1. Home
  2. De mest inspirerende danske bloggere i 2019!

De mest inspirerende danske bloggere i 2019!

Bloggere. Et “folkefærd” der deler vandene. Er de et udtryk for en opmærksomhedskrævende generation? Eller er de en personificering af alle de små ting der fylder i hverdagen hos du og jeg, udfoldet på en kreativ måde, som gør det til inspirerende læsning at følge? Vi holder helt klart på det sidste! Der er masser af talentfulde og fantastiske bloggere i Danmark. I denne nominering vil vi sætte fokus på nogle af dem vi selv finder mest inspirerende, og vi håber at i alle vil bakke op om uddelingen – og stemme på lige netop jeres favorit. Her vil du finde bloggere i alle afskygninger. Alt fra helse til heste er velkomne i denne nominering – men fælles for alle dem vi har med i feltet er, at de uden tvivl alle fortjener en plads på podiet!

Beauty Power

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Mit hjerte smelter når bare jeg tænker på beautypower. Denne lækre shop har i lang tid været min go-to til alt fra nødstilfælde til forkælelse. Jeg kunne ikke holde smilet tilbage da jeg så de havde en blog, og her har jeg stort set siddet lige siden. Der er ekstremt meget indhold. Du finder alt fra guides til produktanmeldelser, og det hele bliver selvfølgelig præsenteret i samme lækre, gennemførte design som du kender det fra shoppen i dag. Hvis du er på udkig efter et lækkert sted på nettet, hvor du i timevis kan læse om de bedste beautyprodukter – og anmeldelser af dem – så går du ikke helt forkert i byen med et besøg på beautypower.dk. Bloggen bringer resten af siden ned på et mere personligt plan, hvor alle kan være med. Her kan du tydeligt mærke Mette skinne igennem på siden og på tasterne, og det bidrager til en helt igennem fuldført oplevelse. Smuk blog med lækkert indhold, og uden tvivl en stærk kandidat til denne post.

Beauty Space

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Et enkelt blik på beautyspace.dk var det eneste der skulle til, for at vi her på redaktionen faldt fuldstændig bagover. Personlig, professionel og absolut Poulsen. Det bedste ved denne blog er, at du lynhurtigt føler dig hjemme. Anette tager dig med på både hendes eventyr og oplevelser når hun udforsker beauty-universet, men også helt tilbage til hendes spæde ungdom, hvor du hurtigt lærer hende at kende. Vi ved ikke hvad det ville være blevet til, hvis Anette havde fået lov at følge hendes drøm om at blive stewardesse – men vi er i hvert fald glade for, at vi i dag har beautyspace at kunne se op til. Bloggen er spækket til randen med lækre indlæg om alt fra mode til beauty, og det hele showcases i en af de flotteste blogs vi længe har set. Den høje designmæssige standard, de unikke vinkler og informative indlæg – og naturligvis den alt-igennem-skinnende personlighed fra Anette, gør at denne blog lander ganske sikkert som nomineret på vores liste. Tag et kig og fordyb dig i hendes univers – det vil ikke være forgæves!

The Look

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hvis du leder efter en blog, hvor du kan fordybe dig med mange timers læsning, så kan the-look absolut være et godt bud. Her finder du masser af indlæg der omhandler alt fra voksning til hår, og det hele er præsenteret i en lækker og overskuelig pakke. Det smarteste ved bloggen er at det er nemt og enkelt at finde de produkter der bliver nævnt. På denne måde slipper du for at bruge oceaner af tid på at skulle finde lige netop dén shampoo der bliver talt om. Der er samtidig masser af billeder der komplimenterer indholdet godt. Det betyder at det er rigtig nemt at bruge et par timer her på bloggen – uden at føle at du læser til eksamen. Alle de små detaljer på bloggen her, gør det helt naturligt at de ryger ind på listen som nominerede.

Spanienbloggen

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Er du vild med spanien? Så snyd ikke dig selv for et besøg på spanienbloggen. Her finder du alt fra guides til kultur, og det hele er skrevet i et autentisk og levende sprog, der gør det nemt for alle at følge med. Det bedste ved bloggen er, at du her får ægte lokal indsigt, fra Hanne som praktisk talt er ekspert på området. Det betyder at du bliver ført væk fra de utallige turistfælder, og i stedet får tips og informationer om de små festivaler og happenings, som ikke markedsføres hos rejsebureauerne. Det hele bunder ud i en helt særlig oplevelse fra det sekund man træder ind på bloggen, og kan være med til at sikre dig et både bedre og billigere besøg til det spanske næste gang.

Ditteblog

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Velkommen hos Ditte. Mere er der egentlig ikke at sige. Dette er en blog i dens pureste forstand. Du kommer tæt på Ditte og hendes liv, og får masser af historier og temaer fra det virkelige liv. Dette tæller alt fra de mere glamourøse stunder, glæden ved familieforøgelse, spændingen ved et nyt hus – og omkring tusind andre ting.Det hele præsenteres i en lys og lækker blog, der gør det muligt at nyde den i fulde drag dagen lang. Én af vores yndlingselementer på bloggen, er helt klart Dittes levende sprog, og måden hun fortæller om de små ting i hverdagen. Sammensat med lækre billeder der følger indholdet perfekt, er du garanteret en god oplevelse i hvert eneste indlæg.

