Rejseblog Award 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

Marie's Travel 27%

Marie

mariestravels.com

Marie er den rejselystne blogger bag mariestravels.com. Hun har indtil videre besøgt intet mindre end 30 lande og fortæller om sine rejser på bloggen. Desuden kan man finde gode tips og tricks til foreskellige destinationer og flotte rejsebilleder på hendes webside.
Anette Lillevang Kristiansen 15%

Anette Lillevang Kristiansen

inkapigen.dk

På bloggen inkapigen.dk skriver Anette Lillevang om sine mange oplevelser på turene rundt omkring i hele verden. Anette er medlem af De Berejstes Klub, hvilket beviser den store passion for at rejse, og på siden finder du en komplet liste over rejsemål og en top-20 liste over de bedste destinationer.
Vietnam Rejser 12%

vietnam-rejser.dk/blog

vietnam-rejser.dk/blog

På vietnam-rejser.dk ved de alt, hvad der er værd at vide om Vietnam, og på bloggen ligger der mange spændende indlæg om de forskellige byer og oplevelser, man kan få i landet. Specialiseringen gør, at indlæggene er utroligt informative, og de er krydret med smukke billeder fra rejserne.
monica 7%

Monica

bymonicablog.com

Monica Steffensen arbejder professionelt med at lave rejsereportager, og hendes passion for at rejse skinner tydeligt igennem på hendes personlige blog bymonicablog.com. På siden finder du de bedste tips til yndlingsdestinationerne samt en guide til, hvordan man bedst forbereder sig til rejsen, og indlæggene er krydret med flotte professionelle billeder.
A World of Backpacking 5%

Tine

aworldtoexplore.dk

Er du kvinde og overvejer du at tage ud at rejse alene? På aworldofbackpacking.com blogger Tine om livet som kvindelig backpacker, og du kan blandt andet læse om, hvordan det at rejse alene er noget, som man skal lære, og hvordan man kan føle sig mere tryg og sikker som solorejsende kvinde.
The Travel Book 5%

Karoline & Rasmus

thetravelbook.dk

Karoline og Rasmus er parret, som står bag den unikke blog travelbook.dk, hvor der løbende kommer friske indlæg fra de forskellige ture. Det seneste år har de besøgt hele 10 forskellige lande, og engagementet for at rejse og have anderledes oplevelser skinner klart igennem på denne spændende blog.
eventyrsstyrelsen 5%

Eventyrsstyrelsen

eventyrsstyrelsen.dk

At rejse og opleve hele verden kan i høj grad være et eventyr, og dette er inspirationen til bloggen på eventyrsstyrelsen.dk. De tre bloggere har alle været igennem en proces, hvor de har søgt mere frihed for at få flere muligheder for at rejse. På bloggen finder du spændende historier fra deres egne ture og tips og tricks til gode rejsemål.
Opdagelse.dk 4%

Rebecca og Kris

opdagelse.dk

På Opdagelse.dk kan du følge en rejselysten familie, der skriver om deres oplevelser i både ind- og udland. Du kan finde masser af gode tips, guides og inspiration til rejsen og læse om deres roadtrips i Australien og USA eller deres mange besøg rundt omkring i Europa.
Dansk Adventure Rejseblog 3%

Camilla og Mads

backpackerne.dk

På Backpackerne.dk kan du følge Camilla og Mads, der gerne vil vise, hvor billigt det kan være at rejse rundt omkring i verden. Hvad der begyndte med en otte måneder lang tur til Asien, udviklede sig pludselig til, at de to valgte at blive backpackere på fuld tid. Du kan se billeder og læse historier fra mere end 30 lande.
Danish Adventurer 3%

Bettina

danishadventurer.dk

Bettina beskriver sig selv som rejsekonsulent, rejsenørd og rejseblogger. På Danishadventurer.dk kan du læse om hendes rejseerfaringer og få hendes bedste rejsetips. Hun elsker at rejse og vil gerne dele sin viden med sine læsere. I påsken var hun blandt andet i Iran, men du kan også læse om andre spændende destinationer som Japan, Israel eller Kroatien.
Danskerejseblogs.dk 2%

danskerejseblogs.dk

danskerejseblogs.dk

På Danskerejseblogs.dk kan ud læse indlæg fra forskellige danske rejseblogs. Du kan blandt andet læse om en roadtrip i Utah eller en flok højskoleelevers uforglemmelige tur til Wadi Rum-ørkenen i Jordan. Her finder du udover en linksamling også masser af rejsetips, og du kan læse om forskellige destinationer og rejseudstyr. Kort sagt: alt det bedste samlet på ét sted.
Globetrotters.dk 2%

