SparPedia's Saving Blog Awards

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2016:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

FruBevers hverdag 33%

Linn Omre Jakobsen

frubever.bloggnorge.com

Vi har Linn S. Omres blog med i denne awards på grund af de gode idéer til DIY-projekter til børnefamilien. Her kan du blandt andet læse om familiens juleprojekt, hvor de har lavet fine lysdekorationer og lækre småkager. Du kan læse om deres andre projekter på bloggen og få gode idéer til sjove og billige aktiviteter for både voksne og børn!
Aksjebloggen 28%

Henrik Larsen

aksjebloggen.com

Aksjebloggen giver gode råd til dig, der er interesseret i aktier og økonomi. På bloggen kan du blandt andet finde inspiration til at blive økonomisk uafhængig samt videoer og statistikker om emnet. Derudover kan du læse dybdegående anmeldelser om økonomibøger.
hennespenger.no 14%

Beate Engelschiøn

hennespenger.no

Denne blog henvender sig specifikt til kvinder, som leder efter gode råd til deres privatøkonomi. Her kan du finde sparetips og informationer om lån og skat. Derudover kan du læse inspirerende overvejelser om, hvilken rolle penge og konsumerisme spiller i forhold til vores identitet.
win-win blog 9%

Signe Eurén Mortensen

win-win.bloggersdelight.dk

Vi har nomineret Signes blog på grund af de spændende indlæg, der handler om alt fra miljøet til skønhedsprodukter. Derudover kan du læse gode tips om, hvordan du kan spare penge på bredbånd, mobilabonnement og transport. Tjek bloggen på ovenstående link – der er mange gode råd at hente!
Cathrine Autzen 9%

Cathrine Autzen

tiiner.dk

Selvom Cathrines blog ikke umiddelbart handler om at spare penge, er hun nomineret på grund af hendes gode råd til shopping. Hun skriver blandt andet om tilbud og rabatkoder, der kan hjælpe til besparelser på nethandel. Derudover er vi vilde med hendes kreative tiltag, der giver inspiration til DIY-projekter!
Opdagelse.dk 3%

Rebecca & Kris

opdagelse.dk

Den velskrevne og inspirerende rejseblog opdagelse.dk er lavet af det rejselystne par Rebecca og Kris. Vi har nomineret denne blog på grund af de mange gode sparetips til rejsen. Du kan blandt læse, hvordan du kan spare penge på hotelovernatninger, sightseeing og mad på rejsen. Derudover kan du finde spændende rejseguider og tips til planlægningen.
MrFinans.dk 2%

Kim Jørgensen

mrfinans.dk

På sin blog deler Kim ud af sin viden om låneudbydere, A-kasser og forsikringer. Du kan sammenligne de forskellige muligheder og derved få et hurtigt overblik over de billigste løsninger. Derudover kan du finde tips og tricks til at spare penge på ting såsom el-regningen og mobilabonnementet.
Låna pengar 1%

Ermin Rajic

lånapengar.biz

På denne blog kan du finde gode råd til at få styr på dine lån og din økonomi. Derudover kan du sammenligne forskellige slags lån – lige fra billån til boliglån – og finde den udbyder, der passer bedst til dine behov.
A Little Dream 1%

A Little Dream

alittledream.dk

A Little Dream fokuserer på indlæg om børn, familieliv og indretning. Foruden generelle gode råd kan du læse om tips og tricks til at spare penge på børneudstyr og online shopping. Du kan desuden finde idéer til indretning af børneværelset - uden at det behøver at koste en bondegård!

About Sparpedia.dk

Om SparPedia’s Saving Blog Awards

På SparPedia kan du finde tips og tricks til at spare penge i hverdagen. Vores mål er at vise dig, hvordan du kan spare penge på unødvendige ting, så du får råd til det, som du virkelig brænder for.

Da alle os her på SparPedia er besatte af at finde nye måder at spare penge på, følger vi en hel del blogge, der fokuserer på emnet. Det er sådan idéen til denne award blev til. Vi vil nemlig gerne give noget tilbage til de bloggere, som har inspireret os med deres unikke tips og tricks

Vi har udvalgt 9 af vores yndlingsbloggere fra Danmark, Sverige og Norge. Flere af de nominerede blogge handler udelukkende om at spare penge, mens resten har forskellige emner men alligevel på den ene eller den anden måde har inspireret os med deres sparetips.

Du kan se og stemme på din favorit ovenfor!

Contact Us

Vil du gerne deltage i SparPedia’s Saving Blog Awards? Eller vil du gerne anbefale en god blog? Kontakt os via email eller på Facebook.

support@sparpedia.dk