DIY Blogs Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

skaberlyst 54%

Skaberlyst

skaberlyst.dk

Grib din symaskine, og find modet frem til at lave din egen kjole. Læs denne blog og lær om at lave mønstre, og at sy på den nemme måde. Skrevne instruktioner og videoer bliver stillet til rådighed til bloggens følgere, som de kan læse og lære fra. Online kurser er også tilgængelige for alle.
lenerix 14%

Lene Rix

lenerix.dk

Lenes blog er et sandt vidunderland for alle DIY elskere. Og hun ved tilfældigvis hvad hun taler om. Lene er nemlig involveret i nogle af de mest trendy og lækre brands indenfor børnetøj, som eksempelvis supersøde EN FANT. Og på hendes egen blog, får man et godt indsigt i hvad der driver den kreative sjæl. Her finder du inspiration til alt fra cardigans til støvler, og det hele er præsenteret med billeder der både er flotte, men også brugbare til de af os, der kunne finde på at prøve lykken med vores egne projekter.
flair-blog 10%

Michelle-Marie

flair-blog.dk

Lav sjove ting med denne DIY hjemmeside. For nogle der elsker at lave ting, hvad enten det måtte være hækling, eller fantastiske opskrifter til genbrug, så er denne side for dig. Det er en DIY og livsstilsblog, der præsenterer adskillige projekter og fortæller lidt om livet.
kreamania 3%

Maja & Anni

kreamania.dk

Få de aktive hænder i sving, og lås de tråde sammen for at lave et mesterværk. Denne blog deler smukke hækleidéer. Denne blog tilbyder også guides, og kan lære dig basale hækle teknikker.
unikarina 3%

Karina

unikarina.dk

Unikarina.dk er forfatterens kreative verden. Hun strikker smukke sjaler og sokker helt perfekt. Hendes værker er med sofistikerede mønstre, og er af højeste kvalitet. Hun strikker for at udtrykke sig selv, og for at inspirere andre til at udforske deres egen kreativitet.
knittingbykaae 2%

Kaae

knittingbykaae.blogspot.com

Denne hjemmeside er hjemstavnen for strikkere. Denne side tilbyder også workshops og anvisninger. Bloggeren deler hendes kærlighed til strik, og inspirerer andre til at gøre det samme.
bettinaholst 2%

Bettina Holst

blog.bettinaholst.dk

Bettina er en kunstner og en designer der blogger om DIY indretningsidéer. Hun deler også opskrifter og guides med sine følgere, der i dén grad kan relateres til i hverdagen. Tjek hendes blog og bliv overrasket.
tinadalboge 2%

Tina Dalboge

tinadalboge.dk

Denne forfatter er boligstylist, blogger, lærer, og gør-det-selv kvinde. Hun deler mange af hendes renoverings projekter med os, og deler også ud af hendes mange håndværkseventyr. Skabelses events er også med. Tjek skridt-for-skridt instruktionerne, der er lette at følge.
anastasiabenko 2%

Anastasia

anastasiabenko.wordpress.com

Vintage er så smukt. Og denne blogger elsker alt der er vintage. Hendes blog er en unik kombination af de ting hun samler, specielt fra hendes omgivelser. Som en indsamler af natur, og en samler af planter, blomster og frugter, så inkorporerer hun dem alle i sine værker. Hendes blog er lavet til at inspirere, og til at man kan udforske hendes verden af fotografering.
livingonabudget 2%

Louise

livingonabudget.dk

Denne blog dækker DIY, livsstil og indretningsdesign. Se hendes kollektion af DIY ting, og bliv forbløffet over hvor smukke håndlavede ting kan være. Bliv inspireret, og bliv kreativ.
Crocca Brugskunst 2%

Crocca Brugskunst

crocca.dk

Vi faldt faktisk over Croccas blog ved lidt af en tilfældighed.
Det tog dog ikke lang tid, før vi blev forelskede i både bloggen, men i særdeleshed også i produkterne der var tilgængelige på den tilhørende webshop. Her finder du i særdeleshed lækre produkter i verdensklasse - fordelt på flere forskellige prislejer, så alle kan være med. Én ting at holde øje med, er især de smukke unika produkter, som der heldigvis er masser af på shoppen.
peekaboodesign 2%

Lene Nissen

peekaboodesign.dk

CVed et enkelt besøg på Peekaboo bliver man hurtigt overbevist om, at der i Lene banker et passioneret hjerte for gør-det-selv og indretning. Du finder nye og relevante indlæg ofte, og her er masser af kategorier at vælge imellem. Vi kan anbefale at slå et smut forbi outdoor kategorien, hvor du her både kan finde blogindlæg om hvordan du finder indre fred i naturen, og hvordan du udsmykker alt fra haven til altanen. Den er nede på jorden, personlig, reel og bare helt igennem fantastisk. Helt klart en nominering værd!
sygal 2%

Sonja

sygal.dk

Hvis du er fan af kreativitet (og det er du, ellers sad du jo ikke her), så bør du helt klart gå et smut forbi Sygal. Selvom bloggen primært er rettet imod alle os der godt kan lide at lave og sy vores eget tøj, vil vi vove den påstand at vi alle kan lære meget af denne blog - helt fra at skulle pifte noget tøj op, lave småreparationer - eller blive inspireret til vores egen lækre kreation. Bloggen er også en fryd for øjet, og helt klart en værdig nomineret i vores konkurrence.

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!