Hotteste madbilleder Blog

God mad starter ofte med et lækkert syn. Selve smagen og maden i sig selv er ofte det der fuldender en god gastronomisk oplevelse, hvor det er selve synet og præsentationen der starter den. Disse madblogs har tonsvis af lækre billeder, der deles for at inspirere læserne, så de kan nyde utallige lækre opskrifter.

Det er de lækre billeder der får tænderne til at løbe i vand, og det er disse billeder der udgør enhver succesfuld madblog. Og disse blogs beviser at god mad er mere end bare god smag.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!
4000 kr vil blive fordelt mellem vinderne!

calendar
Afstemningen slutter den 13. Marts 2019
money
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
winner
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
7%

Min Madopskrift

minmadopskrift.dk giver dig jer de bedste og mest naturlige madbillder. Den passer til dem der holder af ægte, hjemmelavet mad.
Som en mor med to drenge er blogging blevet en måde Mie kan dele hendes oplevelser. Hun fokuserer på nem og sund mad til hendes drenge. Billederne af maden er taget med omtanke, og er en sand fryd for øjet.

anneauchocolat
10%

Anne au Chocolat

Denne blog er til alle der har en sød tand. Forfatteren stiler efter at lave de bedste desserter og kager i et kunstnerisk format. Det er en forfriskende blog med masser af super lækre billeder, som gør den endnu mere attraktiv.
klidmoster
9%

Malou Klidmoster

Ud af de tusindvis af madblogs som vi har set, så er der ingen tvivl om at klidmoster.dk er én af dem der springer i øjnene med det samme. Her finder du alle former for opskrifter, lækkert indhold - og helt fantastiske billeder. Når du læser de mange forskellige opskrifter finder du hurtigt ud af, at det her ikke bare er en blog der genfortæller de opskrifter du har læst en million gange før. Her bliver der rent faktisk tænkt ud af boksen, hvilket betyder at det lige pludselig bliver meget nemt for dig at brillere i køkkenet med nye og spændende retter til dine gæster. Helt klart et besøg værd!
Vi faldt over Miras Madblog ved lidt af en tilfældighed - men vi har bestemt ikke fortrudt det. Denne blog er en perle blandt de mange madblogs, og især er det de søde sager der trækker mest. Ikke fordi de resterende opskrifter og indlæg ikke er værd at nævne - for det er de bestemt - men snarere fordi at de søde sager er i absolut verdensklasse. Ikke nok med at opskrifterne er lækre og specielle, men de bliver så sandelig også præsenteret i tæt på michelin-stil. Billederne er sprøde og knivskarpe, og det gør bloggen til en sand fornøjelse!
Gastromand
9%

Gastromand

Vi kender vel alle sammen gastromand efterhånden. Tungt til stede på de sociale medier, magasiner og nyhedsoutlets - og det er der en god grund til. Gastromand er nemlig én af de absolut bedste blogs når det kommer til mad. Her finder du alt fra “mandeburgere” til feinschmecker retter - og billederne er altid indbydende og lækre at se på. Derudover er der også masser af tips til hvor man kan hente lækkert mad ude i byen - kort fortalt er der alt du skal bruge på gastromand!
madvane
34%

Ane Schou Olesen

Hvis lækkert, rustikt og smagfuldt mad - præsenteret via lækre billeder på en smuk blog, beskrevet af silkebløde strofer er din ting, ja så bliver du ikke skuffet ved madvane - eller MadVAne som det også kan tolkes. Her får du nemlig masser af lækre opskrifter, ligesom du bliver inviteret ind i Anes eget univers, hvor du får chancen for at opleve nogle af historierne og følelserne bag de mange retter. Det her er helt klart én af de bedste blogs vi er faldet over i nyere tid, og de lækre billeder gør det kun endnu bedre, og endnu mere fristende at prøve alle retterne af!
ganeoggaffel
8%

Ida Marie Banke

Hvis du leder efter et godt sted at finde inspiration til dine desserter, så kan jeg med fordel anbefale dig at tage et kig på ganeoggaffel. Her finder du fantastiske opskrifter på alt fra is til kage, som er værd at eksperimentere med i køkkenet (bare rolig - det er alle de andre opskrifter også!). Bloggen giver dig masser af lækre opskrifter, som på en gang er nemme at følge, og samtidig også vilde nok til at kunne imponere enhver middagsgæst. Kort fortalt finder du med al sandsynlighed alt hvad du skal bruge, her på bloggen. Og du finder med garanti også noget som dine gæster aldrig har set før - og som de aldrig har vidst at du var i stand til at lave. Se eksempelvis den lækre opskrift på rabarber ispinde, som i dén grad kommer til at give dig masser af ros fra spisestuen.
Hotteste madbilleder mainlifestyle.dk
7%

Aller Mediesalg

Hos Mainlifestyle finder du lækre blogs indenfor alt fra bolig til mad. Og maddelen kan med garanti tage pusten fra dig. De fantastiske opskriver bliver præsenteret på en smuk, professionel og appetitlig måde. Hvad med for eksempel at blære dig overfor dine gæster, med lækkert hjemmelavet foccaciabrød? Eller måske forkæle dig selv med en lækker chokoladekage med kirsebær? Uanset hvad behovet er, så kan du med garanti finde lækre opskrifter her, der kommer til at efterlade dine gæster fuldstændig mundlamme.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
43 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

  1. Home
  2. Hotteste madbilleder