Haveblog Award 2017

Mange af os drømmer om at have den der helt perfekte flotte og farverige have, men ofte ender det med nogle få enkle og velkendte løsninger, og tit føles det som om, at græsset altid er grønnere på den anden side af hækken. Her på siden vil vi gerne belønne de mennesker, som gør noget ekstra ud af deres haver og endda har overskud til at dele det med resten af Danmark og på den måde dele ud af inspiration og erfaring.

Vi har nomineret bloggere fra Danmark, som, vi mener, fortjener at blive kåret som den bedste haveblog i 2017. Bloggerne er valgt ud fra deres viden om og passion for havearbejde, som de deler med resten af verdenen gennem deres inspirerende blogindlæg.

Udover æren har vi også sat en præmie på højkant, men i stedet for at give hele beløbet på 4000 kr. til én person, vil vi gerne belønne alle nominerede bloggere for deres hårde arbejde.

Det fulde beløb på 4000 kr. vil blive fordelt mellem bloggerne baseret på, hvor mange procent af stemmerne, de har fået hver især. Det betyder, at hver stemme tæller, og at alle bloggere vil få del i prisen.

Du bestemmer, hvilken af bloggerne, der fortjener at vinde den største pris.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

Afstemningen slutter den 02. March 2018
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
groenthave design
4%

groenthave design

Peter Dupont er professionel havedesigner, og på denne blog kan du nyde godt af alt hans viden og ekspertise, som flittigt deles i blogindlæggene. Bloggen er meget interaktiv, og Peter er dygtig til at engagere sine læsere og sætte gang i diskussionerne om de forskellige emner, så det ikke blot er envejskommunikation.
Havearkitekt Frank
4%

Havearkitekt Frank

Som havearkitekt har Frank Kirkegaard stor erfaring med at designe forskellige løsninger til haver, og på bloggen kan du følge med i projekterne og finde inspiration til havearbejdet. Artiklerne er fyldt med flotte billeder både fra arbejdet undervejs og det endelige resultat.
byhaveniebeltoft
2%
På havebloggen fra Byhaven i Ebeltoft finder du et enormt smittende engagement og passion for havedesign og planter. Lisbeth skriver flittigt omkring både arbejdet i hendes egen have, men også når hun eksempelvis rejser til udlandet for at blive inspireret med ny viden, som hun tager med hjem og deler på bloggen.
bruuns have
7%

bruuns have

På bruunshave.dk finder du gode og aktuelle blogindlæg, som altid er tilpasset og aktuel og den nuværende sæson. Herudover er der også reelle kurser, hvor det er muligt at lære mange forskellige teknikker, der kan bruges i haven til f.eks. at lave dekorationer.
carinabruun
12%

carinabruun

Noget der adskiller carinabruun.dk fra mængden er de sjove og kreative idéer, som der nogle gange titter frem undervejs i havearbejdet. Carina er gartner og på bloggen kan du følge hendes arbejde og finde masser af inspiration til projekter, som du kan kaste dig over.
STORBYHAVEN
6%

STORBYHAVEN

Det kan være meget svært at forene det vilde storbyliv med en stor og flot have, men Janne, som står bag denne blog besluttede, at hun ikke ville lade sig begrænse. Disse oplevelser deler hun via sine blogindlæg, og der er derfor masser af inspiration at hente til, hvordan du også kan få en haveoplevelse inde i byen.
annasplads
2%

Anna's Plads

Anna’s plads er en rigtig hyggelig blog, som handler om alle de kreative ting, der sker omkring og i huset, men især i haven. Bloggen er opkaldt efter en gårdsplads foran huset og forfatteren Ina Vink Slott har rigtig mange spændende og kreative idéer, som hun deler ud af i sine indlæg.
På bloggen Countryliv kan du finde gode projekter og historier fra hus- og havelivet. Der er altid flotte billeder med i indlæggene, og det kan også være fra haver eller parker, som forfatteren har mødt på sin vej eller i naturen, som bare måtte deles med læserne.
fru pedersens have
35%
Fru Pedersens have er indrettet i romantisk stil, og på bloggen bliver der jævnligt delt små og store projekter, som altid passer til den nuværende årstid. Bloggen er udtryk for ren glæde ved havelivet, og indlæggene er velskrevne og aktuelle, hvilket gør det til et must for haveelskere.
fuglebjerggaard
18%

fuglebjerggaard

Dette er ikke nogen traditionel blog, men til gengæld finder du masser af information inden for mange emner inden for havearbejde. Den økologiske planteskole er et must at besøge for enhver haveelsker, og her finder du masser af inspiration til dit næste projekt i haven.
livsnyderhaven
5%

livsnyderhaven

Maria står bag bloggen Livsnyderhaven, og det er præcis, hvad den handler om: at nyde livet. Her finder du ikke prætentiøse latinske navne, til gengæld er det ægte historier, som Maria deler fra sin egen have omkring sine projekter og resultaterne fra hendes eget orangeri.
Haven har de sidste 6-7 år betydet meget for fru friis. På bloggen deler hun smukke naturbilleder og billeder af forskellige haveprojekter. Fra fine haveskilte til farverige blomsterbede, man kan kun blive inspireret af at læse bloggen.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
856 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.