Danmarks bedste fodbold-fanside 2018

Den danske nation er vilde med fodbold. Nok er vi et lille land, men sammen er vi stærke. Denne kampgejst kommer særligt til udtryk når vi står sammen som dedikerede roligans i fodboldens navn. Det er forskelligt hvem man holder med, men passionen for sporten er den samme. På de sider vi har nomineret til Danmarks bedste fodbold-fanside 2018 prisen, kan man dyrke sin interesse for sporten og sit favorithold. Man kan læse facts og historie om holdene, holde sig opdateret med de vigtigste nyheder og de kommende kampe, og være en del af et stolt fællesskab med ligesindede fans.

For andet år i træk har vi lavet prisen “Danmarks bedste fodbold-fanside 2017.” Nogle af de største bloggere fra Bedste Fodbold Fanside prisen fra 2017 er inkluderede, sammen med en ny gruppe af fantastiske og inspirerende fansider til fodboldklubber.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

4000 kr vil blive fordelt mellem vinderne!

sparpedia dk kalender
Afstemningen slutter den 23. juni 2018
sparpedia dk mønter
Beløbet på 4000 kr bliver fordelt mellem vinderne
Sparpedia dk priser tommel op
Du bestemmer, hvilken fanside der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
madridista.dk
74%

Madridista

Madridista er en fanside dedikeret til fodboldholdet Real Madrid. På hjemmesiden kan man finde alt om fodboldholdets historie og udvikling, og altid følge med i det seneste nye. Man kan også læse om oddset muligheder og diskutere aktuelle emner med andre dedikerede fans. Sidste år var det Madridista der løb med sejren som Danmarks bedste fodbold-fanside 2017, og det bliver spændende at se om det også bliver dem der løber af med sejren i år.
Odense Boldklub
1%

De Stribede

Destribede er navnet på den officielle fanklub dedikeret til de blå-hvide på fyns land, nemlig Odense Boldklub (O.B). På klubbens hjemmeside kan man løbende følge med i alle nyheder relevante for klubben og man kan debattere med andre dedikerede fans i forummet. Der er også mulighed for at tilmelde sig klubbens bustur til næste kamp, så man rigtig kan komme i kampstemning med andre roligans.
Manchester City danske fanklub
13%

Cityfans

Cityfans er en fodbold-fanside for danske Manchester City A.C fans. Her kan man læse både om klubben, det at være dedikeret fans og om klubbens gode og dårlige tider. Der opdateres jævnligt med relevante nyheder både om fanklubben og fodboldholdet, og du kan også få vejledning til at købe billetter til kommende kampe.
aabsupportclub
1%

Aalborgensiske fodboldklub

Den Aalborgensiske fodboldklub, Aab, har en stor hjemmeside fyld med info til dedikerede fans og interesserede. Siden er utroligt informativ og du kan læse om alt fra de forskellige udvalg og lokalforeninger, til fanklubbens holdning om diverse problemstillinger i fodboldverdenen. Siden opdateres desuden jævnligt med alle relevante nyheder og info om kampe.
SIFosis
2%

Sifosis

Sifosis er den officielle fanklub for Silkeborg IF. På siden kan du læse om de seneste nyheder, komme med på den næste bustur, og blive medlem af klubben. Som medlem af siden får man gode rabatter og bliver del af et unikt fællesskab af dedikerede fans.
Wildtiger
1%

Wildtigers

Wildtigers er den officielle fanklub for FC Nordsjælland og på deres hjemmeside kan man møde andre ligesindede, dedikerede fans og tale om det der interesserer jer: kampgejsten og holdånden der holder klubben og spillerne oppe og forhåbentlig fører holdet mod succes. På siden kan man følge nyheder om klubben, de næste ture til kampe og andre begivenheder.
2%

Liverpool-fc

Liverpool-fc.dk er den officielle hjemmeside for de danske Liverpool fans. På denne side kan man finde alt om klubben og mere til. Siden er utrolig informativ og det er tydeligt at se, at det er dedikerede fans der står bag. Her kan man læse om alt fra historien om fodboldholdet, om klubben på internationalt og national plan og læse medlemsbladet. På forsiden finder man en komplet oversigt over alle nyheder om klubben, både fra danske aviser og internationale.
Nyborg G & If er betegnelsen for både kvinde og herrefodbold, der stolt forsvarer Nyborg.Siden her er lavet af den dedikerede fanklub og dets bestyrelse. På siden kan enhver fan finde omfattende info om både historien, fanklubbens holdninger og værdigrundlag indenfor fodbolduniverset, nyheder og info om de næste kampe.

2%

Fodboldspilleren

Fodboldspilleren er en mere generel fodbold hjemmeside, som viser et overblik over hvad der rører sig indenfor det europæiske boldunivers. Her kan man følge med i alle placerer og både små og store nyheder for sine favorithold og deres rivaler. På siden sælges der også fodboldudstyr til den dedikerede fan, som selv har en Messi i maven.
fodboldlegender
1%

Fodboldlegender

Der findes masser af fansider på nettet, der er dedikerede til fodboldklubber og kendte spillere. Men på fodboldlegender.dk mærker man tydeligt med det samme, at der er en hel del research og passion bag denne side. En super fed detalje er blandt andet tidslinjen der starter fra 1927, og som har links til nogle af de mest ikoniske fodboldprofiler igennem tiden.
vatanspor
2%

Vatanspor

Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
688 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsfansider, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

  1. Home
  2. Danmarks bedste fodbold-fanside 2018