Migogmintinderbaby

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Vi ELSKER migogmintinderbaby. Så er det ligesom sagt. På Alexandras blog bliver vi mødt af en decideret karakter, som man ikke kan undgå at elske. Den skarpe aalborgensiske sarkasme kører rent ind i hjertet hos os alle. Alexandra lægger ikke fingre imellem på bloggen her, og fortæller gerne om de ups-and-downs der er i hendes liv. Hun skildrer på en spændende, sjov og karakteristisk måde hvordan hun gik fra druk og one night stands, til pludselig at stå med en lille dreng på hånden. Vi kommer igennem hele følelsesregistret fra glæde til vrede, fra sorg til spænding, og det sker på en hudløst ærlig måde. Vi føler med Alexandra på godt og ondt, og hun er en inspiration for mange unge kvinder rundt omkring. Helt klart en nominering værdig!

Skabsdiva

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hvis du er lige så vild med beautyprodukter som vi er, så skal du ikke snyde dig selv for et besøg hos skabsdivaen Malene. Hun blogger om alt fra cremer til livsstil, og på bloggen får du mulighed for at blive klogere på alt derimellem. Hvert indlæg indeholder flotte billeder i høj kvalitet, der tydeligt forklarer hvad der bliver talt om. Det gør det samtidig også utrolig nemt at finde frem til de produkter der bliver brugt, til hvis du selv vil prøve dem på et tidspunkt. Anmeldelserne og gennemgangene af produkterne er både ærlige og veludførte, så der er ingen tvivl om at du kan lære noget her. Der er ingen tvivl om at der er et klokkeklart tema her. Det er beauty der fylder hos Malene, og det er beauty du får serveret.

Pudder daaserne

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hvis du er klar på en beautyblog af de mere specielle, så hop videre ind på pudderdaaserne.dk med det samme. Her finder du Helene og Katja, der har valgt at give fænomenet beautyblog et lidt mere kritisk synspunkt. Her finder du hudløst ærlige indlæg om både kendte mærker, og knap så kendte mærker, Du finder gode tips og tricks til at kunne pleje din hud med utraditionelle materialer, der er lige så effektive som de kendte og dyre produkter du er vant til. Der bliver også sat fokus på bæredygtighed indenfor kosmetik og makeup – og i særdeleshed når det kommer til forbruget af plastik og kemikalier, bliver der ikke lagt fingre imellem. Katja og Helene er ærlige, kritiske og grundige i deres tilgang til deres indlæg, så forvent en anderledes oplevelse når du begiver dig ind på denne blog. Den friske tilgang til beautyverdenen er en inspiration for mange kvinder, og derfor fortjener de naturligvis en plads på siden her.

Tina Lykkegaard

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Leder du efter en personlig skønhedsmentor du kan have med i lommen? Så smid tinalykkegaard i dine bogmærker. Her finder du masser af gode råd og tips til en mere bæredygtig livsstil. Du finder alt fra juleopskrifter til guides til kosttilskud på siden her, og stort set det hele er bæredygtigt. Tina har lavet bloggen for at hjælpe dig med at få en bedre og sundere balance i dit liv, din kost og din sundhed. Her får du altså både sundhed indeni – og udenpå. Indlæggene er velskrevne, detaljerede og akkompagneret af flotte billeder. Tina har personligt 9 års erfaring indenfor skønhedsbranchen, og du kan derfor være sikker på at du er i trygge hænder når du besøger bloggen her. Det bedste ved bloggen her er, at du får en række tips og opskrifter der er sammensat specifikt efter at skulle gøre dig skøn og sund – fra huden og helt ind i hjertet. Det er et unikt spin, og helt klart en nominering værdig!

Lises Blog

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Allerede første gang vi besøgte lises blog, var vi klar over at det her er én af den slags. Den slags blogs hvor man tydeligt kan mærke at der er blevet lagt sjæl og hjerte i den fra starten af. Du finder masser af indlæg om alt fra beauty til bolig, og hvert indlæg er en sand fryd for øjet. Uanset hvad du leder efter, så er der stor sandsynlighed for at du kan finde det på bloggen her. Der er ingen tvivl om at det primært er en beauty blog, men rejsesektionen er i dén grad også værd at besøge. Her finder du historier og fortællinger fra ture til Marrakech og Berlin, og her kan du finde masser af tips til lækre ture til småpenge. Én af grundene til at denne blog er nomineret blandt de mest inspirerende, er helt klart på grund af Lises evne til at få os til at drømme. De smukke billeder der følger hvert indlæg, gør det nemt at leve sig ind i indlægget, og i dén grad lade sig rive med.

