. Sidste år var det Madridista der løb med sejren som Danmarks bedste fodbold-fanside 2017, og det bliver spændende at se om det også bliver dem der løber af med sejren i år.
Manchester City danske fanklub 23%

Cityfans

cityfans.dk

Cityfans er en fodbold-fanside for danske Manchester City A.C fans. Her kan man læse både om klubben, det at være dedikeret fans og om klubbens gode og dårlige tider. Der opdateres jævnligt med relevante nyheder både om fanklubben og fodboldholdet, og du kan også få vejledning til at købe billetter til kommende kampe.
Liverpool 6%

Liverpool-fc

liverpool-fc.dk

Liverpool-fc.dk er den officielle hjemmeside for de danske Liverpool fans. På denne side kan man finde alt om klubben og mere til. Siden er utrolig informativ og det er tydeligt at se, at det er dedikerede fans der står bag. Her kan man læse om alt fra historien om fodboldholdet, om klubben på internationalt og national plan og læse medlemsbladet. På forsiden finder man en komplet oversigt over alle nyheder om klubben, både fra danske aviser og internationale.
SIFosis 3%

Sifosis

sifosis.dk

Sifosis er den officielle fanklub for Silkeborg IF. På siden kan du læse om de seneste nyheder, komme med på den næste bustur, og blive medlem af klubben. Som medlem af siden får man gode rabatter og bliver del af et unikt fællesskab af dedikerede fans.
fodboldspilleren 3%

Fodboldspilleren

fodboldspilleren.dk

Fodboldspilleren er en mere generel fodbold hjemmeside, som viser et overblik over hvad der rører sig indenfor det europæiske boldunivers. Her kan man følge med i alle placerer og både små og store nyheder for sine favorithold og deres rivaler. På siden sælges der også fodboldudstyr til den dedikerede fan, som selv har en Messi i maven.
vatanspor 3%

Vatanspor

vatanspor.dk

vatanspor.dk er der en helt unik stemning på siden. Både deres hjemmeside og facebook giver deres fans et unikt indblik i både de tanker og stemninger holdet går igennem. Her får du hudløst ærlige kommentarer fra trænere, spillere og den øvrige stab i klubben, og det synes vi faktisk er forfriskende.
Vi er vilde med at man tydeligt kan mærke at passionen skinner igennem her. Her har man rig mulighed for at følge holdets op- og nedture, og man kan ikke undgå at komme til at holde af holdet – på godt og ondt.
Odense Boldklub 2%

De Stribede

destribede.dk

Destribede er navnet på den officielle fanklub dedikeret til de blå-hvide på fyns land, nemlig Odense Boldklub (O.B). På klubbens hjemmeside kan man løbende følge med i alle nyheder relevante for klubben og man kan debattere med andre dedikerede fans i forummet. Der er også mulighed for at tilmelde sig klubbens bustur til næste kamp, så man rigtig kan komme i kampstemning med andre roligans.
fodboldlegender 2%

Fodboldlegender

fodboldlegender.dk

Der findes masser af fansider på nettet, der er dedikerede til fodboldklubber og kendte spillere. Men på fodboldlegender.dk mærker man tydeligt med det samme, at der er en hel del research og passion bag denne side. En super fed detalje er blandt andet tidslinjen der starter fra 1927, og som har links til nogle af de mest ikoniske fodboldprofiler igennem tiden.
aabsupportclub 1%

Aalborgensiske fodboldklub

aabsupportclub.dk

Den Aalborgensiske fodboldklub, Aab, har en stor hjemmeside fyld med info til dedikerede fans og interesserede. Siden er utroligt informativ og du kan læse om alt fra de forskellige udvalg og lokalforeninger, til fanklubbens holdning om diverse problemstillinger i fodboldverdenen. Siden opdateres desuden jævnligt med alle relevante nyheder og info om kampe.
Wildtiger 1%

Wildtigers

wildtigers.dk

Wildtigers er den officielle fanklub for FC Nordsjælland og på deres hjemmeside kan man møde andre ligesindede, dedikerede fans og tale om det der interesserer jer: kampgejsten og holdånden der holder klubben og spillerne oppe og forhåbentlig fører holdet mod succes. På siden kan man følge nyheder om klubben, de næste ture til kampe og andre begivenheder.
Nyborg 1%

Nyborg

nyborggif-fodbold.dk

Nyborg G & If er betegnelsen for både kvinde og herrefodbold, der stolt forsvarer Nyborg.Siden her er lavet af den dedikerede fanklub og dets bestyrelse. På siden kan enhver fan finde omfattende info om både historien, fanklubbens holdninger og værdigrundlag indenfor fodbolduniverset, nyheder og info om de næste kampe.

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsfansider, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!