1. Home
  2. Top 10 Danske Mor Blogs

Top 10 Danske Mor Blogs

Ser du også en gang imellem de mødre der virker lidt for overskudsagtige? Du kender det godt. Det er hende moren i børnehaven der har 100% styr på det hele – og som får det hele til at se legende let ud. Disse mødre har vi ledt efter i lang tid, og nu har vi lavet denne opsamling for at hylde hver og én af dem. Vi har fundet en række af de bedste mor-blogs der overhovedet er til at opdrive på nettet, og nu er det din tur til at stemme på din favorit. Her finder du alt fra de overskudsfyldte jeg-bager-mit-eget-brød mødrene, til de mødre der gerne deler deres små og underholdende uheld i dagligdagen – og fælles for dem alle er, at de hver og én deler deres oplevelser på deres blogs, med søde billeder, livlige tekster, og masser af spændende læsestof.

Min-Mave Bloggen

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

På MinMave bloggen får du masser af godt læsestof til og fra gravide. Her kommer vi ind på alle facetterne af det at skulle skabe et liv. Både de mere praktiske ting såsom hvor det bedste sted er at placere puslebordet, men også i de mere filosofiske områder, hvor vi taler om faderens rolle, og hvordan man kan styrke sit forhold under en graviditet, og efter en fødsel. Derudover er der også et stærkt fællesskab på resten af siden, og dette er helt klart én af de sider der skal være bogmærkede blandt alle vordende mødre.

Plummum

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Første gang vi besøgte plummum var vi ikke i tvivl: Den fortjener helt klart en plads blandt de nominerede her. Det er en af de lækreste blogs vi har set i længere tid, og med tonsvis af fedt indhold, keder man sig aldrig. Her finder du alt fra indlæg omkring ferier, mode og makeup, opskrifter – og naturligvis livet som “cool mom”. Bloggen ser professionel ud, og der er virkelig kælet for detaljerne – både i bloggens opbygning, men i særdeleshed også på billederne. Der er ingen tvivl om at den her blog kræver blod, sved og tårer for Signe at holde kørende – og vi elsker hende for det!

Superheltemor

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Superheltemor er en af de blogs som man kan fordybe dig i, og nærmest blive komplet opslugt af. Måden Kim fortæller om hendes historier fra dagligdagens liv er både relaterbare, men også samtidig underholdende og hjertenære. De mange blogindlæg varierer fra gang til gang, og derfor er der med garanti også noget du finder spændende. Vi tog os selv i, flere gange, at være nødt til at blive tvunget væk fra skærmen, fordi vi simpelthen blev fuldstændig fortabt i de mange skønne, skøre og smukke indlæg. Alle indlæggene følges af flotte og specielle billeder, der får denne blog til at føles som noget helt særligt.

Cana buttenschøn

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Cana er en af de mest velkendte ansigter i denne omgang af vores awards. Der er ingen tvivl om at du allerede ved første besøg på bloggen, er klar over at der er tale om noget helt specielt. Cana leverer altid indlæg og indhold i ekstremt høj klasse, og både tekster og billeder er umulige at sætte en finger på. En af de ting vi er mest glade for ved denne blog, er helt klart måden den er struktureret på. Det gør det meget nemt at finde det indhold der interesserer dig, hvad enten du vil læse om graviditet, mad eller andet. Debatsektionen er også et frisk pust, og gør det muligt at komme endnu mere ind på livet af smukke Cana.

Tre gode grunde

Originalitet ★★★☆☆
Design ★★★☆☆
Sociale medier ★★★☆☆

Cecilie er en vaskeægte “hot mom”. 29 år, og mor til 3. På bloggen får vi et indblik i et hektisk familieliv i københavn, med karrierer der skal passes, børn der skal bespises – og vi får et unikt indblik i hvor fantastisk lige netop denne tilværelse kan være. Bloggen er et fantastisk samsurium af spændende oplevelser familien har været på, de små hverdagsoplevelser, og alt fra de store tanker til selv de mindste strøtanker.

Bloggen er personlig, hyggelig, og man føler sig velkommen allerede fra første linje. Et godt eksempel på en fantastisk “mor blogger”.

Signe mørkeberg sjørstøm

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Signe er en af de mødre, som mange af os både elsker og hader på samme tid. Karrierekvinde. Stilet og elegant, og 100% storbypige. Hun er et levende bevis på at man sagtens kan kombinere et pulserende liv med det at være mor – og hendes blog er ledestjernen der kan vise os vejen. Her finder du masser af inspirerende posts fra hendes dagligdag, vi får et godt indblik i hendes strøtanker og dilemmaer, og der er altid nyt spændende indhold. Idet Signe er professionel fotograf – og en dygtig en af slagsen – overrasker det heller ikke at billederne på bloggen er absolut lige i skabet. En fornøjelse, og en skarp konkurrent i feltet her!

MamaMaruska

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hvis du leder efter et sted hvor du virkelig kan svælge dig i “feelgood vibes”, så bør du uden tvivl tage et smut forbi MamaMaruska. Maria-Therese har én af landets absolut bedste blogs, og her finder du alt fra fede indlæg omkring lækkert og nyt tøj, til de små dagligdagshistorier der absolut er guld værd – både for Maria-Therese, men i særdeleshed også for alle læserne. Hvis du mangler inspiration til at indrette dit hjem, kan du endda også finde det her. Og det hele bliver leveret på en lækker og professionel blog, med tusindvis af flotte billeder til at hæve niveauet. En ganske enkelt smuk blog.

Amalie Wessel

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hvis du leder efter et frisk pust iblandt de typiske blogs, så er Amalie Wessels helt eget, og dybt personlige outlet, et ganske glimrende bud. Måske kender du hende fra “De perfekte piger” – men hvis du ikke kender hende endnu, er der ingen tvivl om at du bør læse hendes blog omgående! Bloggen er et herligt miks af alle de strøtanker og oplevelser Amalie støder på i sin dagligdag, og på bloggen finder du alt fra indlæg om kosttilskud til masser af fede billeder med hendes helt egen stil. Uden tvivl et besøg værd!

Voxtrup

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Voxtrup er en super fed blog, der altid er værd at besøge. Det primære fokus er livet i storbyen som mor, og derfor er det en fantastisk inspirationskilde både til folk med og uden børn. Nana formår at præsentere hendes indhold både skarpt, levende og spændende, og denne blog er altid garant for en god omgang girl-power og tøsehygge. Der er også en facebook side som man med fordel kan tilmelde sig, for at være sikker på at få de nyeste opdateringer fra Nana – hendes snapchat er også et besøg værd!

Irina the Diva

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Vi har alle set dem. Powermoren. Glam-moren. Vi har beundret dem, og vi har undret os over hvordan det overhovedet er muligt. På IrinaTheDiva er der stillet skarpt på lige præcis dette, og hvis du har brug for inspiration til hvordan du bliver en “cool mom”, så bør du uden tvivl besøge denne blog. Der er masser af fede indlæg om alt fra makeup til mode, men også de mange personlige indlæg gør at man som læser føler sig som en del af bloggen. Fantastisk sted at bruge sin tid, og der gik ikke længe før den kom i vores bogmærke-sektion!