Rikkes Makeup

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hvis du vil lære om makeup, hvorfor så ikke lære af en af de bedste? Rikke er uddannet makeup artist, og vandt i 2014 DM i Makeup. Der er altså god grund til at holde øjnene åbne når du bevæger dig rundt på bloggen her. På denne blog får du hjælp til at lægge en smuk og naturlig makeup. Du får forklaret ting som farvesammensætninger, produkternes fordele og ulemper – og masser af andre ting. Hvis du nogle gange har svært ved at lægge den perfekte make-up, kan du med fordel tage et kig på siden her. Her bliver du guidet hele vejen igennem, og du får masser af inspiration fra de mange indlæg på bloggen. Til indlæggene er der mange flotte billeder, der gør det nemt at følge de forskellige trin i det at lægge makeuppen, men gør det også nemt at finde lige præcis den guide der passer dig. Der er ingen tvivl om at dette er en af de mere tekniske blogs, men det er også lige præcis det der er behov for på badeværelset en lørdag aften. Eksperthjælp i lommestørrelse!

Rejs Dig Lykkelig

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hvis du går og gemmer på en globetrotter i maven, bør du tage et kig på rejsdiglykkelig. Her finder du en ekstremt inspirerende samling af indlæg fra rejser verden over. Med destinationer i Europa, USA, Asien, Afrika og Oceanien er der ikke mange afkroge af verden der ikke bliver nævnt her. Nikita der styrer bloggen, har været over stort set hele verden, og hendes rejseeventyr startede tilbage i 1994. Lige siden har hun rejst verden tynd, og dokumenteret det hele – så vi alle sammen kan nyde det nu.Udover de mange lækre indlæg fra de forskellige destinationer, er der også en hel sektion med vigtige tips, tricks og værktøjer til din næste rejse. Her kan du blive klogere på alt fra planlægning til budgettering, lokale guides til de mest hippe steder verden over – og meget, meget mere.

Line Baun Danielsen

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Vi er vilde med Line. Og dermed også vilde med hendes blog. Dette er én af de mest omfattende blogs på vores liste, og dækker alt fra skønhed til samliv. Du kan få indblik i hvordan Line holder sin vægt, og blive klogere på parforhold, kost, skønhed og livsstil samtidig. Et sjovt og spændende twist på denne blog, er de særlige gæsteindlæg. Her bliver forskellige personer med vidt forskellige baggrunde inviteret om bag skrivepulten, og får mulighed for at komme med deres egne syn på verden. Bloggen er lækkert designet, lys og luftig, og det er i dén grad muligt at tilbringe flere timer her. Og hvis du ikke vil browse igennem de forskellige indlæg, kan du med fordel bruge kategorierne til højre. Her kan du nemt og enkelt zoome ind på det tema der betyder noget for dig i dag.

Nikita Klaestrup

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Nikita Klæstrup er efterhånden en særligt kendt personlighed. Man kan mene hvad man vil om Nikita, men der er ingen tvivl om hvad hun mener om sig selv. Nikita er ikke bange for at vise hvem hun er, og står ved alt der er værd at nævne. På bloggen får du et unikt kig bag kulisserne, og hvad enten du vil høre om hendes tanker bag folketingsvalget i 2015, hendes medvirken i ex on the beach, eller bare leder efter nogle skønhedstips fra den lækre blogger, er der ingen tvivl om at du kommer til at blive underholdt. Nikita har også en hel sektion af hendes blog dedikeret til feminisme, og mange af hendes indlæg er særdeles inspirerende for alle – især hendes mange følgere. Du får et personligt, knivskarpt og ærligt syn på hende og hendes liv, uden for meget udenomssnak. Det er friskt, råt og helt klart velkomment her på listen!

Sarah Louise

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Sarahlouise er en af de mest autentiske blogs vi er stødt på i lang tid. Her får du et indblik i Sarah Louises liv på godt og ondt, og vi garanterer at der ikke er ét eneste kedeligt indlæg imellem. Til de modebevidste kan vi anbefale at tage et kig under “dagens outfit”, hvor der ofte bliver lagt nye indlæg op. Her får du inspiration til at sammensætte dit eget outfit, og du får nemt ved at finde frem til lige præcis de stykker tøj du leder efter. Det er heller ikke unormalt at der er et særligt fokus på bæredygtighed, hvor du kan læse mere om det at støtte bæredygtig tøjproduktion. En anden kategori der er værd at bemærke, er sektionen med familieliv. Her kan du læse om alle hverdagens små glæder og fornøjelser, om morgenmaden på sengen, morgenhyggen med børnene – og morgenhyggen der forstyrres af børnene. En masse indlæg om det at leve som – og i – en familie, på godt og ondt.

Berlin Blog

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Berlin besøges hvert år af tusindvis af danskere. En stor del er lige som jeg vild med den oplevelse, der ikke nødvendigvis findes i turistbøger og guides. Den levende by med de skæve, anderledes og inspirerende sider.

Oplev Berlins puls, iværksættere, sport, musik, mad og meget mere. Historien. Nye trends. Og Berlinerne.