Haveblog Award 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

fru pedersens have 34%

fru pedersens have

frupedersenshave.blogspot.dk

Fru Pedersens have er indrettet i romantisk stil, og på bloggen bliver der jævnligt delt små og store projekter, som altid passer til den nuværende årstid. Bloggen er udtryk for ren glæde ved havelivet, og indlæggene er velskrevne og aktuelle, hvilket gør det til et must for haveelskere.
fuglebjerggaard 17%

fuglebjerggaard

fuglebjerggaard.dk

Dette er ikke nogen traditionel blog, men til gengæld finder du masser af information inden for mange emner inden for havearbejde. Den økologiske planteskole er et must at besøge for enhver haveelsker, og her finder du masser af inspiration til dit næste projekt i haven.
carinabruun 12%

carinabruun

carinabruun.dk

Noget der adskiller carinabruun.dk fra mængden er de sjove og kreative idéer, som der nogle gange titter frem undervejs i havearbejdet. Carina er gartner og på bloggen kan du følge hendes arbejde og finde masser af inspiration til projekter, som du kan kaste dig over.
bruuns have 10%

bruuns have

bruunshave.dk

På bruunshave.dk finder du gode og aktuelle blogindlæg, som altid er tilpasset og aktuel og den nuværende sæson. Herudover er der også reelle kurser, hvor det er muligt at lære mange forskellige teknikker, der kan bruges i haven til f.eks. at lave dekorationer.
STORBYHAVEN 6%

STORBYHAVEN

storbyhaven.dk

Det kan være meget svært at forene det vilde storbyliv med en stor og flot have, men Janne, som står bag denne blog besluttede, at hun ikke ville lade sig begrænse. Disse oplevelser deler hun via sine blogindlæg, og der er derfor masser af inspiration at hente til, hvordan du også kan få en haveoplevelse inde i byen.
livsnyderhaven 6%

livsnyderhaven

livsnyderhaven.dk

Maria står bag bloggen Livsnyderhaven, og det er præcis, hvad den handler om: at nyde livet. Her finder du ikke prætentiøse latinske navne, til gengæld er det ægte historier, som Maria deler fra sin egen have omkring sine projekter og resultaterne fra hendes eget orangeri.
Havearkitekt Frank 4%

Havearkitekt Frank

frankkirkegaard.dk

Som havearkitekt har Frank Kirkegaard stor erfaring med at designe forskellige løsninger til haver, og på bloggen kan du følge med i projekterne og finde inspiration til havearbejdet. Artiklerne er fyldt med flotte billeder både fra arbejdet undervejs og det endelige resultat.
countryliv 3%

countryliv

countryliv.blogspot.dk

På bloggen Countryliv kan du finde gode projekter og historier fra hus- og havelivet. Der er altid flotte billeder med i indlæggene, og det kan også være fra haver eller parker, som forfatteren har mødt på sin vej eller i naturen, som bare måtte deles med læserne.
groenthave design 2%

groenthave design

groenthavedesign.dk

Peter Dupont er professionel havedesigner, og på denne blog kan du nyde godt af alt hans viden og ekspertise, som flittigt deles i blogindlæggene. Bloggen er meget interaktiv, og Peter er dygtig til at engagere sine læsere og sætte gang i diskussionerne om de forskellige emner, så det ikke blot er envejskommunikation.
byhaveniebeltoft 2%

byhaveniebeltoft

blog.byhaveniebeltoft.dk

På havebloggen fra Byhaven i Ebeltoft finder du et enormt smittende engagement og passion for havedesign og planter. Lisbeth skriver flittigt omkring både arbejdet i hendes egen have, men også når hun eksempelvis rejser til udlandet for at blive inspireret med ny viden, som hun tager med hjem og deler på bloggen.
annasplads 2%

Anna's Plads

annasplads.dk

Anna’s plads er en rigtig hyggelig blog, som handler om alle de kreative ting, der sker omkring og i huset, men især i haven. Bloggen er opkaldt efter en gårdsplads foran huset og forfatteren Ina Vink Slott har rigtig mange spændende og kreative idéer, som hun deler ud af i sine indlæg.
Fru Friis 2%

Mrs. friis

frufriisfroebo.blogspot.dk

Haven har de sidste 6-7 år betydet meget for fru friis. På bloggen deler hun smukke naturbilleder og billeder af forskellige haveprojekter. Fra fine haveskilte til farverige blomsterbede, man kan kun blive inspireret af at læse bloggen.

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!