Sparpedias velgørenhedskonkurrence

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Se vinderne

These are the Top Bloggers of 2016:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Denne konkurrence er slut!

Se vinderne nedenunder …

Besøg en af vores populære aktive rabatkoder for at spare penge:

CDON , ASOS , STYLEPIT og Superdry

And Winners Are...

FORSIDE 23%

Tøstrup Kattehjem & Dyreværn

toestrupdyrevaern.dk/

Tøstrup Kattehjem & Dyreværn har i over 10 år hjulpet herreløse katte og andre dyr til at finde et nye hjem. Vi har nomineret denne organisation på grund af deres store arbejde, der årligt videreformidler over tusind katte og dyr. Afgiv din stemme nu og hjælp deres sag!
Walking For Water 20%

Walking For Water

walkingforwater.dk

Manglen på rent vand er et stort problem i mange udviklingslande. Derfor startede Charlie Uldahl Christensen Walking For Water, som har til formål at indsamle penge til projekter, der sørger for rent drikkevand til mennesker i nød. Du kan følge Charlies filantropiske vandring på Facebook og støtte projektet direkte på websiden!
Velkommen 16%

Dansk Dyreværn Århus

ddaa.dk

Vi har nomineret Dansk Dyreværn Århus på grund af deres hårde arbejde, der har hjulpet talrige dyr til et bedre liv. Organisationen bekæmper aktivt dyremishandling, driver et dyreinternat og finder nye hjem til hjemløse dyr. Derudover arbejder de på at forbedre forholdene for landbrugsdyr og vilde dyr. Hjælp dem ved at afgive din stemme, eller læs mere om deres mange initiativer på deres webside!
Fancy & Sortfods Formidling og Feriepasning 11%

Fancy og Sortfods marsvineformidling

marsvineformidling.dk

Vi har nomineret Fancy og Sortfods marsvineformidling på grund af deres store hjælp til vanrøgtede og hjemløse marsvin. Marsvin uden hjem får et midlertidigt opholdssted, og når de er klar til at flytte, finder organisationen et passende hjem til dem.
FarstrupVildtpleje 11%

Farstrup vildtpleje

farstrupvildtpleje.dk

Farstrup Vildtpleje er blevet nomineret for deres store arbejde for nødstedte dyr fundet i naturen, som for eksempel pindsvineunger, der er blevet adskilt fra deres mor. Organisationen har over 10 års erfaring i vildtpleje, og deres arbejde er non-profit. Skal Farstrup Vildtpleje have din stemme? Du kan læse mere om deres aktiviteter på deres hjemmeside.
Bæklund 7%

Kattehjemmet Bæklunds Venner

fals.dk

Målet for denne organisation er at støtte kattehjemmet Bæklund. Kattehjemmet, som åbnede i 2003, drives af frivillige og har hjulpet hundredvis af hjemløse katte til at finde et nyt hjem. Hvis du er en katteelsker, så afgiv din stemme nu!
Forside 4%

Verdens Skove

verdensskove.org

Den danske miljøorganisation Verdens Skove har til formål at bevare skove i Danmark og i udlandet. På deres webside kan du for eksempel købe et regnskovscertifikat og derved hjælpe til at beskytte et regnskovsområde i Nicaragua. Et andet projekt, som de arbejder på, er at genetablere vild skovnatur i Danmark.
Fant 3%

fant

fant.dk

fant, som står for "football for a new tomorrow", er en organisation, der arbejder på at oprette fodboldklubber i Sierra Leone. Disse foldboldklubber er meget mere end blot idrætsforeninger, da de tager socialt ansvar og er med til at forbedre forholdene i området. Læs mere om og støt dette spændende projekt på deres webside!
Cystisk Fibrose Foreningen 3%

Landsforeningen til bekæmpelse af Cystisk Fibrose

cff.dk

Landsforeningen til bekæmpelse af Cystisk Fibrose er nomineret på grund af deres dedikerede arbejde, som har hjulpet patienter, der lider af sygdommen cystisk fibrose. Organisationen har blandt andet hjulpet patienter med rådgivning og anden praktisk hjælp. Derudover støtter de forskning i sygdommen. Afgiv din stemme nu og støt dem i deres arbejde.
Velkmommen til Build Communities 2%

Building Communities

buildingcommunities.dk

Building Communities står bag forskellige uddannelsesprojekter og har blandt andet hjulpet med at opbygge skoler i Guatemala. Indtil videre har deres fadderskabsprogram resulteret i, at knap 300 unge har færdiggjort en uddannelse. Afgiv din stemme nu, eller støt dem direkte på deres webside!

About Sparpedia.dk

Om Sparpedias velgørenhedskonkurrence

På Sparpedia.dk kan du læse artikler om at spare penge. Derudover kan du finde de bedste tilbud og rabatkoder til alle dine yndlingsbutikker og derved spare lidt ekstra på din online shoppetur. Foruden Danmark har vi websider i Norge, Østrig, Schweiz og i New Zealand under navnet Savepedia.

Da vores Sparpedia-sider er blevet en success indenfor det sidste år, ønsker vi at give noget tilbage. Vores velgørenhedskonkurrence giver os muligheden for at donere til nogle af vores favorit-organisationer, samtidig med at vores læsere får mulighed for deltage aktivt i valget.

Contact Us

Du kan nominere en velgørenhedsorganisation ved at sende en email til os på support@sparpedia.dk. Eller kontakt os via Facebook.