Hotteste madbilleder Blog

God mad starter ofte med et lækkert syn. Selve smagen og maden i sig selv er ofte det der fuldender en god gastronomisk oplevelse, hvor det er selve synet og præsentationen der starter den. Disse madblogs har tonsvis af lækre billeder, der deles for at inspirere læserne, så de kan nyde utallige lækre opskrifter.

Det er de lækre billeder der får tænderne til at løbe i vand, og det er disse billeder der udgør enhver succesfuld madblog. Og disse blogs beviser at god mad er mere end bare god smag.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!
4000 kr vil blive fordelt mellem vinderne!

Afstemningen slutter den 13. Marts 2019
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
13%

Min Madopskrift

minmadopskrift.dk giver dig jer de bedste og mest naturlige madbillder. Den passer til dem der holder af ægte, hjemmelavet mad.
madling
13%
Som en mor med to drenge er blogging blevet en måde Mie kan dele hendes oplevelser. Hun fokuserer på nem og sund mad til hendes drenge. Billederne af maden er taget med omtanke, og er en sand fryd for øjet.

jensens-madblog
13%

Jensens Madblog

En blog der indeholder masser af opskrifter til vaskeægte hyggemad, der tilberedes med lokale ingredienser. Farverige retter på hvide bordplader er et forfriskende syn, og øger kontrasten imellem ingredienserne.
thefoodclub
13%

Ditte Ingemann

Ditte vil involvere hendes læsere i hendes forhold til ingredienserne, og retternes smage på hendes blog. Som en madskribent og fotograf er der ingen tvivl om, at denne side er i orden fra top til tå.
13%

Ann-Christine

Få en omgang spiselig inspiration, med simple opskrifter og nemme instrukser. Der er smukke billeder med minimal brug af rekvisitter, så det altid er maden der er i fokus. Denne blog beviser at man ikke behøver have masser af plads, for at levere billeder i høj kvalitet.
madetmere
13%
Lighting is an important factor in order to deliver beautiful pictures. This blog effectively combines natural light and props to have that perfect shot. The author uses wooden table for that added drama.
anneauchocolat
22%

Anne au Chocolat

Denne blog er til alle der har en sød tand. Forfatteren stiler efter at lave de bedste desserter og kager i et kunstnerisk format. Det er en forfriskende blog med masser af super lækre billeder, som gør den endnu mere attraktiv.
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
1 person har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

  1. Home
  2. Hotteste madbilleder