Maria og Kenneth

globetrotters.dk

globetrotters.dk er en rejseblog med spændende og lidt anderledes rejsetips. Bloggen, som er lavet af Maria og Kenneth, fokuserer på mere ukendte rejsemål og giver gode råd om bl.a. økoturisme og "slow travel".
Travel Junkie 2%

Marianne

traveljunkie.dk

Som navnet indikerer, så er traveljunkie.dk bloggen for dig, der er afhængig af at rejse og som vil opleve, så meget som overhovedet muligt. Her findes historier og tips til destinationer over hele verden, og en udførlig hotel-guide, så man ikke går galt i byen.
Rejseblog med tips til storyferien 1%

Kristoffer Føns

rejsekris.dk

Er du vild med storbyferier? Så tjek Kristoffer Føns blog Rejsekris, hvor han blandt andet giver tips til overnatning, seværdigheder og transport i de europæiske storbyer. For nylig har han dog udvidet med en tur til Thailand, så det er uden tvivl værd at følge med i seneste nyt på siden.
Forstadsnomade 1%

Pernille Smidt-Kjærby

forstadsnomade.dk

Pernille er ikke bange for at rejse ud i verden med sin mand og to børn, om det så er til Colombia eller Uzbekistan. Hun har selv arbejdet i rejsebranchen i mange år, og forstadsnomade.dk er en god inspiration til børnefamilier, der har mod på at komme ud og opleve verden.
Rejseblog JustBrowsing 1%

Nicolaj og Malene

justbrowsing.dk

Mød kæresteparret Nicolaj og Malene, der sammen rejser verdenen rundt, og som senest har været en tur i Indonesien. På deres blog Justbrowsing.dk kan du læse om deres oplevelser, få et detaljeret indblik i deres rejsebudgetter og endda se deres pakkelister. En anderledes rejseblog med spændende indhold!
Helle 1%

Helle

helles-univers.dk

Helles Univers er bloggen, hvor du kan læse om Helles mange rejser og oplevelser både ude og hjemme. Senest gik turen til Marokko, men du kan også læse gode tips om hjembyen Esbjerg. Hun rejser for det meste sammen med kæresten Kenneth, som hun nyder at dele sine mange oplevelser med. En interessant blog, hvor du også kan læse anmeldelser af forskellige oplevelsesparker, feriecentre og restauranter.
mereomrejser 1%

mereomrejser.dk

mereomrejser.dk

På mereomrejser.dk finder du tips og guides til rigtig mange oplevelser og destinationer rundt omkring i verden. En hel sektion giver tips til at finde de billigste flybilletter, og indlæggene er spændende og fyldt med inspiration til din næste rejse.
Julie 1%

Julie

julievonlyck.dk

På bloggen julievonlyck.dk skriver Julie om alle hendes yndlingsemner heriblandt at rejse. Indlæggene er fyldt med flotte billeder, og Julie deler hendes erfaringer, så de kommer læseren til gode, for hvordan pakker man f.eks. let, når man har så meget flot tøj?
Velkommen 1%

Velkommen

cammi.dk

Camilla er kvinden bag rejsebloggen cammi.dk og udover at fortælle om hendes mange rejser, er der også historier om livet som udlandsdansker, da Camilla er bosat i Amsterdam. Bloggen er rigtig flot og interaktivt sat op, og du kan f.eks. nemt følge med i, hvor Camilla er henne lige nu og hvilke rejser, der er planlagt.
Jannik_i_Afrika 1%

At Rejse Er At Leve

jannikpuggaard.dk

På trods af sin relative unge alder har Jannik Puggaard allerede set mere af verden end de fleste. Efter gymnasiet besluttede Jannik at tage på en rejse til mange eksotiske steder og på jannikpuggaard.dk har han blogget om de anderledes og spændende oplevelser, han havde undervejs.

About Sparpedia.dk

Om Rejseblog Award 2017

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!