Rejseblog Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

miss-world 27%

Trine

miss-world.dk

Det her er virkelig en spændende blog. Det vi først forelskede os i, er at der absolut ingen tvivl er, om at Trine har en kæmpe passion for at rejse. Du kan mærke det så snart du træder ind i bloggen, og du kan se det på de steder der bliver besøgt. Naturligvis er der nogle af de populære feriesteder iblandt, men her finder du altså også destinationer (og aktiviteter), som langt de fleste danskere aldrig ville turde besøge!
danishadventurer.dk 17%

Bettina Arknæs

danishadventurer.dk

Bettina fra Danishadventurer kører en pokkers god blog. Det kan have noget at gøre med at hun siden 90’erne har været professionel “rejsende” - bl.a. Er hun uddannet guide. Det giver en form for dybde i bloggen som sjældent ses andre steder, og er med til både at skubbe vores grænser, og pirre vores nysgerrighed.
Backpackerne.dk 16%

Mads & Camilla

Backpackerne.dk

På Backpackerne.dk finder du Mads & Camilla. De har været fuldtidsrejsende siden 2014, og et hurtigt kig på bloggen gør det klart at der er tale om et ungt par, der rejser for at opleve. Her finder du ikke afslappende badeferier, men hvis du er frisk på eventyr, overdådige destinationer og oplevelser som du ikke ser i katalogerne, så er denne blog bestemt et besøg værd!
Rejsetanker.dk 9%

Charlotte B. Gade

Rejsetanker.dk

Hvis du er vild med at rejse, så er det her helt sikkert stedet for dig. Næsten uanset hvilken destination du skal til, kan du være sikker på at du på rejsetanker.dk finder gode tips til turen, og smukke billeder af hvad du skal opleve. Derudover er siden i sig selv lækkert sat op, og indeholder også et forum så man kan dele sine meninger med ligesindede.
Rejseblokken.dk 8%

Lone Holm & Karen Seneca

Rejseblokken.dk

Rejseblokken fortjener helt klart en nominering i vores award konkurrence. Det her er en blog der favner virkelig bredt. Der er med garanti noget for enhver smag her, hvad enten det måtte være udflugter til gamle smukke vinkældre i England, eller charmerende landsby idyl på smukke Fanø. Helt bestemt et besøg værd.
enfamiliederrejser.dk 8%

En familie der rejser

enfamiliederrejser.dk

På enfamilederrejser.dk finder du Mikkel på 6 år, Benjamin på 7, Cecillie på 19, far, mor og farmor. De skriver om, hvordan de rejser som familie, og om hvordan de kombinerer både børneoplevelser og voksenoplevelser. De elsker at rejse til eksotiske destinationer, men bruger også gerne mange ferier på at udforske Danmark og vores naboer. Favoritoplevelserne er kulturelle og i naturen - gerne med dyr.
vietnam-rejser.dk 4%

Kenneth Rasmussen

vietnam-rejser.dk

Det kommer nok ikke som et chok. Men indholdet på vietnam-rejser.dk er aldeles vietnam orienteret. Når det så er sagt, er den helt klart værd at tage et kig på - selv hvis du ikke lige troede at du skulle besøge det asiatiske land. For her finder du tips og tricks til de bedste destinationer i det smukke land - og man kan næsten ikke undgå at bestille en billet med det samme.
helles-univers 3%

Helle Mikkelsen

helles-univers.dk

Et besøg til Helles Univers er en lille rejse i sig selv. Måden hun malerisk beskriver de smukke steder hun besøger, og måden hvorpå man nærmest kan mærke eventyret og verdens puls igennem bloggen, gør dette til en helt speciel blog. Specielt indlægget om Vilnius bekræfter at her er tale om en ægte livsnyder, der ikke blot tager på ferie for at komme væk, men for at blive klogere på omverden. Helt klart et besøg værd, og uden tvivl en stærk nominering i vores felt.
Backpackerplanet.dk 2%

Backpackerplanet.dk

Backpackerplanet.dk

Backpackerplanet er en lidt speciel nominering. Det her er mere end en blog. Her er der et fællesskab og et forum, som alle deler samme passion - nemlig at opleve så meget af verden som man overhovedet kan. Det bugner med spændende indlæg fra mange forskellige destinationer, og forum-delen indbyder til gode tips og fællesskab.
Ontrip.dk 2%

Annette and Tore

Ontrip.dk

Hos Annette og Tore er der dømt livsnyder for alle pengene. Hvis du leder efter et sted at læse om nogle af de bedste steder at slappe af og nyde kulturen, blive du helt sikkert ikke skuffet på Ontrip.dk. Parret har besøgt 60 lande, og har lavet adskillige indlæg om deres ture til USA. Så hvis du vil læse om “the american dream”, går du altså ikke helt galt i byen her.
2%

Kristoffer

palmtrips.dk

Palmtrips er en af de nyeste blogs her på vores liste, men det gør den bestemt ikke kedelig. Tværtimod, så får du på Palmtrips en fornemmelse af at der er ”frisk blod” til alle rejsebloggerne. Indholdet fokuserer på mange forskellige spændende destinationer – men grunden til at i kan finde dem blandt dette års nominerede, er helt klart at man kan mærke den legende, nærmest uskyldig tilgang til at rejse. Det er en fantastisk blog, og helt klart nomineringen værd!
Traveljunkie.dk 1%

Marianne

Traveljunkie.dk

Første gang vi besøgte Helles blog, blev vi blæst bagover. Bloggen i sig selv er et kunstværk, og med næsten maleriske penselstrøg bliver de mange destinationer præsenteret levende og smukt på siden. På traveljunkie finder du også gode indlæg om bl.a. Livsstil, mode og beauty. Helt sikkert et besøg værd!
Outnabout.dk 1%

Katrine & Lau

Outnabout.dk

Outnabout er kræs for øjet. Det er som om at hvert eneste billede er blevet nøje udvalgt til at skulle fremvises på siden, og det gør at de mange smukke destinationer virkelig tager sig ud fra deres bedste side. Her er skønne farver, gode billeder og mange gode rejsetips. Derudover er vi også kæmpe fans af at der også er vlog indhold på siden.
Alexander & Victoria 0%

Alexander & Victoria

nordombord.dk

Da vi faldt over nordombord blev vi blæst fuldstændig bagover. Dette er en lækker blog, der fortæller om både tips og tricks når du skal booke, hvad du skal se – og hvor du skal se dem, og i det hele taget gør dig klogere på det at skulle rejse. Uanset destinationen og formålet med turen, er nordombord helt klart et besøg værd.

About Sparpedia.dk

Om Sparpedia.dk

På sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

Contact Us

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!