DIY Awards 2017
Afstemningen er slut

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

skaberlyst
21%

skaberlyst

Kreativiteten er i højsædet, når Signe deler sine sy-projekter på skaberlyst.dk hvor det er muligt at få et indblik i processen på bloggen. På siden tilbydes der online kurser, men på bloggen er det også muligt at få inspiration til, hvor meget det er muligt skabe, når først sy-kundskaberne er på plads.
Kreamania
16%

Kreamania

Andenplads
Lige meget om du er helt nybegynder eller har hæklet i mange år, så er siden kreamania.dk et must at besøge. Dette kreative univers giver inspiration til alle former for hækling, og der er både opskrifter, samt en serie af videoer til dig, som gerne vil starte med at hækle.
cityprinsesserne
11%

cityprinsesserne

På cityprinsersserne.dk finder du forskellige sektioner med DIY-projekter i varierende størrelser, som passer til mange forskellige anledninger. ”Idebutikken” er et rigtig godt sted til eksempelvis at finde broderi-mønstre, som man kan sy efter, og Maybritt gør rigtig meget ud af at tage sig tid til de henvendelser der kommer, hvilket skaber nærvær på bloggen.
chicken and stilettos
8%

chicken and stilettos

Stine beskriver sig selv som ”en rigtig handywoman”, og når man læser indlæggene på bloggen chickenandstilettos.dk er der ingen tvivl om, at den beskrivelse passer rigtig godt. Stine deler ud af alle sine gør-det-selv tricks, og det er super spændende at følge med i istandsættelsen af en gammel lejlighed i København.
Anne-Mette Højbjerg
6%

Anne-Mette Højbjerg

Bag aliasset ”GiZmo” gemmer sig Anne-Mette, som på denne blog skriver mange forskellige og ærlige indlæg omkring, hvad der sker i hendes liv. Heldigvis kommer hun også med mange kreative DIY-løsninger, hvilket har sikret hende en meget fortjent nominering til denne award.
leahvidt
6%

LEA HVIDT

Lea Hvidt har stor passion for DIY, og hun har bl.a. udgivet bogen ”DIY med Lea”. Meget af denne inspiration deler hun også på bloggen, hvor du kan finde diverse projekter samt inspiration til events i alle størrelser. Indlæggene er velskrevne og altid med personlig karakter og nærvær.
unikarina
6%
På unikarina.dk er der et nøgleord som går igen, lige meget hvad emnet er, og det er ”kreativitet”. Karina deler alle sine kreative gør-det-selv idéer på bloggen, og med levende beskrivelser og billeder er det muligt selv for en nybegynder at give sig i kast med de forskellige projekter.
flair-blog
5%
Nogle mennesker har naturligt flair for at finde kreative DIY-løsninger til hjemmet, og i denne kategori lander Michelle, som står bag flair-blog.dk. Her finder du et stort udvalg af varierende projekter inden for alt fra hæklede sokker og hjemmelavede smykker til vaser i beton.
Bettina Holst
4%
Bettina Holst blogger om mange forskellige emner inden for indretning, men hun har også på sin side en hel section med unikke DIY projekter. Her kan du følge med lige fra tanke til handling på de forskellige projekter, som Bettina giver sig i kast med.
Melani har med denne blog på mange måder overvundet sin ordblindhed, og her findes utrolig mange spændende og velskrevne indlæg. Hun betegner sig selv som en ”kreativ sjæl”, og det bliver også bekræftet i blogindlæggene, så hvis du mangler inspiration inden for syning og papirklip, er dette et godt sted at kigge.
Tempa
3%
På Tempa håndværk bloggen finder du utallige muligheder til, hvordan det med simpelt håndværk og flet er muligt at skabe flotte kurve og andre artikler til hjemmet. Det er kun kreativiteten der sætter grænser, og du finder altid hurtigt et overblik over, hvilke materialer der kræves.
Living On A Budget
3%

Living On A Budget

Louise står bag bloggen livingonabudget.dk og her skriver hun om hendes helt store passioner; boligindretning og kreative løsninger til boligen i form af DIY-projekter. Indlæggene er altid pædagogisk opbygget og med mange billeder både før, under og efter projektet, så man har de bedste forudsætninger, hvis man vil kaste sig ud i et lignende projekt.
Hvis du går ind på bloggen peekaboodesign vil du finde alle slags DIY-projekter for både hjemmet og haven. Lene som står bag bloggen har skrevet hele 3 bøger omkring gør-det-selv projekter, og hun bruger sin viden omkring trends og farver til at skabe unikke løsninger, der skaber stor værdi for alle hendes brugere.
Little Happy Crochet
2%

Little Happy Crochet

Bloggen på littlehappychrochet.dk er en rigtig god og ny måde at lære mere om kvinden bag DIY-siden samt bliver klogere på DIY generelt. Her finder du f.eks. også gode tilbud til sidens shop, hvor der eksempelvis er gode hækleopskrifter samt andre idéer til hjemlige forbedringer.
Sonoma Seven
2%

Sonoma Seven

Mille Emilie står bag bloggen sonomaseven.dk hvor der er masser af indretningstips og kreative DIY-projekter, som man selv kan give sig i kast med derhjemme. Alle idéer relateres til hverdagslivet, hvilket skaber en blog med stort nærvær, og som læser er der masser af inspiration at hente.
Bolig Magasinet
2%

Bolig Magasinet

På boligmagasinet.dk finder du bloggen Julies DIY, hvor der er gode råd til, hvordan der nemt og med meget simple materialer eksempelvis kan laves moderne julepynt. Indlæggene er krydret med inspirerende videoer, så det er nemt at sidde hjem i stuen og følge med i processen.
På bloggen sirlig.dk deler Denise sine tanker omkring projekterne i hverdagen, hvilket heldigvis også indebærer hendes DIY-projekter. Med simple midler skabes der hyggelige rum, og på bloggen er det muligt at følge denne proces lige fra tanke til handling, og billederne viser både, hvordan det så ud før samt det endelige resultat.
Monsters Circus
0%

Monsters Circus

På bloggen monsterscircus.com skriver Mette inspirerende indlæg omkring boligindretning, hvor der er fuldt fokus på skandinavisk design, ægte håndværk og simpelthen at gøre hverdagen lidt smukkere. Du finder blandt andet udførlige DIY projekter, hvor det er beskrevet med tekst og billeder, hvordan de flotte resultater nås.
knitting by kaae
0%
Hvis du mangler inspiration til dit næste strikke-projekt, så er dette helt sikkert stedet for dig. Charlotte Kaae har udgivet flere bøger om emnet og her på bloggen er der masser af idéer og komplette opskrifter at kaste sig over til de kolde vinteraftener.
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Tillykke!

Her er dit badge
Du kan ændre størrelsen på dit badge
px
Kopier denne HTML-kode

Tillykke!

Her er dit certifikat
Kopier denne HTML-kode
  1. Home
  2. DIY Awards 2017