Saving Blogs Award 2018

For langt de fleste af os, er det ganske sundt at læse mere om hvordan man sparer op. Derfor har vi i denne omgang valgt at fokusere på nogle af de blogs rundt omkring, der gør det lidt mere spiseligt (og forståeligt) at læse om privatøkonomi.

Her finder du en god blanding af forskellige typer blogs. Nogle af dem er mere fokuseret på investering, andre på gældsafvikling, og mange fokuserer på at spare penge i dagligdagen. Fælles for dem alle er, at de er helt almindelige mennesker ligesom du og jeg. Og det kan give os alle sammen håb – for hvis almindelige mennesker kan få så godt styr på deres privatøkonomi at de kan blogge om det, ja så er der håb for os alle sammen!

Du bestemmer, hvilken af bloggerne, der fortjener at vinde den største pris.

Stem nu – det er hurtigt og enkelt!

 

Afstemningen slutter den 25. Oktober 2018
Beløbet på 4000 kr. bliver fordelt mellem bloggerne
Du bestemmer, hvilken blog der fortjener at vinde den største pris. Stem nedenfor!
MrFinans
5%

Mrfinans.dk

På MrFinans finder du en god og detaljeret blog, hvor det pludselig ikke er svært at danne sig et overblik over økonomi. Her finder du stort set alt hvad du skal bruge, for at blive klog på økonomi og investeringer. Bloggen er elegant og simpelt sat op, og det er let at se at Kim virkelig har en passion for økonomi, og en af årsagerne til at lige netop denne blog er at finde blandt de nominerede, er helt sikkert Kim’s evne til at omsætte noget så tørt som økonomi, til noget som alle pludselig kan få fornøjelse af.
Her er vi nødt til at tage et smut over vandet, til en af vores skandinaviske naboer. Men det betyder absolut ikke at indholdet er dårligere. Her er der faktisk tale om en rigtig god blog, der tager udgangspunkt i forfatterens eget perspektiv, og eget liv. Her får vi alle aspekter af økonomi, fra de små ting i hverdagen, og helt op i hvordan man forhandler lønforhandlingerne, og sørger for at man får flere penge til rådighed via investeringer. Bloggen er fyldt med detaljerede grafer til at illustrere de mange gode pointer.
Sparefeber
0%

Sparefeber.dk

Vi tør umiddelbart godt sige, at sparefeber er én af de bedste blogs for alle os der gerne vil spare penge i dagligdagen. Her finder du gode tip, råd og artikler om alt fra at få en bedre benzinøkonomi, til at spare penge på de faste udgifter til huset. Du finder også mange forskellige artikler om bl.a. Mad og drikke, om hvordan du spiser billigt ude, og hvordan du laver billig mad selv. Selv underholdningen er dækket ind, med mange gode idéer til billig - eller gratis - underholdning til alle aldre og interesser.
Pengeskolen
0%

Pengeskolen.dk

Hvis du gerne vil have flere penge mellem hænderne, så bør du tage et kig på pengeskolen.dk. Her er der alle former for tips, guides og artikler, til alle os der gerne ville prøve kræfter med investeringer, men som måske ikke ved hvor vi skal starte. Her finder du både sparetips så du sparer penge i hverdagen, og så kan du jo med fordel bruge de ekstra penge til at investere for. Hvis du ikke helt ved hvor du skal starte når det kommer til investeringer, så kan pengeskolen være et ganske godt bud.
Gratisbudget
1%

