Rejseblog Award 2018

Der findes adskillige rejseblogs der giver alle os alle sammen lyst til at komme ud og se verden. Men de bedste af disse blogs – og nok også dem der fanger os bedst som læsere, er de blogs hvor man tydeligt mærker passionen imellem linjerne. Der er nogle rejse-bloggere der er så passionerede omkring deres destinationer og det at komme ud og se verden, at man nærmest kan mærke hvordan det opsluger dem.

Disse blogs er dem hvor vi bliver mindet om H.C. Andersens gode citat; “At rejse er at leve”. Og det er her mange af os finder motivationen til at skulle opdage nye steder, og skubber os i retninger som vi måske ikke havde tænkt over.

For andet år i træk har vi lavet prisen “Rejseblog Award 2018.” Nogle af de største bloggere fra Rejseblog Award prisen fra 2017 er inkluderede, sammen med en ny gruppe af fantastiske og inspirerende Rejseblog.

Du bestemmer, hvilken af bloggerne, der fortjener at vinde den største pris.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

calendar
Afstemningen slutter den 12. August 2018
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
vietnam-rejser.dk
1%

Kenneth Rasmussen

Det kommer nok ikke som et chok. Men indholdet på vietnam-rejser.dk er aldeles vietnam orienteret. Når det så er sagt, er den helt klart værd at tage et kig på - selv hvis du ikke lige troede at du skulle besøge det asiatiske land. For her finder du tips og tricks til de bedste destinationer i det smukke land - og man kan næsten ikke undgå at bestille en billet med det samme.
Traveljunkie.dk
1%
Første gang vi besøgte Helles blog, blev vi blæst bagover. Bloggen i sig selv er et kunstværk, og med næsten maleriske penselstrøg bliver de mange destinationer præsenteret levende og smukt på siden. På traveljunkie finder du også gode indlæg om bl.a. Livsstil, mode og beauty. Helt sikkert et besøg værd!
Rejsetanker.dk
2%

Charlotte B. Gade

Hvis du er vild med at rejse, så er det her helt sikkert stedet for dig. Næsten uanset hvilken destination du skal til, kan du være sikker på at du på rejsetanker.dk finder gode tips til turen, og smukke billeder af hvad du skal opleve. Derudover er siden i sig selv lækkert sat op, og indeholder også et forum så man kan dele sine meninger med ligesindede.
danishadventurer.dk
4%

Bettina Arknæs

Bettina fra Danishadventurer kører en pokkers god blog. Det kan have noget at gøre med at hun siden 90’erne har været professionel “rejsende” - bl.a. Er hun uddannet guide. Det giver en form for dybde i bloggen som sjældent ses andre steder, og er med til både at skubbe vores grænser, og pirre vores nysgerrighed.
Rejseblokken.dk
0%

Lone Holm & Karen Seneca

Rejseblokken fortjener helt klart en nominering i vores award konkurrence. Det her er en blog der favner virkelig bredt. Der er med garanti noget for enhver smag her, hvad enten det måtte være udflugter til gamle smukke vinkældre i England, eller charmerende landsby idyl på smukke Fanø. Helt bestemt et besøg værd.
Backpackerplanet.dk
7%

Backpackerplanet.dk

Backpackerplanet er en lidt speciel nominering. Det her er mere end en blog. Her er der et fællesskab og et forum, som alle deler samme passion - nemlig at opleve så meget af verden som man overhovedet kan. Det bugner med spændende indlæg fra mange forskellige destinationer, og forum-delen indbyder til gode tips og fællesskab.
Outnabout.dk
0%

Katrine & Lau

Outnabout er kræs for øjet. Det er som om at hvert eneste billede er blevet nøje udvalgt til at skulle fremvises på siden, og det gør at de mange smukke destinationer virkelig tager sig ud fra deres bedste side. Her er skønne farver, gode billeder og mange gode rejsetips. Derudover er vi også kæmpe fans af at der også er vlog indhold på siden.
Ontrip.dk
2%

Annette and Tore

Hos Annette og Tore er der dømt livsnyder for alle pengene. Hvis du leder efter et sted at læse om nogle af de bedste steder at slappe af og nyde kulturen, blive du helt sikkert ikke skuffet på Ontrip.dk. Parret har besøgt 60 lande, og har lavet adskillige indlæg om deres ture til USA. Så hvis du vil læse om “the american dream”, går du altså ikke helt galt i byen her.
Backpackerne.dk
83%

Mads & Camilla

På Backpackerne.dk finder du Mads & Camilla. De har været fuldtidsrejsende siden 2014, og et hurtigt kig på bloggen gør det klart at der er tale om et ungt par, der rejser for at opleve. Her finder du ikke afslappende badeferier, men hvis du er frisk på eventyr, overdådige destinationer og oplevelser som du ikke ser i katalogerne, så er denne blog bestemt et besøg værd!
Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
103 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

  1. Home
  2. Rejseblog Award 2018