1. Home
  2. Top 15 kæledyrs blogge

Top 15 kæledyrs blogge

Dit kæledyr er din bedste ven og har ofte en helt særlig plads i familien. Derfor vil du passe så godt på dit kæledyr det er muligt. Men det kan være svært at vide hvordan man bedst tager sig af de små kræ. Hvilken kost er bedst for kæledyret? Hvilken træning skal kæledyret have? Hvordan opdrager jeg bedst mit kæledyr? Der er mange spørgsmål der opstår undervejs. Særligt at have en hund kræver meget opmærksomhed og øvelse. Det er næsten som at have et barn. Vi har her samlet en liste over de 15 bedste kæledyrsblogge, baseret på hvilke der er mest aktive og kommer med de bedste råd og vejledning.

finda.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★☆☆
Sociale medier ★★★☆☆

Finda.dk er ejet af en hundekennel i Omme, en lille by mellem Kolding og Esbjerg. Kennelen er et familieforetagende i en lille familie på 3. Kennelen består af finske laphunde, hvoraf tre af dem er internationale champions. Kennelens mission er at opdrætte sunde hvalpe til gode familiehunde. På bloggen kan man finde gode råd til både opdragelse og ernæring.

hedelam.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hedelam.dk er ejet af en gård der opdrætter får. Derfor har de flere hyrdehunde som Border Collies til at vogte fårene. Bloggen omhandler både livet og opdragelse med hyrdehunde samt om opdrætning af får. En unik indsigt i livet som fåreopdrætter.

hunden.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hunden.dk er god læsning for alle hundeelskere. Her kan man læse alt om råd til hundeopdragelse og ernæring, hundemesser, billedgallerier og meget mere. Der er noget for enhver smag og mange råd at hente!

dogcoach.dk

Originalitet ★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

dogcoach.dk er en privatejet blog af en hundetræner, som hjælper læserne med at blive en endnu bedre hundeejer. Her kan man både læse om bloggerens hverdag med hunde, og få råd til både hvalpetræning, hundetræning og hundeadfærd. Der er en hyggelig stemning på bloggen og masser af hjerterum med søde billeder.

myfavoritepup.blogspot.dk

Originalitet ★★★☆☆
Design ★★★☆☆
Sociale medier ★★★★★

Myfavoritepup er en engelsksproget blog af en privat, som hver måned beriger sine læsere med søde private videoer og kærlighed til hendes hund Jasmin. Her kan man følge hundens og ejerens hverdag, og få en indsigt i livet som hundeejer.

hundogtraening.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hund&Træning er en blog af professionelle hundetrænere, som skriver råd og vejledning indenfor hundetræning, trends og hundeadfærd. Her kan du også bestille undervisning og træning af din hund.

mitlandliv.dk

Originalitet ★★★★
Design ★★★☆☆
Sociale medier ★★★★★

Mitlandliv.dk er en privat blog om livet på landet og alt hvad det indebærer. På bloggen kan man læse om gårdens mange flotte katte, deres hunde samt deres landdyr. Det er en sød og hjertevarm blog, hvor man får en indsigt i det idylliske landliv.

kildyr.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★

Kildyr.dk er en blog der beskæftiger sig særligt med hundes sundhed. Her får man råd og info om hundesygdomme og hundeforsikring. Jævnligt kommer der også info om hunde til salg på siden. En meget informativ blog om hundens sundhed og velvære.

kennellittledenmark.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★
Sociale medier ★★★★★

Little Denmark er en kæledyrsblog der fortæller om livet med en kennel af dansk/svensk gårdhund. Bloggen har et meget personligt præg og er fyldt med søde billeder. Alle opslag er skrevet i dagbogsform og fortæller om når de har været afsted til konkurrencer og når de får nye kuld. En hjertekær og personlig blog.

malteserkennel.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Malteser kennel er ejet af professionelle Malteser opdrættere, som har gennemgået opdrætter uddannelse og er i dag anerkendte DKK opdrættere. Kennelen deltager i mange konkurrencer og har vundet flere verdenstitler. På siden kan man følge livet med Malteser Kennel, hvor de tager til diverse konkurrencer og prøver lykken. En spændende blog om konkurrencelivet med hunde.

dogsrusmassage.dk

Originalitet ★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★

Dogs R Us er ejet af en hundemassør, som giver gode råd til din hunds velvære. Her kan du læse om tegn på at din hund er stresset eller har ondt, få gode råd til at berolige din hund og generelt læse om gode råd til din hunds sundhed. Bloggen er i professionel tone og meget informativ.

vorupdyrehospital.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★☆☆
Sociale medier ★★★★★

Vorup Dyrehospital befinder sig i Randers i Midtjylland, og denne blog går bagom kulissen på dyrehospitalet. Her kan man læse gode råd og grundig information om diverse sygdomme man skal være opmærksom på kan opstå hos hunde eller katte. Bloggen fortæller også om hvilke sygdomme dyrene er særligt udsat for på bestemte årstider, og hvordan man kan forebygge mod det. Indsigtsrig blog med en masse gode råd.

liserovsing.dk

Originalitet ★★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★☆☆

Lise Rovsing er dyrelæge og denne blog giver en personlig indsigt i hvad hverdagen står på. Bloggen bliver flittigt opdateret, hvor man kan følge med i store som små opgaver, Lise kommer ud for. Desuden kommer dyrelægen med gode råd til at passe på sine kæledyr og hvordan man er bedre opmærksom på deres helbred. Hjertevarm blog med råd til både vidt og bredt.

hundmedhensyn.dk

Originalitet ★★★★
Design ★★★★
Sociale medier ★★★★★

Hund med hensyn er en kampagne, der fokuserer på at vise andre respekt som hundeejer. På bloggen kommer de med gode råd til hvordan man bedst viser hensyn som hundeejer, og hvad der er god skik. Desuden opfordrer de til at deltage i foreningen, hvor man kan dele råd og tanker med andre hundeejere.

petworld.dk

Originalitet ★★★★
Design ★★★★★
Sociale medier ★★★★★

Denne blog tilhører dyrehandlen Petworld. Her kommer der tips og tricks både til at skabe det bedste miljø for sit kæledyr, pleje dem godt samt gøre det behageligt for dem under transport. En blog om vidt og bredt indenfor kæledyrsplejning.