Gratisbudget

Elsker du at sidde til langt ud på natten og lægge budget? Nej, vel. Det er det nok de færreste af os der gør, og når vi endda endelig får lagt budgettet, så ender det som oftest med at det alligevel ikke passer, og vi derefter ender med at overskride det. På gratisbudget har de en excel skabelon så du slipper for at sidde og lægge budgettet - og så er der derudover også en lang række gode tips og råd, til hvordan du rent faktisk får overholdt budgettet.
Sinobe fortjener bestemt en plads blandt nomineringerne på vores liste, da bloggen formår at omsætte de indviklede og kringlede økonomiske termer, til et sprog som vi alle kan forstå - og som vi alle kan forholde os til. Det er en god blog at lære om investering, opsparing og økonomi generelt - særligt for alle os der ikke fra fødslen blev begunstiget med økonomiske talenter. Derudover er der også mange rent praktiske råd, som vi alle kan bruge i hverdagen.
Kim Valentin er intet mindre end et økonomisk geni. Så på hans blog er der ingen tvivl om, at både faglighed og dybden er i orden. Her finder du alt fra hvordan du bedst budgetterer med - og finder den bedste rente på dit hus. Derudover er der også et meget tunkt fokus på investering, så dette er ikke kun en blog der fokuserer på at spare penge, men også på at sørge for at du får flere af dem.
Stabilo
13%

Stabilokonomi

“Stabiløkonomi.dk” er lige præcis det navnet antyder. En god, sund og stabil økonomi. Her er der et godt miks af investeringer der ikke er for risikofyldte, alternative måder at lave en opsparing, og generelt set en god og personlig beskrivelse af hvordan Mark i hverdagen sparer penge op, for at kunne forsøde tilværelsen. Hvis du kan lide økonomi der bliver serveret i et sprog som alle kan forstå, så gå ikke glip af et besøg på denne blog.
Finansoptimering
0%

FinansOptimering

På Finansoptimering.dk finder du mange gode råd om at optimere alt fra de små budgetter, til de store omkostninger i hverdagen. Derudover finder du også på denne blog mange forskellige gode råd til at investere de penge som du nu har sparet i løbet af din dagligdagen. Ydermere er det også muligt at få en mere personlig rådgivning her, og endda et møde med en rigtig finansrådgiver. Det er et meget unikt punkt ved denne blog, og det gør den helt klart værdig til en nominering.
På voksentilslutt lærer du dybest set at håndtere din økonomi - som en voksen. Hvor mange andre blogs måske er lidt for urealistiske, og virker til at være uden for vores rækkevidde rent økonomisk (i hvert fald for de fleste af os), så får du her brugbare råd til hvordan du lægger budgetter, sparer i hverdagen, bliver gældfri - ja stort set alle de “voksenting” som du ikke lærte om i skolen.
På aksjebloggen.com er der - som navnet antyder, naturligvis masser af gode råd og strategier omkring aktier. Men for alle os der endnu ikke er involverede i aktiemarkedet, er der også masser af gode råd til hvordan du sparer i dagligdagen. Derudover er der også masser af gode blogindlæg, der kan hjælpe os alle sammen med at tænke mere over hvordan man bruger sine penge - og hvordan man gør det mere fornuftigt. Lige fra indlæg om at man skal tænke sig over hvad ferien EGENTLIG koster, til hvordan du optimerer den tid du bruger på at tjene dine penge.
eivindberg
41%

Eivindberg

Læs mere og stem ved at føre pilen over en af de nominerede
152 personer har stemt indtil videre
Contact

Har du selv en fanside, eller vil du gerne nominere en fanside til vores award? Kontakt os på support@sparpedia.dk eller på Facebook. Du kan nominere en fanside, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle fansider i betragtning til fremtidige awards!

Om Sparpedia.dk

sparpedia.dk kan du læse inspirerende artikler om, hvordan du sparer penge. Derudover kan du her finde de bedste deals og rabatkoder til alle dine favoritbutikker og på den måde spare lidt ekstra, når du shopper online. Ved siden af vores danske hjemmeside, har vi også hjemmesider i Norge, Østrig, Schweiz og New Zealand. Da vores hjemmeside sparpedia.dk er blevet en stor succes inden for det seneste år, vil vi gerne give noget tilbage. Vores award giver os muligheden for at belønne nogle af vores yndlingsbloggere, og samtidig får vores læsere mulighed for at deltage aktivt i processen.

  1. Home
  2. Saving Blogs Award 2018